Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi South Park-epizódban az egyik kispöcs, Stan egy regressziós álomterápia jóvoltából Mr. Mackey, az iskolai pszichológus egyik gyerekkori traumájának részese lesz, ne tessék kérdezni hogy, a lényeg, hogy az Eredet című filmben látottak segítségével. Jó kis epizód…..
Filmdroid Titánok harca teaser 2009.11.11 09:51:00
A raktárban ismét ráleltek a görög istenekre, leporolták őket és két rendező is lecsapott a témára. De vajon melyik lesz a jobb? Chris Columbus a Villámtolvaj regényt filmesítette meg, ám itt van nekünk a Titánok harca remake is, amelyben a feltörekvő Sam Worthington lesz a…..
Zoci 2009.11.12 09:02:58
Filmdroid Futball faktor 2009.09.11 18:32:00
Nincs bennem semmi egyedüli, az unatkozó harmincas pasikhoz tartozom, akik perspektíva nélkül melóznak, akiket a hétvége, az alkalmi szex a sör és a kokó tart életben.....meg az hogy néha szarrá vernek valakit. Ezzel a mondattal indít Tommy Jhonson és nekem azonnal beugrik a…..
A meccset nézve az volt az érzésem, ami pár éve a magyar válogatott meccsein: az ellenfél elhúz néhány góllal, eldönti a meccset, majd egy bizonyos idő után feljön a magyar válogatott, sző egy pár tetszetős támadást, esetleg gólt is lő és vége meccsnek. Ez történt itt…..
Zoci 2009.06.22 13:46:44
Tizenhét szótag / Még egy nagy költőnek is / Kevés ahhoz, hogy - ööö, igazából pont elég egy haikura, nekünk meg még annyi sem kell. Ütvefúrót megszégyenítő igyekezettel keressük tovább _popp_ mester (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo,…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Zoci 2009.05.04 17:40:21