Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyalogkakukk12

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy meggyőződésem, mélyen igazolt és cáfolhatatlan. Ez a meggyőződés hasonlatos ahhoz, amelyről Berkeley püspök oly ragyogóan írt, miszerint a külvilág csak illúzió, és nem létezik, csak mi létezünk, és a mi fejünkben létezik ez az illúzió. Az egész világ, amelyet létezőnek, és anyaginak…..
gyalogkakukk12 2020.01.26 10:50:38
@Brendel Mátyás: "a virtuális valóság nem valóság. ahogy az álvéletlen sem véletlen. vannak olyan jelzők, amelyek nem kisebb csoportra szűkítenek egy fogalmat, hanem ellentétessé teszik azt."
Veled valami komoly baj lehet, ha ezt így gondolod. A bitcoin és más kriptovaluták elterjedt elnevezése a "virtuális pénz" vagy virtuális fizetőeszköz". Na most, szerinted mivel ezek virtuálisak nem pedig valósak, a virtuális jelző ellentétessé teszi a "fizetőeszköz" fogalmat, ezért nem lehetnek fizetőeszközök a "virtuális fizetőeszközök" (sőt szerinted nem is léteznek). Nyugtass meg, hogy csak viccelsz!
gyalogkakukk12 2020.01.26 14:22:58
@Atomic Warning: "csak azért mert ráaggatták a "virtuális" jelzőt még valós"
Akkor ennyiben Brendel Mátyásnak mondasz ellent, mert szerinte a "virtuális" jelző ellentétesre változtatja a jelzett szavak jelentését, a velük kifejezett fogalmakat. Vagyis a virtuális pénz szerinte nem pénz, a virtuális fizetőeszköz szerinte nem fizetőeszköz, mert nem szerinte nem valós, hanem virtuális.