Regisztráció Blogot indítok
Adatok
!panic!

1 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy lány, akivel pár hónappal Valentin nap előtt kezdtem el randizni. A nagy napkor átnyújtott egy csomagot egy kis cukorkával és egy levéllel. A sztorihoz hozzá tartozik, hogy mielőtt randizni kezdtünk nagyon sokáig járt „élete szerelmével”. Kinyitottam a levelet és elkezdtem hangosan…..
Ha megnézzük a Mac App Store-t, az ingyenes appok élén egy igen érdekes programot találunk: a GeekToolt. Az alkalmazás segítségével egyedi desktopokat készíthetünk Mac OS X-re, widgetekkel, frissülő tartalmakkal, időjárással, naptárral, a rendszerre vonatkozó infókkal, meg…..
Múlt héten megszopattak minket a hipermegbízható források, most viszont tényleg itt vannak a frissített gépek, szépek, gyorsan, kétszerolyanamazonok.Nézzük csak a MacBook Airt. Itt egy ilyen volt/ilyen lett kép:Ahogy az látszik, az árak nem változtak, egy rakás más viszont igen.…..
!panic! 2011.07.20 15:56:01
!panic! 2011.07.20 16:10:54
@Mice007: az fáj hogy nincs kedvem 100.000 ft al többet kiadni érte :D az kb a fele az oda vissza repülő útnak
Paul Romer  egy ideje nem csak tanár és tudós, hanem immár aktivista is. Mozgalmának, melyről, aki jobb szereti a képet-hangot, mint a betűt,  TED-előadást és friss VoxEu-interjút is talál a neten, csodák csodája, nem öngyarmatosítás a neve, bár akár így is…..
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
Szemüveg használata nélküli 3D-s kijelzőt varázsolt Jérémie Francone és Laurence Nigay az iPadből, a Head-Coupled Perspective nevű fejlesztés legalábbis így hirdeti magát. Az ötlet viszonylag egyszerű, és nem is nagyon új, viszont a megvalósítás láthatóan nagyon jó úton…..
!panic! 2011.04.18 14:43:05
Ezzel a címmel taglalja a döntés hátterét az Asymco piackutató cég egyik szakértője, Horace Dediu. Eric Schmidt, aki 2009 augusztusáig a Google vezetői és az Apple igazgatótanácsi székében ült, utána utóbbiból kirakták a két cég egyre éleződő versenye miatt, most a Google…..
Meghekkelték a legkisebb, érintőképernyővel rendelkező Apple-kütyüt, az iPod nanót is. James Whelton mélyült bele az iOS-nek tűnő hibrid operációs rendszer rejtelmeibe (állítása szerint a nano oprendszere az előző nano és az iOS között helyezkedik el félúton), és egy…..
Appleblog Mire jó az Apple TV? 2010.12.16 17:18:00
Egy igen alapos Apple TV-tesztet készített nekünk Ottó, akit a blogon Időmilliomos apukaként is ismerhetünk. Ottó Kaliforniában él, így a szolgáltatások miatt neki nyilván többet jelent a készülék, mint nekünk jelentene. Viszont épp ezért fontos, hogy az ő véleményét…..
Ha csupán a fotókat, illetve a koncepcióhoz tartozó információkat vesszük alapul, méltán mondhatjuk, hogy az egyszerűséget, formai letisztultságot magas szinten toló Porsche Design csapata olyan tervvel állt elő, amelyért a vékonypénzű sznobok is hajlandók sokáig kuporgatni.…..
Elég sok helyen lehetett olvasni, hogy a netbookok növekedését az Apple tabletje állította meg, bár a mellékelt grafikonokon látni lehetett, hogy azok már az iPad premierje előtt hanyatlásnak indultak. A NPD kutatása most még jobban tisztába teszi a dolgokat, és kerek-perec…..
Frissült a T-mobile weboldala, most az is kiderült, hol fogják árusítani péntek reggeltől (az Arénában péntek nulla órától ) az iPhone 4-et:    * Békéscsaba, Csaba Center T-Pont, Andrássy út. 37-43.    * Budapest, Aréna Pláza T-Pont, Kerepesi út…..
Rég röhögtem akkorát játékon, mint a Birdinatoron. Az alkesz mesterlövész-madár elindul vadászra vadászni. Lézerrel. Mindenféle fejleszthető cuccal. Helikopterek ellen. Külön öröm számomra, hogy választhatóan akár automata lövéssel. (Ami persze, kevésbé hatékony, mint az…..
"Az iPhone 4 megváltoztatja a gondolkodásunkat a telefonszexről" - ilyen poén is elhangzott a kedvenc Apple reklám-paródiámban, de hogy ez mennyire igaz, azt a pornóbiznisz mozgolódása mutatja.Az Associated Press szerint nem telt el sok idő, és a szexipar is rámozdult a…..
Nehéz az istenek sorsa, ezt bizonyítja be nekünk a Doodle God. A játék elején adva vagyon a négy őselem (tűz, víz, levegő és föld), és ebből kell egy komplett világot teremtenünk, annak minden részletével együtt. Ezt az elemek kombinálásával tudjuk elérni, mindig egy sajátos…..
Bigyóblog Icipici óriás 2010.02.01 15:06:00
Alig három centis, nem vastagabb a százforintos érménél és akár 32 GB-os is lehet a Verbatim új pendrive-ja. A Colour Micro USB 4 GB-os család négy színben kapható. A Black Micro pendrive 2, 4, 8, 16 és 32 GB-os változatban létezik. A Micro pendrive-okat az úgynevezett…..
Az utóbbi hetekben jelentős előrelépéseket sikerült tennem sportfogadás ügyében. Ami talán a legfontosabb, hogy a hatékonyabb fogadás érdekében a sportfogadó-tőkémet két fogadó oldalra osztottam el. Ennek segítségével képes vagyok minden hétvégén a két iroda által…..
"Luxuspanel... Ez önmagában ellentmondás.... Olyan mint az igényes pornó, a nikotinmentes cigaretta vagy az alkoholmentes sör...." - kommentelte "nemrég" az Urbanista blogon johevi.   Fene tudja, hogy igaza van-e, mindenesetre a kifejezés van annyira ellentmondásos,…..
Emlékeztek a Gyalog Galopp című filmben a fekete lovagra, ahogy idegesen néz körbe, miután már megszabadították valamennyi végtagjától, a földön álló törzs pedig harapással fenyegeti a legyőzőjét?Valami ilyesmit játszik most a Psystar is, bár ők hírlevelükben Dávidhoz…..
Nem is kell ide semmiféle szöveg, komment, szájtépés: az augusztusi Teen Vogue képek Emma Watsonról magukért beszélnek. Imádnivaló a csaj, nem?Egy kis video a fotózásról:   ..
Megbízható források megerősítették, hogy ha nem is a hónap elején, de a következő hét végétől már kezdhetjük várni az iPhone 3GS megjelenését itthon is. A tárgyalások ezzel kapcsolatban még nem zárultak le, így sok kérdés továbbra sincs eldöntve, egy azonban biztos: az…..
!panic! 2009.07.02 15:38:48
Komolyan mondom, lassan Zuneblogot nyitok: vagy valami lelkes átverésről van szó, vagy a Microsoft végre tényleg profin készíti elő egy terméke bevezetését. Az elmúlt héten ugyanis szinte minden napra jutott valami információ, mintha megnyitottak volna egy adatcsapot, amiből…..
Appleblog Itt az új Bravia-reklám 2009.02.23 19:48:00
A Sony nagyon beletalált az elsővel, emlékszem, mindenki a pattogó labdákat várta a tévében, én meg azt próbáltam kideríteni, hogy ki lehet az előadója a San Franciscóban rögzített reklám zenéjének (José Gonzales). Maga az alapötlet, a tévéreklám persze abszurd, hiszen…..