Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domitor Leonum

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük azzal, hogy mit tudtam eddig a tantráról, vagy legalábbis mit gondoltam róla. Valami órákon keresztül tartó lassú szarság, ahol a szerelem beteljesüléseként a párok alig érnek egymáshoz és mégis orgazmusuk lesz… Namost… nekem, aki azt szereti, ha érzi, ha történik valami ez nettó faszságnak…..
Tinó 26-7 éves kollégafiú - azzal a csavarral, hogy nem közvetlen kolléga, nem is egy épületben, de még csak nem is egy utcában dolgozunk. Nálam kicsit magasabb, kopasz, szemüveges, értelmes, jó kiállású, kurvajótestű és -seggű fiú. A férfi popsi mindig fontos szempont.   Aránylag ritkán…..
Domitor Leonum 2021.06.18 14:19:18
@Aroda: tényleg pechszériád van, vagy ennyire gázos ez a korosztály statisztikailag? Késő 20-kora 30?
Goes to Neverwhere Self esteem 2021.03.07 14:34:19
Valentin személyében megint találkoztam egy alapvetően teljesen “rendben lévő” faszival, akinél az eddigi tapasztalatai, kapcsolatai alapján önbizalomhiány alakult ki. Zsigerileg, kuráva felháborít és szavakba önthetetlenül felbasz az ilyesmi, kegyetlenül felzaklatja az igazságérzetemet. Az utóbbi…..
Domitor Leonum 2021.03.07 20:43:16
@Aroda: Szépen alakul, köszi. Keringőzni nem szoktam. :D
Domitor Leonum 2021.03.08 16:56:47
@Aroda:

Alapvetően a karanténkorszak bunkóságai jutnak most frissen eszembe barátnők beszámolójából:

- 3 perces menet után zavarban hisztiző pasik
- egyáltalán nem működő farkú billentyű bajnokok
- aftercare-t hírből sem ismerő műdomok
-bdsm sessionben kédezés nélkül plugot benyomó domocskák
- seggből gumicsere nélkül pinába váltó csávók
Domitor Leonum 2021.03.08 20:22:21
@Aroda:

Pixie elég fura hely, bár onnan is jöttek jófej emberek rendezvényünkre. Fetife kicsit talán kevésbé tolja az arcodba, azt ami nem a te kinked.
Boldog 32. szülinapot nekem! Jipp jipp!   Szóval eldöntöttem, hogy dugni akarok a szülinapomon, mert ilyen még sosem történt korábban, és bakancslistás tétel - egy minusszal kevesebb. Mivel a nős fasz nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet (sőt, nem is tudja, vagy nem akarja tudni, hogy…..
Domitor Leonum 2021.02.03 16:17:32
@Aroda: értem. Igazából az, hogy komolyabb, szó szerinti erőszak ér ilyen esetben, az a kisebbik kockázat, bár nyilván arra sem árt óvintézkedéseket tenni. Ami sajnos nagyon valós sztori, hogy olyannal kerülsz össze, aki már közben nem tiszteli, vagy nem figyel eléggé a határaidra, érzéseidre, vágyaidra sub szerepben és így visz tovább olyan helyzetekbe, amelyek utólag eléggé szar érzéseket keltenek.
Domitor Leonum 2021.02.04 13:41:47
@Aroda: Nem tudom, hogy mit jelent a "rendes szub" :P . Én magam azt vallom, hogy minden fajta erődinamikai játékban az igazi mélységet csak a másikat megismerve lehet megélni, de elfogadom, hogy sokan vannak a fizikai kink vonalon, akik számára maguk a helyzetek, fizikai élmények is jók lehetnek felületesebb ismeretségben is, nyilván részben ők jelentik a fizetős dominák közönségét is. Nem tudom, az utóbbi írásodat olvasva nem ez történt? Ez a pasi nem egy pont csak egy "elméleti dom" volt számodra?
Domitor Leonum 2021.02.05 09:10:02
@Aroda: Csak arra ondoltam, hogy ezek a pasi is, ahogy olvasom inkább valami fajta "maszatolós" vanilla szexet csinált, a gyakorlatban nem igazán volt benne az az erő, amire vágytál.
A tapasztalattal az a helyzet, hogy a 4 betűből a D/s -ből vagyok inkább tapasztalt, ahogy azt a blogunkban is olvashatod, ha belenézel, a B jó játék, az SM meg csak inkább eszköz, játék, de nem cél nálam. Nekem sokkal izgalmasabb valakit szavakkal, mozdulatokkal, energiákkal irányítani, mint nyers erővel, az valahogy nekem túl könnyű. :D
A Kedves már rég vágyott arra, hogy velem és egy másik nővel megtapasztalhassa az édes hármast. Korábban többször is megajándékoztunk férfiakat azzal, hogy ketten kényezetettük valamelyik régi barátnőmmel, azonban mi lányok egymással úgy igazán sosem foglalkoztunk maximum csókolóztunk. Lánnyal is…..
Domitor Leonum 2020.03.05 09:51:09
@Zsófi P.: Értem. Persze, h lehet. Mondjuk én férfiként még sosem mentem egyedül sem vak szexrandira, nemhogy párommal / partneremmel, mindig kellet az előzetes személyes beszélgetés, de hát annyi félék vagyunk. :)

Kedvesedről eddig nem esett szó a blogban, ő hogy fogadja a külön kalandjaidat, vagy ő már nincs a képben?
Domitor Leonum 2020.03.04 10:33:13
@Zsófi P.: Értem én a Vibert : ) , de a kémiát honnan tudod előre?
Narratofil napló Aszimmetria 2019.11.10 21:18:22
A szőnyegen térdelsz. Meztelen vagy, a nyakadban lévő pántot leszámítva. A vastag bőrszíj gyönyörűen mutat rajtad. A belőled sugárzó férfierő, a szinte ugrásra kész, megfeszülő izmaid éles kontrasztban vannak a testtartásoddal, a földre szegezett tekinteteddel. Vársz. Én sem akarok még megszólalni.…..
Domitor Leonum 2020.03.03 08:45:02
@HoldViola: Lehet, bizony. :) Sok-sok fajta játék van.
Szeptember elején, két évvel a nyitás után sétált be az életembe Kornél. Persze akkor még fogalma sem volt róla, hogy épp az életembe sétál be. Akkor úgy gondolta, hogy egy kis, underground kocsmába jön be, meginni egy sört, és meghallgatni egy kerekasztal-beszélgetést, amit történetesen én…..
Domitor Leonum 2020.02.05 12:13:18
@Vas Anna: Várom, érdekes, nyilván kicsi ez magyar világ, így hús-vér emberekkel elképzelve más.
Narratofil napló Férfierő 2020.01.31 09:25:00
Többször kellene téged seggbe dugnom... Te (IS) szeretnéd. Tudjuk. Végül az üvegplug meg fogja találni a helyét... Miután a farkammal kicsit játszottam benned. Kicsit duglak, aztán bedugom, h nyitva tartsalak. Aztán elölről is megduglak, majd az üvegvibrivel játszom veled. Kikötve. Sírni fogsz és…..