Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fákító a popicsibész

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak szex a hétfői első posztban, amiből az érintett férfi igyekszik levezetni számunkra, miért nem működött a kapcsolatuk. A szerelem szó nem hangzik el a levélben, azt inkább jóhiszeműen feltételezzük, mert ez így. A szociális helyzettel megmagyarázni a lányt, illetve annak…..
fákító a popicsibész 2008.03.17 11:43:32
postoló,te egy ahogy fentebb olvastam érzéketlen fasz vagy. genetikai hulladék remélem magányosan, tripperben halsz meg és rohadsz el a pokolban :)
egoista kis
g@ci és azt hiszi hogy még ő volt a jófej.
"ha augusztus akkor sziget". fhaszér' nem vitted magaddal? meg ilyenek.
te vagy az élő példa hogy az általad leírt 'származás' mennyire nem jár együtt azzal hogy jobb ember E vagy. a lelkedben egy papírpénzbe tekert fasz alakú üresség van (figyeloda mekkora képzavar:)?)
baszd meg.
--------------
háá de jól esett ez így még ebéd előtt.

Tékozló Homár Kukac és Milka 2007.10.25 17:58:00
Egy újabb oda nem kerülhetett szennyeződésről kapott fotódokumentációt a Homár. A fényképeken ISO-szabványokra és HACCP-rendszerekre fittyet hányó kukacok mászkálnak egy tábla mazsolás-mogyorós csokin a szavazottági időre való tekintet nélkül.Tudom, hogy aki a…..
Aki keres, talál...A minap fogyasztottam el a képen látható pudingot és nem tudtam miért, de nagyon ízlett. Mikor megnéztem az "ízesítését" akkor jöttem rá, hogy miért! :) Mmm, nyami :) Skulo..
fákító a popicsibész 2007.10.25 23:31:57
Klasszikus kombót csinált végig Gergő: először durván bánt vele a mobilcége (Pannon), aztán elhitte, hogy egy akciós katalógusban szereplő termék egyáltalán megjárja a bolthálózat (Photohall) polcait. Hát persze, hogy nem. Kedves Homár! Egy nap leforgása alatt két…..
fákító a popicsibész 2007.10.04 18:54:21
Eszkalálódik a szerencsétlen interaktív Balatonszelet-fogyasztók kálváriája, Darwin Dij szerint ugyanis a debreceni CBA sem tartozik a hivatalos beváltóhelyek (pdfben) közé: A CBA idoben gondoskodott arrol, hogy holmi nyertesek ne zaklathassak valami balatonos szoveggel oket :) Várjuk a…..
fákító a popicsibész 2007.10.01 17:59:39
csokipapír egybeírandó, a Balaton szelet meg kapja be az összes f@szom. letépni a sikertelen ajtajukat.és közéjük lövetni. ja és belezőkarmolót nekik. :D písz :D