Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biohazard

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Társkereső oldalakat böngészni lélekölő meló. Mi sem foglalkozunk ilyesmivel, viszont vannak olvasóink, akik még erre is képesek. Az id nevű haverunk talált rá erre a gyöngyszemre a csajozas.hu apróhirdetései közt, és ennél furcsábbat talán még mi sem olvastunk…..
Tíz-tizenöt éve a metál volt a fegyver, amellyel a nem kifejezetten tehetséges, ám világmegváltó ambíciókkal bőven ellátott magyar fiatalok harcba indulhattak. Mára ezt a szerepet a hiphop vette át, a legendás MegaSound System óta folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb, a…..
Subba Balti brék 2006.12.21 13:09:00
A videó a posztszovjet élet mindennapjait a maguk természetes szépségében bemutató English Russia blogról származik, és azt mutatja be, ahogy egy litván polgártárs átkel az úttesten. Nevess nyugodtan, nem mozgássérült!..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Biohazard 2006.12.21 03:38:02
Ez az igazi biohazard, paszmek! privi.hu/nikikep "Nukleáris energiaipari technikusnak tanulok! Eddigi életem során túl sok extrém dolog nem történt,de szeretnék egy kis változatosságot!!!:)" Remélem a kis extrém változatosság nem a paksi "NEVER PUSH THIS RED BUTTON" gombra értendő:-)