Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pirate

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyílt nap! 2010.07.05 16:01:00
Köszöntöm minden nézőmet!Nagy hírekkel szolgálhatok mindenkinek, aki élőben szeretne látni, illetőleg meginterjúvolni - ebben a hónapban (még nem tisztázott, hanyadikán vagy melyik napon) ellátogatok Budapestre, ahol is a rajongóimra kívánok áldozni egy…..
Pirate 2010.07.20 13:56:10
@SzexElek2010: Mit képzelsz magadról, hogy berontasz ide és össze vissza mindent leírsz ami a szókincsedben megtaláalható, ezzel csak lejáratod magad, hogy milyen ember is vagy igazából! Hát a nevedből itélve kb az életkorod 8-12 között lehet, mert egy normális embert nem ad magának egy ilyen regisztrálciós nevet. Te is csak olyan ohattamas lehetsz. Hogy leszarozza ( elnézést a kifejezéséert ) a magánál jobb embereket. Erről vonotkozva a YeshNo tagjait. Szerintem te nem is is mered kommentedbe említett két nevet. Mert ők legalább nem beszélnek úgy ahogy te. Igaz nem kedveljük őket, de szerintem, mint a SzpGammer viccből mondta le a JÓ Játékokat, mert szerintem nincs olyan ember aki nem szereti a GTA Vice City ami személy szerint a kedvencem. ReadlyDaniel csak egy kopizóo semmi más. Kicsit hosszúra nyúlt a kommentem, de elmondtam a saját véleményem. Előre is elnézést kérek a helyes írási hibákért, ha van benne.
No. Egy éves a YeshNo. blog 2010.07.14 23:32:00
Üdvözlünk minden kedves látogatót az oldalon!!!   Arra gondoltam tegnap éjjel, hogy kellene csinálnunk egy közös blogot, amelyen videóinkat illetve mindenféle érdekességet fogunk nektek bemutatni! Egyéni bemutatóinkon kívül készítünk még közös videókat is, amelyben…..
Egyik nézőnk azt mondta, hogy ő Érsekújvárban veszi a játékait a Nayban és a Hypernovában. Mivel a komáromi üzleteik nem érnek semmit (alig volt ott játék, ami volt az pedig nagyon vacak volt), ezért tegnap elmentem az újvári Nay-ba, de abban is csalódnom kellett...Mivel a Nay…..
Sziasztok!Nem tudom ki vette észre,hogy kb. egy hétg úgy el voltam tűnve a Föld színéről,hogy csak na!Nem tudom,hogy ti mennyire vettétek ki a részeteket ebből a frankó kis időjárásból,ami mostanában hazánkat (meg a viág többi területét is) boldogította,lényeg a lényeg,hogy…..
Sziasztok! Igen,sajnos megint egy újabb késést kell bejelentenem,amire sajnos én sem vagyok büszke,de a dolgok így jöttek nálam össze.A gépemet újratelepítés érte és újra be kell szereznem a videóvágó programomat,valamint jövő héten szinte alíg-alíg leszek itthon,ezért nem…..
TÖRÖLT VIDEÓEjha :)Kis piszkálódás:  Left 4 Dead [= left for ded, nem DÍD, tanuljátok már meg :)]  illetve Godsmack [= Gádszmekk).  A Portal-nak hogy ne lenne zenéje? Még saját Soundtrack CD-t is adtak ki. Rendben, tény, hogy elég nehezen észrevehetők a zenék (amik…..
Soundtrack: Billy Idol - White wedding, Beatfreakz - Superfreak, Jozin z BazinA 3. évad nyitó epizódja, amelyben drága jó barátom és szerkesztőtársam, Mitch is szerepel. Én szeretem ezt a játékot, és szeretem a buszokat is, úgy okoskodtam, a 3. évad nyitó videójának…..
Az Play-On "stáb" továbbra is tagfelvételt tart. Elérhetőség a linkblogban megtalálható...
Pirate 2009.12.06 17:36:46
Hát... hát... Szerintem ugyan arra gondolok, mint a többi néző: kit érdekel, hogy milyen programokat használsz? Ez egyáltalán nem bemutató téma, max. a végére kiírhattad volna, és kész.Szerintem ez nem lett egy jó bemutató, több okból is:- Eleve a játékválasztás nem volt jó.…..
Na, nem mintha elkészültem volna a második videóval ilyen hamar, de mégis egy Vice City-s videó tőlem Nektek! :) Ma leültem játszani a játékkal, igen pihent aggyal...Soundtrack: Ace of Base - I saw the sign..
Harry Potter fan lévén el kell, hogy mondjam: a 4-es rész nekem abszolút nem tetszett. Borzalmas volt az egész, nem is bírtam végigjátszani. Számomra az 1-2-3-as részek a legejobbak, egyik későbbi rész sem ér fel a szintjükig.Videóhoz: Kérlek ne jelentsd be előre, ha vágsz, főleg…..
Ejha, két hét alatt két videó... jó gyors voltam. :) Soundtrack: Toto - Africa..
Pirate 2008.09.02 16:36:27
Jó ez a Zoknis játék de az utolsó rész eléggé kaki...
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.28 15:33:00
A jó szándék megvolt. A tegnapi ötletet megvalósítottam, szerintem jó lett. Szerettem volna befejezni a videót, de nem ment. Gyakorlatilag amint szerkeszteni kezdtem az anyagot, jött a hibaüzenet. Tudom, hogy aki (még mindig) Movie Makert használ, az sikeres ember nem lehet. Jó…..
Egyre jobban sikerülnek Bélabá videói :)TÖRÖLT VIDEÓ..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
A többi információ az othala-senshi.blog.hu -n ;) ..
Laci küldött nekem e-mailen egy videót a több mint zseniális Panzers játékból. Ha jól emlékszem, ezt a készítők az eredeti cd-hez mellékelték is mint poénos extra. (Ez a reklám helye, vegyétek meg eredetiben, megéri!)  Ritkán reklámozom önmagam, de ma nagyon érdemes…..
Nos a Bélabá filmstudios újraalkotta előbbi munkáját és meg kell, hogy mondjam jól sikerült! Leszámítva a csibés részt, de remélem ez változni fog :)És ami elengedhetetlen egy autós játékból: a Stuntvideó :)TÖRÖLT VIDEÓ..