Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabi15

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára mindenki, aki hozzám hasonlóan gyűjti az igényes, rajongók által készített Sims-tartalmakat (ruhák, bútorok, stb) találkozott már az ún. "donation gift" fogalmával, ami tulajdonképpen annyit tesz, hogy némi adományért cserébe ajándékba kapod a letölthető…..
A német www.thesims.de rajongói oldal szerencsés szerkesztői Lipcsében jártak, ahol már - amellett, hogy kipróbálhatták a játékot - a rendezvény szervezői engedélyt adtak (vagy a szerkesztők vették a bátorságot) lefotózni a monitoron futó játékot. Így a linkre kattintva…..
Pár nappal ezelőtt új külsőt kapott a Sims 3 hivatalos oldala (UPDATE - Itt megtalálható lesz a magyar változat, de még elég kezdetleges stádiumban létezik. Tehát nem tűnt el, csak még nincs kész, de láthatóan dolgoznak rajta, köszi az infót Szabi15) így minden bizonnyal…..
Szabi15 2008.08.15 15:14:39
A magyar nyelv ez lenne: thesims3.ea.com/view/pages/home.jsp?languageCode=hu

Sajnos még hiányos és eléggé szétszórt. Remélem, hogy folytatják a feltöltést, de az is lehet, hogy már így marad örökké.. :(
Forrás: Gamespy Bár az EA a nemrég befejeződött E3 kiállításra nem vitte magával a Sims 3-at, a Gamespy szerkesztőinek sikerült elcsípniük Rod Humble-t, aki az egész sims-őrület főfejese a Maxisnál. Tőle a készülő tucatnyi új játék között természetesen a sokak által…..
Jobb klikk - Hivatkozás mentése más néven...(200 mega, és sajnos MOV - viszonylag erős gép kell hozzá, ajánlott lejátszó: VLC - de gyönyörűszép minőség)..
Szabi15 2008.07.26 07:48:12
Forrás: The Sims Resource 2008 július 18-án az EA meghívta néhány nagyobb nemzetközi Sims-rajongói oldal szerkesztőit Redwood Shores-i központjába, ahol a szerkesztők (ó, micsoda mázlisták!) hosszú hónapokkal a megjelenés előtt kipróbálhatták a készülő új játékot.…..
A SnootySims szerkesztői a hivatalos oldalon megtalálható The Sims 3 képernyőképen látható helyszíneket megpróbálták rekonstruálni a második részben, hogy egy-egy azonos módon berendezett szoba, illetve terep segítségével összehasonlítható legyen a két játék grafikai…..