Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogoscsajos

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
             7én történt..nem volt indoka egyszerűen csak olyan hangulatba volt...elmondása szerint csak sajnálatból volt velem...           pontosan rá egy hétre msn-en dumáltunk…..
Most épp ot tartunk h megszerettem...de állítólag igénytelen dagadt és értelmetlen cafka vk...kb szószerint......Volt nálunk egy kis családi zűr.Épp nagyon ki voltam..megkértem h talizzunk..erre ő h  mert fáradt stb...megkérdeztem h akkor hagy menjek át hozzá mert …..
3hét telt el..nem taliztunk és csak ha felhívott akkor beszéltünk párpercet.Egynap megkért hogy találkozzunk...szószerint bekönyörögte magát hozzám..Mikor átjött továbbra is semleges és lekezelő voltam hozzá...ő folyton ölelgetett..puszilgatott..Elindultunk vásárolni neki…..
Az nap mikor kidobott haza mentem és csak bőgtem...az órát bámultam hogy teljen az idő..szószerint a percek lassan teltek..Idővel feltaláltam magam elmentem diákmunkára...Jött egy ujjabb srác..ő nagyon édes és kedves volt hozzám...engem nem érdekelt komolyabban(de ő ezt világosan…..
Egy szombati nap volt...felhívott hogy elmegy az anyujával vásárolni majd h-v ha haza ért.Egy kis idő múlva újra felhívott hogy menjek el mert szeretne velem vásárolni magának és nem az anjával..El is mentem..egésznap szarú voltam (női napok..és elég keményen..).De…..
Ennyit a pasikról Az első szünet 2008.08.14 23:15:00
Nem találkoztunk,és nem is kerestük egymást 2hétig.Majd msn-en(hát hol máshol :) )elkezdtünk beszélgetni.Megbeszéltünk egy randit..kibékültünk...(ekkor már majdenm 9hósak voltunk,szünettel együtt)Egy darabg minden rendben ment, de sajna megint szemét kezdett lenni.A fő ok ami…..
Eljött az első veszekedésünk..(eddig is voltak viták de ha igazam volt,ha nem akkor is mindig ő engedett,sőt..).Majd egyre több..Eljött az első alkalom,hogy én engedtem,sőt zokogtam is...Kimutattam hogy gyenge vagyok mert szeretem...Telt-múlt az idő,és az utcákon már észre vette…..
Ennyit a pasikról A kezdet 2008.08.14 23:02:18
       Nem árt tudni hogy annak idején, mikor megismerkedettem Gézával (nevezzük a párom így) ő épp egy bnőmre hajtott,én pedig foglalt voltam..Ahogy az lenni szokott közeledtünk egymás felé és elkezdtük nagyon megismerni egymást.   …..
Ezt a Bravóból átmentett érzelmes love storyt javasoljuk mindenkinek elolvasásra, akinek nulla önbizalma van, és nem meri, amit merni kell. Pedig olyan jól indult a srác, aki most tanácsokat vár. Segítsetek neki. Innen loptuk a képet Bocsi, hogy így erőlködöm már a tárgyban is,…..