Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bedlam

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    „Na, zsírcsászár?” – kérdi röhögve a Fischer, amikor újságolom, hogy tőle hazafele menet betértünk végre a fagyizóba, amit már olyan rég ajánlgatott. Az hát. Ilyen időutazásban ritkán van része az embernek. Nevezett fagyizó voltaképpen egy cukrászda a…..
Bedlam hosszú, de annál drámaibb sztorija bemutatja, milyen tortúrán kell átesnie, aki nulla százalék THM-mel akar hitelt fölvenni a Media Marktban. Na és az is kiderül, hogyan vesznek föl hitelt hajléktalanok, kísérővel. Egy érdekes, és a tapasztalatok alapján sok embert…..
bedlam 2009.06.09 14:40:14
@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: akkor vehetem úgy, hogy leesett? :)
bedlam 2009.06.09 15:29:29
@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl: látom, próbálsz fogást találni. Értem én, hogy haragszol, de nem értem, hogy a lyukas gatyádnak mi köze van a sztorihoz. Van ilyen, hogy szabó-varró(nő), az megcsinálja. A google csodákra képes...

Visszatérve még a történethez: direkt betelefonáltam a credigenhez, hogy miket kell vinnem, és ott azt mondták, hogy személyi, lakcímkártya, adókártya, MM-os munkáltatói, és ha 250.000 HUF alatt akarok hitelt, SEMMI MÁS. Ezért nem vittem magammal SEMMI MÁSt... Ezt is én sztam el...
bedlam 2009.06.10 11:50:07
Szeretnék leszögezni valamit: a történetet nem azért tet(et)tem közzé, hogy bármilyen vitát szítsak, vagy anyázásokat indítsak útnak, kizárólag tájékoztatni szerettem volna az embereket, hogy ha hasonló akcióra szánnák el magugat, tudják, mire számítsanak.
Szomorúan látom, hogy ilyen országban élünk, ahol csak az ökölrázás megy (tisztelet a kivételnek). Annak, aki nem érti, hogy miért nem tudom egyben kiköhögni az összeget, azt üzenem, hogy azért, mert nem FÖLÖSLEGES 150-em van, és mert a párommal a saját lábunkon élünk, minden költségünket magunk fizetjük. Bárkinek szívesen elmegyek a lakás/házavatójára, aki a tisztességesen megkeresett pénzéből, szülői/banki/egyéb segítség nélkül kp-re meg tud venni egy lakást/házat, és azt be is tudja rendezni úgy, hogy semmit nem visz magával anyutól-aputól... És hogy olyan sok lenne az a 150? Hát, aki tényleg így gondolja, annak kívánom, hogy soha ne keressen többet, és egyszer legyen egy saját háztartása, amit másodmagával kell fenntartania. Xardobálás helyett ezek az emberek inkább hálát adnának azért, hogy eltartják őket, és nem az olyanokat @#!tatnák, akiknek ez nem adatott meg.
Az, hogy mit akartam venni/hitelezni, egyáltalán nem lényeges, ha mosógépet írtam volna, akkor a sok jóindulatú
"ember" a patakot ajánlotta volna végtelen jóindulattal.
A cucc árának összespórolása jó ötlet: nem gondoltatok rá, hogy épp azért akarom hitelre venni, mert nem tudom értelmes időn belül összespórolni az árát? Vagy maradjak a vállalható havi összegnél? 30 hónap alatt összespórolom, és akkor valószínűleg még ugyanannyiba fog kerülni...
Nem minősítek senkit, csak azt szeretném, ha néhányan gondolkodnának, és nem a saját szociális helyzetükből indulnának ki, hanem megértenék, hogy nem mindenki egyforma.