Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kingswinger

23 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KingSwinger blogja MILFhunting II 2010.12.17 02:30:32
Ami ma lesz... A fejleményeket írom, amint lesznek.....
Hadd idézzek, egy hozzám hasonlóan hímsoviniszta úriember blogjából:http://testimese.blog.hu/2010/06/29/szopp_szopp_folytatasAkkor, itt a megfejtés a női lélek titkára - mondom, nem lehet megfejteni a női lelket, de nem is kell... Sok ilyen "élmény" ért engem is anno, hogy a…..
KingSwinger blogja Dreamland II 2010.06.10 07:16:06
Friss élmény, most hétvégi. Megint egyedül keltem útra, megérkezvén már megint tömeg fogadott - kellemes, fiatal társaság, némi MILF és mature felhanggal :DAz első meglepetésekig olyan félig kellett várnom, amikor beesett 3 pornószínész kollega (ebből 2 fekete) - már előre…..
KingSwinger blogja Dreamland I 2010.06.10 07:04:47
Mostanában visszaszoktam/visszaszoktunk kedvenc swingerklubunkba, a kőbányai Dreamlandbe - néha együtt megyünk, néha külön-külön.Egy hónapja egy igencsak durva estébe csúsztam bele - rengeteg ember, korra és nemre való tekintet nélkül - sok solo csaj és nő, sok pár - gondoltam…..
Egy másik swingeres élményem (a sok közül):Ritkán keverem a munkát a magánélettel, de egymáshoz keveredtünk egy kedves modell lánykával, aki ugyan vetkőzni nem akart, de már az első találkozásunk 1-2 ital elfogyasztása után is forró csókcsatába fulladt... A második meg...…..
KingSwinger blogja Swinger I 2010.03.22 10:04:00
Életem első swingerélménye, hol is kezdjem... Akkoriban (5éve talán) 1 haverom egy swingerklubot vezetett, nekem pedig sikerült összejönnöm egy tabumentes lánnyal - egyszer meg is hívott a helyre... Ugyan a gloryban meg innenonnen már volt többes szexes tapasztalat, de ilyen helyet…..
kingswinger 2010.03.22 13:26:48
@msnsanmey: igyekszem tartalmasan élni az életet, de semmi jót nem kihagyni... főleg régen a szép időkben...
Szexmesék A parkban 2009.03.13 23:19:00
A férfi megkívánta a nőt. Ahogy sétáltak és ránézett, csillogott a szeme, mesélt, de a férfi nem hallotta mit mond, csak a száját látta, a csókos, telt érzéki száját. Maga felé fordította és a szájával betapasztotta a szófolyamot. A nő hozzásimult és viszonozta, hosszan.…..
Testimese Sör 2019.01.18 12:20:00
Nyár volt. Kánikula, füstölgött az aszfalt. A Karinthy Frigyes úti HBH sörözőbe beszéltük meg a randit. Szerettem azt a helyet, hangulatos volt, a sörük meg finom virágillatú, csúszós. A csaj is korsóval rendelt. Csinos volt. Divatos szemüveget viselt, az első kör után mondta,…..
kingswinger 2010.03.22 07:51:30
Mint ahogy írtam, az egész pornósdit olyan 7 éve kezdtem el... Nosztalgiázhatunk, de akkoriban minden más volt. Teljesen jó csajok, akiket nem csak egy dolog, azaz a pénz motivált. Amikor ez elkezdett változni, olyan 2005-re tehető - innentől kezdett a szakma igazán telelenni…..
KingSwinger blogja SZPI #4 Cloé 2010.03.22 07:27:54
Egy nap jelentkezett hozzám egy 18 éves lány, nevezzük Cloénak, hogy neki bizony minden vágya, hogy pornószínésznő legyen... Találkoztunk egy bevásárlóközpontnál, ahol konkrétan rákérdezett, hogy én is "lecastingolom-e", mint az előző ügynöke, aki 0 munkát adott…..
Leírok pár olyan élményt, amit a szakmában dolgozó legagysérültebb lányokkal sikerült átélnem...Az első, nevezzük B-nek, bölcsész egyetemista 1 vidéki városban, úgy került hozzám, hogy az ügynöke nagyon dolgoztatta volna már análra... Aztán, mivel a csajainak jó…..
KingSwinger blogja SZPI #3 Intrika 2010.03.22 07:25:01
Talán az első jobb lány, aki a kezeim közé került, O. volt - mint sokan a szebbek közül, divatmodellkedéssel próbálkozott, zéró sikerrel. Még a gyalogló chaten talált meg, aztán 1x véletlenül vissza sikerült hívnom. Először ő is csak akt és satöbbiket akart, de a pénz…..
KingSwinger blogja SZPI #2 Glory 2010.03.22 07:23:41
Az utóbbi éveim egyik meghatározó helye, szórakozóhelye, egy ideig irodámként is funkcionáló klub, kávézó, videóomozi kabinokkal, szexklub... Nem is az igényessége, illetve a high-end arcokból (nem) álló közönsége miatt szerettem/szeretem - hanem mert talán ez a hely…..
KingSwinger blogja SZPI #1 2010.03.22 07:22:09
Hol is kezdjem...23 éves voltam, 4 éves, abszolút normális párkapcsolatban élő ember, aki egyszer felvetette az akkori barátnőjének, hogy mi lenne ha... elmennének pornózni... mivel a paraméterek (főleg a lánynál) megvoltak, célba is vettünk egy ügynökséget - majd az ottani…..
KingSwinger blogja Blogjunájt 2010.03.22 07:20:41
Volt egy másik blogom, a szex-pornó-intrika - melynek tartalmát ünnepélyesen beillesztem most ide.....
És íme, másnap realizálódott a találka a rajongómmal :) Nem pesti, de már reggel 8kor találkoztunk, és a lakásomba felérvén azonnal a tárgyra tértünk. Nagyon erős kiéhezettséget és szexéhséget láttam rajta, és mint éreztem is, megérzésem nem volt alaptalan. Azonnal egymás…..
Nemrég történt... Van 1 kedves ismerős, aki nemhogy szereti, de imádja a faszt, voltam vele kettesben, hármasban, mindenhogy... Egy magányos estémen egy hirtelen ötlettől vezérelve rámsneztem, és egy kedves publikus helyes akcióra invitáltam egy mindkettőnk lakhelyétől ugyanolyan…..
Írtam egy-két posttal lejjebb, hogy máris lett 1-2 rajongóm, akik közelebbi kapcsolatba kerülnének velem. Úgy néz ki, jól alakulnak a dolgok, mert az egyikkel már Skype-cím és telefonszámcsere is volt. Aztán 1-2 beszélgetés után megbeszéltünk 1 randit, ami pár napon belül…..
KingSwinger blogja Szilveszterem... 2008.07.26 08:00:24
Az egyik legfurcsább sztorim, idén szilveszterkor történt. Akkoriban szingliként éltem, sokat box-oztam, és aznap már korán elkezdtem az alapozást a törzshelyemen tartandó szilveszteri bulira. Közben ilyen délután 4kor statit kaptam a box-on egy gyönyörű arcú lánytól, hogy mit…..
Ezt nem gondoltam volna, hogy a box-on vezetett blogom embereket vezet rá a swingerre, a swinger életmód mibenlétére, valamint arra, hogy néhány nő közülük csak a postjaim, meg a stílusom miatt közelebbi kapcsolatba kerülne velem... Meglep, de örülök neki! :))..
Anno még egy vegyesgyümölcsös rágóízről elnevezett erotikus magazinban olvastam 1 erotikus hangulatú szórakozóhelyről, ahol első látogatásomkor mint a klub egyetlen vendégét, egy arra tévedő pár hölgytagja konkrétan, se szó, se beszéd, LESZOPOTT :)))Kb másfél év…..
Foglalkozásom szerint (fotós lennék, vagy mi), fiatal, csinos nők, lányok vesznek körül általában, de a későbbi jó viszony érdekében igyekszem a velük való kapcsolatot munka szinten hagyni (értsd: én sose próbálkozom be náluk semmivel, ellenben ha ők tesznek ajánlatot, azt…..
Napi betevő Hetvege Danival Vol. 1 2008.07.21 20:44:15
Elore bocsajtom, hogy az alabbi elmenybeszamolot a masik foszereplo teljes beleegyezesevel irom meg ide.Szoval, ugy jott osssze, hogy a hetvegen tobb dugast is sikerult Danival osszehoznunk. :) Dani ezennel is hozta a tokeletes szereto prototipusat. Eleg regen dugtunk mar, szoval nagyon hianyzott,…..
kingswinger 2008.07.23 08:43:03
Napi betevő Angela 2008.07.17 19:31:29
Ahogy az elozo posztot irtam, jutott eszembe, hogy a mult heten nem irtam meg egy elmenyemet. Szoval van egy csaj a melohelyen, Angela, akivel egyszeruen keptelen vagyok dolgozni, mert borzasztoan izgat. Altalaban pasikkal kefelek, mert nekem szuksegem van a faszra es a dominanciara, de neha azert…..
Nem régi sztori ez sem. Szingli időmben volt 1 korszak, amikor a box-on, amikor vonzottam a jókülsejű, kiéhezett 30-40es nőket. Egy stati után talán vele alakultak a legjobban a dolgaim, a beszélgetés kezdete után 1 órával már randit beszéltünk meg aznap estére.Találkozó az…..