Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neve Felhasználó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Esküszöm, hogy a falat kapartam, amikor az ATV Egyenes beszéd című műsorát néztem, Schobert Norbi és Szentesi Éva vendégszereplésével. Valószínűleg naiv vagyok, és egészen biztosan ritkán kalandozom erre a csatornára, de eddig szentül meg voltam győződve arról, hogy a képmutatásnak ez a szintje…..
Neve Felhasználó 2020.01.27 01:13:05
Nem tudom, mennyi nő hagyja el magát szülés után, és emiatt elhízik, azt meg főleg nem tudom, hogy emiatt hány válás következik be, de az biztos, hogy a mainstream médiában nőket kritizálni manapság már szinte tiltott kategória.

Schobert ott követte el a hibát, hogy kipécézte az elhízottak tömegéből a gyereket szülő nőket, ami gyakorlatilag blaszfémia, elvégre a szülő nők azok manapság "hősök", akik feláldozzák magukat.

Persze túloz, leegyszerűsít, és ráadásul fogalmazni sem tud normálisan, de ilyen sarkítások és vérprimitív, provokatív leegyszerűsítés a bulvár, és a közösségi médiában bevet szokás. Mindenesetre, ahogyan ezt ő maga is elismeri, "PR bombát" akart robbantani, és ez, úgy tűnik, a maga módján sikerült is.

A férfiak szexualitása meg nyilvánvalóan vizuális jelegű. Kérdés, mennyire alapvető dolog, hogy egy 50-es házaspár ugyanúgy kívánja egymást, mint 25 évesen kívánták. A férfiaknak a változatosság is kell hozzá, hogy a libidójuk fennmaradjon, ami monogámia esetén korlátos, aztán mégsem válik minden férfi. Szóval, ja, a férfiak jellemzően a fiatal, vonzó, karcsú nőket tartják vonzónak, mégsem csalja meg, vagy válik el minden férj a feleségétől. Úgyhogy ez bonyolultabb annál, mint sem hogy a férfi azt a nőt veszi el, amelyiket megkíván, és addig marad házas a nővel, amíg az kívánatos számára.

Mindenesetre a keto csiga most csak 249.- Lényegében erről szól ez az egész ingyencirkusz.