Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annaméry

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Medence parti Armaniban :) modellek: Paolla Bitencourt Rahmeier, Charlotte Maria Carter-Allen, Julian Schratter, Caleb Halstead és Antonio Navas Perez; fotós: Matthew Scrivens; stylist: Kate Lanphear. via..
Terry Richardson ismét együtt dolgozhatott egyik legkedvesebb modelljével, Mihalik Enikővel. A fotósorozat egy brazil divatcég, a BoBo számára készült, Enikő lesz ugyanis a cég arca a 2011-es őszi kampányban.Enikő nagyon helyes a fotókon, de azt kívánom, hogy bárcsak az utolsó…..
Hasonlóan a tegnap reggelhez, ma is egy magyar lány címlap-sikerével indíthatjuk a napot. Rajzák Kinga látható ugyanis a cseh Elle májusi címlapján.Maga a címlap nem valami izgalmas, Kinga azonban nagyon szép rajta... ..
Mivel ünnep van, és ma illik valami igazán magyarosch dologgal foglalkozni, gondoltam, körbenézek a Behance-n tehetséges magyar fotósok munkái után kutatva. Az eredmény elkeserítő, de csak abból a szempontból, hogy milyen kevés hazai fotóművész (és más művész, designer) teszi…..
Mi jellemzi az Yves Saint Laurent 2011-es tavaszi/nyári kollekcióját? Kevés szín - elsősorban fekete, fehér, homokszín, sötétkék. Klasszikus, elegáns ruhák, letisztult formák, néhány fodros darabbal, illetve különleges nyak- és vállmegoldásokkal fűszerezve. Stefano Pilati egy…..
A Numero magazin októberi számában Mihalik Enikőről egy bárban készült fotósorozat látható "Dance with me" címmel. A fotós Tom Munro, a stylist Charles Varenne volt.Hangulatos, szexi képek... ..
A Moschino Cheap & Chic 2011-es tavaszi/nyári kollekciója igazán bájos. Vidám nyári ruhák alkotják, színes pöttyökkel, absztrakt mintákkal, óriási citromokkal. ..
  Hölgyeim és Uraim, „az incepció lehetséges, csak baromi nehéz.” Legalábbis a Christopher Nolan fejébe, a Mátrix által ültetett gondolat-mag, mondhatni tökéletes fává cseperedett az elmúlt tíz évben. Vagy akár, úgy is fogalmazhatnánk, hogy csupán Christopher…..
Szuper fotósorozat Jessica Stam-mel, egyenesen Sevilla-ból. A képek- amelyeket Alexi Lubomirski készített - az amerikai Harper's Bazaar augusztusi számában jelentek meg. A spanyolos ruhák Clare Richardson stylist munkáját dícsérik. ..
A napokban börtönbe vonuló Lindsay Lohan látható a német GQ magazin augusztusi számának címlapján. A GQ oldalain látható képsor, illetve a fotózáson készült rövidke videó is jó színben tünteti fel LiLo-t, egészen összeszedettnek tűnik - egy helyes lány benyomását…..
annaméry 2010.07.16 17:17:47
@Ms Groutesque: szerintem meg Carmen Elektra :)
Film egy meghurcolt afrikai lányról, aki 13 évesen útnak indult, hogy lehetőséget keressen egy új életre, egy élhetőbb világban. Saját önéletrajzi könyve alapján készült film Waris Dirie, a szomáliai származású szupermodell félelemmel és nehézségekkel teli életútját…..
ANNENN Pöttyös az igazi.. 2010.02.08 12:19:00
,legalábbis nekem most épp mindenképp! Amellett, hogy nyílván a hazai csodánkat a túró rudit is imádom, most nem erre irányult címadásom. A pöttyös mindig visszatér, de még ha épp nem is a kifutókon (ami engem annyira most nem is érdekel), itt-ott mindig beköszön. A…..
Lady Gaga piszkosul erőlködik, hogy a külseje egyéni, különleges és polgárpukkasztó legyen, ám ez sok esetben csak úgy jön össze neki, hogy ijesztővé maszkírozza magát.Jelen esetben a ruhát akár figyelmen kívül is hagyhatjuk, bár tény, hogy ronda és nem is áll jól az…..
Rose Byrne Lanvin estélyi ruhája nálam az abszolút befutó. Egyszerű, mégis egy cseppet rafinált, virág díszítéssel a derekán, na és a színe! Mély lila. Álomszép.Rose a hajában is virágos csatot visel, ami remek választás a ruha díszítéséhez, a sminkje azonban nem…..
Lily Allen-t Karl Lagerfeld fotózta az Elle decemberi számához. Egy-két képtől eltekintve nekem nagyon tetszik a sorozat... Lily pedig kimondottan helyes rajtuk. ..
annaméry 2009.11.29 17:58:03
Először is, ne menjetek wizzairrel, mert egy fos. 15000 HUF-ot fizettünk 5 kiló túlsúlyért. Áll a hugy a WC-ben, szegény sztyuárdeszeknek depressziós maki-feje volt. A repülőre nem lehetett felvinni folyadékot, a vizben oldódó terroristák miatt. A jobb oldalamon egy néni csorgatta…..