Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clerion

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minkét oldaltól való egyenlő távolságtartás jegyében közöljük Bandi - a Naiv Ügyfelek Dávid Ibolyája - elemzését a Balaton Soundról. Bringásszopatás, egybeérő hangok, rendes szekuritisek, van itt minden. Ha fesztiválszervező lennék, csak Bandit olvasnék.A balaton sound…..
clerion 2008.07.23 10:24:43
Nem is tudom hol kezdjem...
Először is,ha fesztiválozni mész, akkor ezekre a dolgokra előre fel kell készülnöd... Sztem ezeket amiket leírtál csak egy kis hisztis picsa sem kifogásolta volna, pedig abból is volt elég! :)

Azt hiszem ez ahhoz képest mind semmi, mint 3 évvel ezelőtt az Efott-on, ahol az emeberek kb. 7-8 órát vártak arra,hogy egyátalán bejuthassan a fesztivál területére. (nekem volt vip belépőm, ott meg csomagot nem lehett bevinni, szóval úgy kellett átdobálni haverokhoz a kerítésen..na és mi van akkor, igalom is volt... ) :)

Nos a phantasia hely tök jó volt sztem. én is ott voltam naponta.
Az alvással kapcsolatban. mindenütt hallottad a zenét úgyhogy aludni sehol sem lehetett, főleg, hogy már reggel 7-kor 1000 fok volt a sátorban. Na de ennek megoldására fogtad magad, bele a Balatonba, és a parton olyat lehetett aludni, hogy csak na... reggeli karszalag ellenőrzésre kidugtad a mancsodat, és békén is hagyott mindenki.

Az utólag megnyitott kemping részben őrzésre nem volt szükség. Mint ahogy az eredeti részben sem volt. Semmimet nem lopták el,és volt zuhanyzó is(negyedakkora sorral,mint egyébként, bár a víz több mint hűsítő hőfokot ért csak el) :-) ...nem csak toitoi!

Másik komment.
Dj Enikő egy veszprémi lányka, aki szerintem az egyik legjobb zenei ízléssel rendelkezik, az általam ismert dj-k közül. Csütörtök este játszott is,de sajna lebetegedett, és haza kellett utaznia...én is sajnáltam nagyon.

A Gentlemen azért volt Nagyszínpadon, mert világzenét játszanak (és a főszervezők egyik nagy kedvence), nem akármilyet. A David Guetta pedig azért volt sátorban, mert ha jól megfigyelted bizonyos zenei stílusok nem keveredtek, hanem egy helyszínre tették őket. Ennyire egyszerű.

Nekem nagyon bejött ez a fesztivál, és védem a szervezőket, mert zseniális döntés volt, h korlátozták a jegyeket,és nem engedték a zsufoltságot.
Bár az is igaz, hogy a piára sokat kellett költeni, meg a Red Loung-ba egyszer sikerült csak bejutnom, de nem lehet minden tökéletes.

Én pl. 4-szer áztam el hazafelé menet,és mi van akkor nem olvadok el mert hideg a víz, és nem tudok hajat vasalni,és van egy kis por, meg nem hisztizek, hogy egy fesztiválon szól a zene....


Üdv.