Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imperatissimus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem mikor ilyen határozottak a fiúk. Nincs lacafaca pöcsvakarás, ha a cél ki van tűzve akkor azt gyorsan, hatékonyan és ellentmondást nem tűrve végig kell vinni. Orbán visszakézből szájon vágja  leinti az okvetetlenkedő adatőr hivatalnokot, mégis kinek képzeli ez…..
A gazdasági visszaesés gyakran bevándorlás-ellenes hangulatot szül, s ez meg is jelenik a befogadó országok szabályainak szigorodásában. Az ellenérzés alapja az érthetőnek tűnő félelem: a bevándorlók az amúgy is szűkülő álláskínálatból, a "mi munkahelyeinkből" vesznek…..
Most pedig egy darabig választásosat fogunk játszani igaziból, mert pártunk elkötelezett a nemzet és persze a szegedi űrhajók felemelkedése mellett, és ismer egy csomó olcsó szóviccet.Van visszautasíthatatlan programunk és ennek megvalósítására tökéletes jelöltjeink.Épp rá…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..