Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emir58

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz és személyesen Orbán Viktor körülbelül annyira szeretne népszavazást az olimpiáról, mint Habony Árpád egy Tesco gazdaságos öltönyt. Az, hogy nem ágálnak ellene hangosan, még nem azt jelenti, hogy nincs kész terv a kezdeményezés elgáncsolására...
Az RTL Klub kivágta a Glee második évadából Kurt és Blaine melegcsókját, írja felháborodva a media-addict.hu. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Comment:com kérdésére elmondta: ez nem az RTL öncélú cenzúrája volt, hanem óvintézkedés, mivel a Nemzeti Média-…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Ahhoz képest, hogy a felek már évek óta az egekbe emelik a 2014-es választás tétjét, négy hónappal a voksolás előtt tartalmi értelemben szinte semmi sem utal a tavaszi eseményre. A pártok persze kampányolgatnak, a kormánypárti orgánumokban mindent elural a lassan egy éve…..
Lionking a spamokat is átnézi, úgyhogy nekünk nem kell: Ma ezt a levélkét hozta a dróton a posta: Már kötelező felszerelni a nappali fényt személygépkocsikra, ráadásul kevesen tudják, hogy 10 tankolás alatt megtérül az ára. Hogy hogyan? http://www...com  Itt le van írva,…..
emir58 2013.06.02 14:04:58
@Zizidor:
Ez így van! Lakott területen kívüli közlekedéskor ugyanis nem a fényszóró a kötelező, hanem a nappali jelzőfény. Azokon a járműveken, amelyekben ez nincs beszerelve, a fényszórót kell bekapcsolni nappali viszonyok között is. Ezért a cikkben bírált reklámszöveg mégis igazat állít, mert a fényszóróhoz képest valóban energiamegtakarítást jelen a nappali jelzőfény(többek között ezért is találták ki).
Ezzel együtt a spam-okat én sem szeretm :D
Aszongya dr. habil. Balázs Géza, tanszékvezető egyetemi tanár, nyelvápolás-ipari nagyvállalkozó a keddi (júl. 29.) Népszabadságban a helyesírási szabályzat ún. reformjának környülállásait ecsetelve:..
A lehúzási verseny stabil favoritja az Autópályakezelő kihelyezett matricaárusító rendszere, amelyik a fizikailag nemlétező matricára kényelmi díjat számol fel, amikor online rendeli az ember. Éseztígyhogy, kérdezte Lajos a minisztériumtól: Nem vásárolok gyakran autópálya…..