Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mazsa-

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
Reggel beszámoltunk arról, hogy a BME GTK elég furcsa feltételeket szab a gólyatábori jelentkezéshez. Például egész alakos képet kell küldeniük a gólyáknak, amit a HK hivatalosan azzal magyarázott, hogy "a táborban a csapatodat vezető instruktoroknak könnyebb dolga legyen (nevek…..
Újabb lebilincselő részletekkel kedveskedünk a Szepesi úszónő munkásságáért rajongóknak, ezúttal a Bors jóvoltából. Mint azt a mai számukban írják, Szepesi szerintük egyértelműen leírja könyvében, hogy az egyik kereskedelmi tévé valóság showjának forgatásán, melynek…..
Vastagbőr Emléktöredékek 2011.09.17 09:01:00
Szombat reggeli válogatás kommentár nélkül. Csak úgy, mementónak.   Fónagy János: "Ha az üzemanyag ára emelkedik, akkor minden szolgáltatás és áru ára is emelkedni fog ennek következtében - jegyezte meg a fideszes honatya, kiemelve: ez pedig kevesebb fogyasztással jár,…..
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..
Subba Subba Records: Világék 2011.01.06 15:17:00
Mazsa- 2011.01.06 16:22:43
hogyvolt VV4 - 4X18 2011.01.02 13:00:00
Lilut az újévben a szokásos szürke farmerben és Star Trek díszletben láthatjuk először. És a haja, szűzmáriám. Nem szeretem a mostjöttemafodrásztól frizurákat, ez viszont a ló túloldala, az ezer éve nem voltam fodrásznál és szarrá tört a hajam az otthoni festéstől és a…..
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság december 13-én levelet küldött a Tilos Rádiónak, mivel (uramisten) a rádió korhatárra való figyelmeztetés nélkül játszott egy Ice-T számot. A kurva életbe, a köcsög amcsi rappernek nem mocskos a szája?! "A zeneszámokban angol…..
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
Mazsa- 2010.07.07 22:57:11
@sporttárs: az első két körben egyáltalán volt olyan, aki nem szidta a vb színvonalát? :)
Spanyolország a sok nyekergés ellenére elrendezheti, hogy csak egy dél-amerikai jusson az legjobb négy közé, és újrajátszhassák a 2008-as Eb-döntőt a világbajnokság elődöntőjét Németországgal. Hogy ez a spanyol csapat nem olyan erős, mint az akkori, azt látjuk (meg azt is,…..
Végre komoly csapattal találkozik Argentína, az utolsó aduász is kihullhat az ellendrukkerek kezéből, továbbjutásuk esetén hivatalosan is masszív vb-esélyesek lesznek. Éles helyzetben még nem kaptak gólt, lefutott kilencven perceken szépített az ellenfél, Mexikót meg szügyön…..
Mazsa- 2010.07.03 18:25:54
@Hispan07: "Messi, aki a vébé sztárja akart lenni. hehe :)"

Ezt benézted. Ő soha nem mondott ilyeneket és soha nem is fog. Az, hogy a szarkeverő sportmédia minden szart alaptalanul megír, nem az ő hibája. Hogy te ezeket el is hiszed, az pedig már a tied.
Maradona és a média az ő nyakába fogja varrni a kiesést, ez egyértelmű. Nagyon sajnálom, mert jó gyerek, csak sajnos ilyen gecikkel van körülvéve.

A meccs jellemző momentuma az volt, ahogy a 2. gól után Maradona ott állt amolyan "na most mi a fasz lesz?" pofával. A pályán eközben Messi Xavi-poszton, Milito és Agüero a padon, a Tevez-Di Maria-Higuain hármas pedig botladozik. És ez nagyjából így is maradt a meccs végéig. Ugyanis Maradona-nak fingja se volt, hogy mit is kellene csinálni. Remélem ennek a szánalmas embernek nem sikerül majd másra hárítania a felelősséget, és végre eltakarodik a futballnak még a környékéről is.
Mazsa- 2010.07.03 18:45:17
@Hispan07: "exsportolóként nem igazán szeretem azokat a 'jó gyerekeket', akik akkor indulnak növekedésnek, amikor csapatorvosok hada kezdi el őket minden jósággal tömni."

Ezt most így ahogy van kinyomtatom, bekereteztetem, és kirakom az ágyam fölé, hatalmas.
Nou San Trafford H-csoport, 20.30 2010.06.25 19:20:00
Az izgalmas latin csoporttal zárjuk a körmérkőzéseket, melyen a spanyolok nem igazán válogathatnak, nekik a csoportgyőzelemre (vagyis a portugál-ágra) kell hajtaniuk, a brazilokkal akkor kerülhetnek össze, ha verik Chilét, mialatt Svájc gálázik Honduras ellen. Ha vetünk egy…..
Jugoszlávok II. - America, fuck yeah!..
Mazsa- 2010.06.18 17:33:55
@danesdzsu2: a karosszékből egy lassított visszajátszást nézve könnyű okoskodni. Nézd meg még egyszer nem lassítva. Még megijedni sem volt ideje, olyan erősen lett meglőve a labda. Ezt nincs kapus aki kivédi. Jól védte a rövidet, ilyenre nem lehet számítani.
Ebony & Céroni, avagy elefántagyar vs. Grízes Céda...
Aki kételkedve fogadja azt a megállapítást, hogy az Internazionale jelen pillanatban a világ legjobb klubcsapata, az méltóztasson megnevezni azt a csapatot, amely szerinte egyértelmű esélyese lenne egy olasz bajnok elleni meccsnek. Senki? Oké. Amikor szeptember 16-án az Inter nekifutott…..
A múlt hétvégi fordulóban volt rá esély, hogy újra változzon a pontkülönbség az éllovasok között. Nem kellett nagy jóstehetség ahhoz, hogy a Real nehezebb dolgát jövendöljük. Egyik sztárgárda sem kápráztatta el szurkolóit, de most már nem is erről szól a dolog. A…..
Mazsa- 2010.05.02 00:57:41
@CaBeL: ott a helyszínen nem volt semmilyen cirkuszolás villareali játékos/kispad/szurkoló részről, úgyhogy valószínűleg a kameraállás megtévesztő. Llorente-nek mutatta.
Sajnálhatja mindenki, aki nem semlegesként nézte az európai klubfutball két szőrtelen művészegyletének londoni bemutatóját. Egyszerűen semmi nem hiányzott a meccsből, a dráma komédiával indult, Almunia révén tragikomédiává változott, a végén pedig a Fabregas kontra Puyol…..
Mazsa- 2010.04.01 22:03:32
@halihalo: A 2 nagy erőteljes dominanciája akkor kezdődött, amikor Perez anno elkezdte nyomni a galactico-s udormányt és az egekig repítette a játékosárakat, a fizetéseket, valamint a fent említett jogdíjakat. A reklámnak és a médiának hirtelen soha nem látott szerepe lett a futballban, a Real elképesztő nagy pénzeket kaszált. Azóta Európa összes nagy csapata lemásolta ezt a módszert, van aki megközelítő sikerrel, van aki kevésbé. A lényeg, hogy ezáltal egy hatalmas szakadék keletkezett a sztárcsapatok és a többi csapat közt. Az utóbbiak ugyanis ebből az egészből az égvilágon semmilyen előnyhöz nem jutottak, ők szinte ugyanannyi pénzzel működnek, mint 10 éve. Ha nem adják el a játékosaikat nagy pénzekért, akkor tönkremennek. A Valencia erre a legjobb példa.
Az is tévhit, hogy ez a dominancia csak a spanyoloknál van. Az angoloknál kottára ugyanez van, csak ott nem két csapatról van szó, hanem négyről, így kevésbé feltűnő.
Szomorú, de ez van. Milyen szép volt, amikor a Depor bajnokságot nyert, amikor a Valencia játszotta a világ legszebb játékát, vagy amikor a Sociedad egy szezonon át vezette a bajnoki tabellát. Sajnos ez ma már elképzelhetetlen.