Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klimahisztiverseny győztes

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén nagyon sok minden más, mint korábban: vírus, maszk, kijárási tilalom, a tűzijátékok használatának korlátozása, stb. Ezért megkérdeztem a Facebookon elérhető embereket, hogy idén fognak-e tűzijátékozni? Az eredményeket lent olvashatjátok...
Az utóbbi 10 évben először néz szembe Orbán Viktor kormánya egy olyan kihívással, mely egyelőre megoldhatatlan feladat elé állítja. A kormányfő érzékelhetően retteg attól, hogy népszerűtlen intézkedéseket kelljen meghoznia a koronavírus okozta válság kezelése miatt. A most tapasztalható kormányzati…..
Kilőtt a vírus Magyarországon, mióta a kormány azt állítja, hogy sikerült lelassítani...
Bencsik András szerint nem járvány van, hanem összeesküvés, és fő bűnös az idegen, mert az csúnya és veszélyes. ..
Totális a káosz a kormányzati kommunikációban, aminek legfőbb oka az, hogy mindenki ahhoz az emberhez próbál igazodni, aki reggel mást mond, mint este. Igen, Orbán Viktor totálisan összezavarja a sajátjait, így például a fáziskésésben lévő TV2 akaratlanul is beletörölte a lábát a miniszterelnökbe.…..
Viktor, az én ikonom erősen hisz a nemzeti karakter fontosságában. A csoda sem tudja, van-e ilyen, ám ha mégis, akkor mi, magyarok nagy bajban vagyunk ezzel a járvánnyal. Nézzük meg, hogy milyen módon is szoktuk kezelni a nemzetközi helyzet fokozódásából előálló problémákat. Ott van Muhi.…..
Kezdjük a sor elejét néhány hashtaggel. #kocsogaudis, #parasztbéjemvés #hülyeszuzukis. Ha kidühöngtük magunkat, kezdjünk el a saját házunk táján is sepregetni. Senkivel sem fordult már elő, hogy véletlen tovább maradt fent a távolsági fényszóró vagy az irányjelző ugye? Mindenki pontosan tudja és…..
Lopnak rendületlenül. ..
klimahisztiverseny győztes 2020.03.04 22:21:49
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Nem hiszem, hogy kulonbseget lehetne tenni ezek kozott a teve es kecskebaszo, nemieroszakolo kanibal terroristak kozott, akik mostmar virust is terjesztenek,
Orbán Magyarországra hívja a török diktátort. ..
klimahisztiverseny győztes 2020.03.01 23:40:32
@morpho: Kamugeri vallalta hogy betelepit 1 millio arabot Budapestre, ezert nincs penz legkondira a metroba. Pedig tavaly meg felmeztelen tuntettek kamugeriek a legkondiert.
Egyszer már bejött. ..
klimahisztiverseny győztes 2020.02.14 19:10:38
klimahisztiverseny győztes 2020.02.14 19:11:56
klimahisztiverseny győztes 2020.02.14 19:16:38
Egyre többen – leginkább a fiatalabb korosztály tagjai – éreznek növekvő, nem múló aggodalmat a klímaváltozás, a természet pusztulása miatt. Az öko- vagy más néven klímaszorongás hivatalosan egyelőre nem betegség, de kétségtelenül létező állapot, amit megkeseríti a mindennapokat. De hogyan…..
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
A sajt, a kolbász igazán kellemes tud lenni füstölten, de ez nem igazán mondható el egy lakásról, különösen ha annak lakója soha nem gyújtott rá, pusztán csak szellőztetni szeretne. Lehet, hogy szomszédháború van kialakulóban... vagy a megoldás egyszerűbb mint gondolnánk?..
klimahisztiverseny győztes 2020.02.03 23:16:36
@herk: Dehogy akvarium szivattyu. 10-12 ezerert mar olyan buvarszivattyukat arulnak, hogy vizagyunak is elmennek. Szoval tomegoszlatasra is megfelelo lenne.
klimahisztiverseny győztes 2020.02.03 23:27:16
@Zirowe: Egyebbkent tenyleg lehetne rajuk csopogtetni vizet. A legkondik is folyamatosan az utcara csopognek es az is torvenyes. Annyira, vagy kicsit jobban, lehetne rajuk csopogtetni frocskolni, es akkor tan arebb menenek par metert, hogy ne azzanak.
Zoltán igen érzékletesen megírt kálváriája kellemes olvasmány, kár hogy a végén nincs ott a happy end, vagy legalábbis egy halvány reménysugár. Olvasónk az ajándékba szánt notebook-ot időben próbálta megvenni, de azzal, hogy a Telekom flottás ügyfele, minden reményét elvesztette arra, hogy…..
B1 BLOGCSALÁD Elhatárolódás 2020.01.30 15:55:15
Felirat egy üzlet kirakatán Budapest XIII. kerületében, 2020. január 30-án...
        Akkor most ez egy olyan post lesz, amikor nem mondom: milyen jól néz ki még mindig. Tehát nem kell senkinek kommentelni a photoshopról, a gazdagságról stb... Csak ennyi lesz: ez a Harper's Bazaar legújabb, szingapúri verziója. Yu Tsai fotózta a képeket, Dior dzseki, bakancs, némi…..
klimahisztiverseny győztes 2020.01.29 19:49:25
Bravúros húzás...
klimahisztiverseny győztes 2020.01.29 14:54:47
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "minden ellektrón piszkos lesz amihez orban hozzáér "

Ez azt jelenti, hogy a kinai korona virus, mar elektromos halozaton is terjed ? Mert akkor azonnal lekapcsolom a villanyorat.
Bár Győr egy nagyon speciális helyzetben volt Borkai botránya után, ami talán az elmúlt évtized legnagyobb port kavart politikai ügye volt Magyarországon, de a „bezzegváros” új polgármesterének, Dézsi Csaba Andrásnak a sikere, vagy inkább az ellenzék jelöltjének, Pollreisz Balázsnak a kudarca pár…..