Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndrewL

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ur so gay (Andrew Losinski re - Katy perry ..
  "A Dózsa György Általános Iskola 1979-ben, a Nemzetközi Gyermekévben nyitotta meg kapuit. Az akkor 16 tanteremmel épült iskola ma már 28 tanulócsoporttal működik, ami bizonyítja, hogy a város egyik legnagyobb és legkedveltebb intézményévé nőtte…..
Ehhez nincsmit hozzáfűzni. Teletubbit nyomják ezerrel most már mindenhol... De hogy pornó változata is legyen, ez már megér egy gyászmisét. Egyáltalán hogyan merészelik? Nincsenek a letöltés moderálóit moderáló emberek? Hol élünk, cseszd meg?! Mi zajlik itt gyerekek? Farokpó…..
  Most épp olvasom, hogy megjelent a Propellerhead Reason 4, gratulálok. Biztos szenzációs. Én sajnos már nem hiszem hogy valaha is belekóstolhatok, vagy még csak egy kicsit is érdekelni fog. Azok az idők számomra lejártak. Felnőtt lettem és egy kicsit kijelentkeztem a zene…..
Most tartok a harmadik videó befejezésénél és elkezdtem erősen vacilálni azon, hogy  bemutassam-e  A másik én c. filmet. Ugyanis közel került a történet a szívemhez és a saját véleményem elég bő filozófiai vízfolyás lett a végére, úgyhogy lenne mit hozzátennem…..
moderngalaktica Kalifornia (1993) 2008.07.26 19:20:19
moderngalaktica A filmajánló 2008.07.26 15:58:00
Nemsokára be fogom mutatni a bal oldalt látható 1993-as filmet egy kisvideóban, amiben fejtegetni fogom a film érdekességeit. Brad Pitt egyedülálló alakítást hoz, David Duchovny talán tűrhető, a két lány jól szerepel, bár Adél viselkedése egy pszichopata gyilkos szeretőjeként…..
Nemrég csináltam idén a Darvaskuti Brothers produkcióját, ami felkerült az internetre, és a mélyen tisztelt Monika show-hoz ez a második project-ként élvezhető különlegesség. Az elsőt nem kell bemutatni annak, aki a neten szórakoztatja magát mindig a "mounkia" show-val,…..
A BörtönRossz sorozat megtalálható itt: youtube..
moderngalaktica Thai Caip vol. 1 2008.07.22 21:18:00
 Nem kis gyűjteményem volt annak idején a Vice City-ből kiprintelgetett képecskékből. Aki nem játszott a játékkal, sajnálhatja. Ez egy kolosszus, egy végeláthatatlan legenda, ennél jobb gém nem is létezik a földön, még a Rockstar Games új epizódjai sem olyan jók, mint a…..
Reméltem, hogy mára be fogok tudni mutatni megint egy friss filmet, de arra úgy látszik várnom kell, talán holnap letölti a gép. Midegy, annyira ez a film se régi, viszont egy korábbi történetet dolgoz át egy érdekes bírósági horrorfilmmé. Nem vicc, a film fele bíróságon…..
Kreatív munkáim között második helyen foglalnak helyet a rászinkronizálós videóim. Eredetileg BörtönRossz sorozat a címe és ennél a hetedik résznél kevesebb dolgom volt, mint az előzőekben. A Rossz pc játékok sorozat elnyerte tetszésemet és úgy gondoltam, megalkotom a…..
Igaz, hogy most kezdtem el a blogot, de annyira sok a dolgom és elnézést kérek a tegnapi nyers beköszöntőm miatt, talán finomabb is lehettem volna. Való igaz egyébként, hogy olyan szar kis piti dolgok pumpálják fel a vérnyomásomat, mint egy hónapon keresztül töltött film, ami ha…..
moderngalaktica The Ruins 2008.07.21 21:53:00
 2008-ban jelent meg, gondolom alacsony költségvetésbe is simán belefért. 1 fő helyszínen játszódik a történet, tulajdonképpen már ezért is unalmas, és temérdek akciójelenet nem kárpótol ezért minket. No de mivel ez egy horrorfilm, aminek a tudomásom szerint egyik fő…..
moderngalaktica Az első írás 2008.07.21 21:46:00
Hát üdvözlök mindenkit, ez az első ilyen jellegű próbálkozás, és igazábólérthetően, világosan, tömören kimondom, miről fog szólni ez a rizsa; filmeket és albumokat fogok kritizálni. Jókat, rosszakat, újakat, régieket, de igazából mindegy, akit rohadtul már most nem…..