Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xSPIRITx

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban divatja van az olyan „tudományos” cikkeknek, mozgalmaknak, amik az eleinket évezredeken át megtartó étkezési szokásoknak rohannak neki teljes erőből. Ennek megfelelően a tej és tejtermékek ellenségei is egyre több világhálós felületen nyilvánulnak meg, ezek közül emeltem ki egyet…..
Akkor folytassuk eszme futtatásunkat az ionizáló berendezések által előállított lúgos víz egészségre gyakorolt hatásait boncolgatván. Az előző bejegyzésemben tárgyaltam a vízionizáló berendezésekkel előállított lúgos kémhatású víz ún. természetellenes…..
Az utóbbi időben többen kérdezték tőlem, mi a véleményem a most divatos, ún. vízionizáló (magyarul lúgos vizet előállító) berendezésekről,  ugyanis sok jó tulajdonságot hallottak az ilyen gépeket forgalmazó cégektől,  (vagy az őket képviselő ügynökeiktől?)…..
xSPIRITx 2009.02.14 15:21:35
Érdekes végiggondolni, hogy a magyar vizekben lévő hétköznapi Kalcium mennyivel szervetlenebb a Korall Kalciumnál. A magyar viszek attól kemények és magas Ca tartalmúak, mert mészkő hegységeken át, egyfajta karsztvízként jut el hozzánk. Kimosva a mészkőben lévő Kalciumot. Nos a mészkőhegységek nem mások, mint ősrégi tengeri élőlények mészváza. Így jött létre régen a mészkő. A Korall Kalcium is tengeri élőlény mészváza és a mészkőhegységek anyaga is , ami a mi magyar vizeink Ca tartalma, ős tengeri élőlények mészváza. Ilyen alapon a tojáshéj, az állati csontok is szervesek. Mégis a szerves és az élő között azért van különbség. Mert hát a Szerintem igazán akkor élő és szerves egy Kalcium ha valóban még élő formában van, pl. élő növényekben. A növények között is a magoknak a legmagasabb az életerő szintje, és nem is kell megöni hogy az asztalra kerüljön. Egy példaként a szezámmagnak extrém magas a Kalcium szintje és még mag életerővel is rendelkezik.

Mindemellett a Japánok már rég bebizonyították hogy a Korall Calcium valóban nagyszerű hatással van a szervezetre, de ugyanígy azt is bebizonyították, hogy az ionizált lúgos víz is nagyszerű.

Japán évtizedek óta tudja, hogy a Korall Kalcium nagyszerű és szintén évtizedek óta tudja hogy az ionizált lúgos víz is nagyszerű. Mindkettőt nekik köszönhetjük. Jó lenne ha mi magyarok is mindkettőt ugyanolyan sikeresen alkalmaznánk mint ők. Én ezt teszem :) Van vízionizátorom is, Korall Kalciumom is és sok magas Ca tartalmú magot eszek.
xSPIRITx 2009.02.16 22:17:56
@Soltész Gábor: Nos az hogya magyar vizekben nem felszívódó, formában van a Ca ugyanolyan vélemény, mint hogy a magyar Ca is őstengerek mészvázú élőlényeinek köszönhető. Bár ellentmondás a kettő mégis mindkettő egy valós vélemény ezért írtam mindkettőt ide. Nem tudom az őstenger még nem szennyezett vizének lakói mennyivel rosszabbak a korallnál, és azt sem azok milyen baktériumokkal éltek együtt. Mindenesetre érdemes gondolkodni együttgondolkodási ezeken a véleményeken.