Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutyanmajom

10 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wanted film nekem nagyon tetszett és ezért miután hallottam, hogy lesz belőle játék, vártam, mint állat. Aztán kijött, megszereztem és kellemeset csalódtam benne, ugyanis általában a filmből készült játékok eléggé félresikerülnek. Itt a videóm róla:  ..
DrunkenMonkey! Colin McRae DiRT 2 2010.06.20 21:32:00
Na, sok idő elteltével itt az új bejegyzés, új videóval. Új monitorom beszerzésének köszönhetően most már képes vagyok 1080p-s videókat készíteni, így nagyobb felbontásban is élvezhetitek a videóimat. :D  ..
DrunkenMonkey! T-pain Obama 2010.06.02 20:41:00
A lényeg az, hogy van egy program iPhone/iPod (touch)-ra, ami mindenki hangját olyanra alakítja, mint amilyen T-Pain-nek is van. Ezen a videón pedig Obama lesz kicsit T-Pain. :D Nagyon jó videó.  ..
Vegyes érzelmek keveregnek bennem eziránt a játék iránt. Nem is rossz meg nem is jó. A cél az volt, hogy FPS és csak ölni kelljen. Célnak megfelelt. Hát készítettem egy videót. :D    ..
Megváltozott a RPCJr. design. Szebb lett. A háttérben látható karakterek havonta változnak, szavazás által. Gyengébbek kedvéért a fent látható 3 figura (Othala, Killah, LaLee) a szerkesztőket ábrázolja.  Borsesz üzenete: Szevasztok! Remélem mindenkinek bejön az új sablon.…..
Kutyanmajom 2010.05.31 13:34:51
@Borsesz: Már olvasgattam, de nem jövök rá. :) Na mjd megnézem méég tüzetesebben.
Most még friss! :D Nem a játék, hanem a videó. Eléggé bénáztam, úgyhogy megvagdaltam a videót.  ..
DrunkenMonkey! Leheletnyi OFF. 2010.05.30 19:24:00
Az előtte lévő napi eseményeket nem írom le, mert nem az a lényeg. A videót hazafele jövet csináltam, ha jól tudom az M0-n voltunk éppen. Háááát nem volt semmi... :)    ..
Én idáig nagyon messze álltam attól, hogy szeressem a Splinter Cell sorozatot, azt hiszem előszőr a Pandora Tomorrow-nak titulált részével játszottam, másodiknak a Double Agent-el Playstation 2-n, na az tetszett. Aztán kijött ez, a Conviction és VÉGRE nem kellett hullacsendben …..
Na, itt egy kis ízelítő a GTA 4 Episodes from Liberty City multijából. Egyébként ez a Gay Tony-s rész multija.     ..
DrunkenMonkey! Blur 2010.05.29 02:26:00
Na, kezdjük is el! Itt az első videó, ami thug munkája! A jövőben ilyenekre lehet számítani és próbáljuk minél hamarabb és minél gyorsabban elkészíteni a videókat.   ..
DrunkenMonkey! Bevezető 2010.05.29 02:06:00
Üdvözlünk mindenkit a DrunkenMonkey blogon! Ez a blog Kutyanmajom és thug85 kreálmánya, mely egy unalmas péntek éjjel született meg! Rövid, ámde annál biztosabb lépésekkel haladunk idővel előre, és szép fokozatosan megpróbáljuk megvalósítani elképzeléseinket!…..
  Ma esti extra videó...
Kutyanmajom 2010.05.02 00:56:33
@Cpt.Bütyök: Ez most komolya hogy te a cod-hoz hasonlítod? :D
Na mind1, PC-re lesz amúgy? :D Mert szívesen kipróbálnám.
Ja, és a videó nagyon korrekt, profi munka, gratula. Szerintem hibátlan. ;) Ezért érdemes volt felnézni. :D
Kutyanmajom 2010.05.02 00:57:05
aaa
Kutyanmajom 2010.05.02 00:58:05
Egy Win7 alapbeállításokkal, egy gamer asztala minimális Rainmeterrel, egyszerű megoldások a felhasználó érdekében. Én személy szerint annyira nem szeretem az új tálca megoldást, amint lehetett, ki is kapcsoltam, nem tudtam rá átszokni, és ti?..
Ismét egy régebbi beküldőnk újabb asztala látható itt, még több játékkal, új képpel, stb. Tetszik, hogy a dokkon a játékok borítója van ikonnak berakva.Helló!Már régebben küldtem egy képet az asztalomról, itt a link:http://asztal.blog.hu/2009/09/23/game_around_the_worldAzóta…..
Délelőtt kilátogattam röviden a Sportarénába, megnézni ezt az eseményt. Tavalyhoz képest még profibb, látványosabb lett az egész, ugyanakkor ugyanúgy el tudom mondani mint 2008-ban, hogy ez már valahogy nem az én világom. Már nem nagyon tudok mit kezdeni ezekkel az újfajta…..
Ide már írtam egy szöveget, amikor rájöttem, hogy lecseréltetted velünk a képet, így nem kapsz új szöveget:) Láthatólag van játék dögivel, de pl. CoD4 ikon miért van 2?..
Ehhez én már nem is nagyon szólok hozzá. Something Good meg tényleg jó.Sziasztok!Sok király desktopot látni itt, gondoltam megosztom én is a sajátomét veletek.Jómagam nem szeretek cicomázgatni, jobb szeretem az egyszerűbb megjelenést, ill. a praktikusságot. Ami a háttérképet…..
Első ránézésre egy csigalépcsőt láthatunk, de azok valójában koncentrikus körök...
Kutyanmajom 2009.09.21 14:35:44
Ez az asztal alapvetően tetszik, bár egy picit túl zsúfoltnak érzem. Nyáron Horvátországban próbálkoztam hasonló készítésével, természetesen azért ilyen nem sikerült... Dock igazából tetszik, jó ez hogy nincsenek ikonok, gondolkoztam már én is hasonlón. Csak igazából azt…..
Ti túl sokat nem érzékeltetek belőle, de már simán vagy egy fél éve kontakthibás mikrofonnal dolgoztam, ami helyenként rosszabb volt, mint maga a bemutatott játék.Ezt most úgy kell elképzelni, hogy a zsinórt a fejem köré(!) kellett tekerni, hogy ne recsegjen, de még ez sem volt…..