Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sutty !

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesen tudják, mi az eljárási rend, ha az örökösök visszautasítják az örökséget, így nem szereznek a hagyatékon tulajdon jogot.Tisztelt Zugugyved!Az alabbi ugyben kernem surgos segitseget: Edesanyam 2011. aprilisaban elhunyt, de volt a neven egy gepjarmu. Az auto ezer eves,…..
Sutty ! 2011.06.29 20:33:32
@BaradlayR: @Kenderice: @Willie:

Köszi, így márt okosabb lettem, jó ez az oldal, itt tanulni nem szégyen, gondolom!

Akkor úgy is már mindent a gyermekeimre írattam, majd ha úgy érzem, lelkiismeret furdalás nélkül veszek fel hitelt.:)
Sutty ! 2011.06.30 07:54:22
@BaradlayR: Pl-bankban komoly hitelkeret, meg még vannak sok lehetőségek, amiből 1-2-millát össze lehet hozni könnyedén!:)

Ezért nem értem igazából, mert itt akár visszamenőlegesen is hoznak törvényeket.

Igaz engem nem érintenek, azok!
Sutty ! 2011.07.01 08:51:49
@BaradlayR: Igen!
A Zugügyvéd először az alábbi levélről azt hitte, szilveszteri tréfa, de aztán többször elolvasva hajlik arra, hogy akár komoly is lehet. Jó szórakozást a kommentezőknek.Kedves Zugügyvéd!Egyenruha viseléssel kapcsolatban kérném segitséged.Barátom gyerek kora óta imádja a…..
Nem akarnak lemaradni a volánosok az ügyfélterrorizálásban a BKV-s és MÁV-os kollégáktól a jelek szerint. Miklósnak az volt a bűne, hogy szóvá tette, egy közlekedési alkalmazott dohányzott az Árpád hídi buszpályaudvar utasvárójában, ahol ez természetesen tilos. Tegezéssel…..
Sutty ! 2010.07.27 08:08:58
Ha arra vetemedne valaki, hogy rendőrnek szóljon, netán fényképezne, akkor ezt ajánlanám, hogy olvassátok el.
autozz.blog.hu/2009/02/21/uldozobol_aldozati_barany

Legjobb süketnek vaknak lenni manapság, mert még te , vagy mi becsületes törvénytisztelő állampolgárok fizetünk rá!!!!
Az alábbi eset nem egyedi, megesik, hogy tiltott parkolásért a rendőrség és a közterület felügyelet is bírságot szab ki párhuzamosan. Kedves Zugügyvéd!Az eset egyszerű, de ijesztő.Néhány hónappal ezelőtt a párom vezette a nevemen lévő autónkat, amikor is az egyik…..
Az alábbi ügy, bár szerencsésen végződött, méltóképp tükrözi az igazságszolgáltatásunk egyes képviselőinek mentalitását. Már az eljárás megindításának ténye is megdöbbentő.Jogerősen felmentették a rágalmazás vádja alól a bíróságokat kritizáló HVG-s…..
Sutty ! 2010.05.08 22:47:48
Egy rendőr barátom - nem, nem az, aki itt a blogon szokott kommentelgetni, akad egy pár - volt olyan kedves nemrégiben és önszántából összeszedte nekünk azokat a budapesti elérhetőségeket, ahová fordulhattok közlekedési szabálysértések és bűncselekmények kapcsán, legyen az…..
Sutty ! 2009.06.04 17:21:04
@SilentSound:
Az írásoddal saját magadat minősítetted, mert kulturálatlan és hirtelen meggondolatlan nem emberhez méltóan viselkedsz!

Ha valamit nem tudsz, akkor milyen jogon ítélkezel?

Sutty ! 2009.06.04 17:39:40
@TH: Erről az írásodról pedig az jut eszembe, hogy nem olyan régen egy fiatal egyetemista légzési panaszokkal fordult orvoshoz, és a zárt osztályon kötött ki.

A MIKOR KIENGEDTÉK PEDIG MÁSIK ORVOS TÜDŐ PROBLÉMÁT ÁLLAPÍTOTT MEG!

De ti a régi igazi átkosnak mondott rendszere tesztek utalást, mert aki az igazságot hangoztatta elmegyógyintézetbe rakták.

Hát ti sem vagytok különbek a Deákné vásznánál!

Csak sokkal rosszabbak!

Ha egy csepp jóindulat lenne bennetek, akkor a dolgok igazi részletes bizonyítható igazságra lennétek kíváncsiak.

De ehelyett mocskolódtok.

Én az asztalra sokat tettem mindenféle dologban, csak az az egy bajom van, hogy az igazságtalanságot gyűlölőm.

És látom, tapasztalom ha nem vagyok képmutató akkor az igazság rámutatása során, darázsfészekbe nyúlók.

Ezt most élő példaként be is igazoltátok.:)
Sutty ! 2009.06.04 17:56:00
@TH: Szinte látom, hogy a falat kaparod dühödbe, de engemet nem tudsz felhúzni, mivel emberből vagyok. És tudok uralkodni magamon.

De látom te nem állsz a helyzet magaslatán?

Egyébként, te a fától nem látod az erdőt.

Egyfolytában dühöngsz, ha nem hiszed olvastassad el valakivel azt amiket irkálsz.:D:D:D:D:D
Az alábbi eset tipikus példája a birtokvédelemmel való visszaélésnek. Régi kérdés, ki a kiszolgáltatottabb, az albérlő vagy a bérbeadó? Szia Zugügyvéd,mit tehetünk?????kiadtuk a lakást ami a nevem van decemberben. mivel a lakbér fizetése állandóan késett, ezért szóban…..
Autó Néző rutinos blogolvasó, ezért feltűnt neki, hogy egy sportautóba nehezen száll be és ki egy mozgássérült, ezért elkezdte fényképezni a furcsa helyzetet, amikor is megjelent az autó tulajdonosa, akin egy kicsit sem látszott, hogy szenved attól, amiről amúgy papírja is van.…..
Az én gyerekkoromban - és ez tulajdonképpen nem is volt olyan régen, cirka két évtizede - nem volt még a kocka Ladában hátul biztonsági öv, meg gyerekülés se nagyon, de mindig hátul kellett ülnöm. Ma már a szabályok is mások, de Szipkamanoka olyan pillanatot csípett el, ami húsz…..
A parkolási igazolványokkal való visszaélésekre biztos, hogy az a jó válasz, hogy az arra jogosultaktól is elveszik? Az alábbi levél is ezt a problémát feszegeti. Kedves Zugügyvéd,Szomorúan olvastam a napokban elküldött körlevelet, melyben tájékoztatást kaptunk arról, hogy…..
Sutty ! 2009.05.02 02:24:31
Ezt én már 4-éve megjósoltam, amikor láttam azt, hogy olyan "emberek" is hozzájutottak az engedélyekhez akik nem jogosultak rá!

És ebbe a
k@rva országban megint az molesztálják, akiket nem kellene.

Ennyi erővel szerintem mindenkit börtönbe kéne zárni, mert az összes bünözőt nem tudják megfogni?

Kivéve a gyedí bírókat! mi?

Aztán úgyis kezdődik minden újra!

Gábor története nem most kezdődött és bár nem valószínű, hogy bárki is van, aki még nem olvasta a szemétkedő mozgó traffipaxos sztorit, azért emlékeztetőül érdemes az előzményeket is meglesni a teljesség kedvéért. Levélírónkat jól megvágták gyorshajtásért, amikor…..
autózz! Rommá törtem az autómat 2009.04.02 10:17:00
Nem tudom, nevezhető-e Kalti szerencsésnek, mert jól elkapott egy vastag fát szemből, amikor próbált nem megölni egy elé ugró állatot. Az mindenesetre biztos, hogy ha nem nyíltak volna ki a légzsákok és nem kötötték volna be az utasával együtt a biztonsági övüket, sokkal…..
Dave alábbi kis sztorijában arra próbál rávilágítani, hogy ha be akarja tartani a sebességkorlátozást egy adott helyen, az könnyen veszélyes is lehet, ha pedig megszegi a szabályt, akkor azt biztosan szankcionálják. Mit gondoltok, mit lehet tenni ilyen esetben, illetve hova lehet…..
Jó rég nem szekáltuk a rendőreinket, idő közben persze jött pár levél, köztük Tamásé is, aki tanúja volt, amikor a rendőrök megálltak vészvillogóval ügyeket intézni, egyikük számlát fizetett be, egy másik pedig - mint azt lenti levele után kérdésemre elárulta - pénzt…..
Sutty ! 2009.03.20 16:20:02
@MekkMester: Igazad van!

A rendőrség = királyság.

Ők jogtalanul indokolatlanul szabálytalanul megtehetnek mindent.

Csak akkor van esélyed arra, hogy jogtalanul ne büntessenek meg, ha körbe kinyalod a seggüket!

Sajnos!
Sutty ! 2009.03.22 16:42:19
@107!: Nem akarom a szót szaporítani!

De itt már el is szóltad magadat.

Miért nem lehet ember módjára intézkedni a rendőrnek, azzal szemben aki nem problémás, hanem ellenkezőleg.

A válaszom kissé morbid, de előre is elnézést kérek!!!

Azért mert mint a támadó ebek be vannak tanítva, és nem tudnak adott körülmények között ember módjára viselkedni.

És ezek után nem kell semmin csodálkozni.

Ez van!!

És részemről lezárva!
autózz! Meg akart ölni a furgonos 2009.03.21 12:11:00
Nem tudom, Péter miért is szeretné megtalálni a furgos sofőrjét, aki halálosan megfenyegette, én örülnék, hogy élek és mindenki ment a dolgára az affér után. Lehet, hogy egy kávé mellett szeretné megbeszélni a félreértést. Gondolom. Mert mi mást is akarhatna? Szeretném a…..
Sutty ! 2009.03.22 04:53:46
Buherátor alábbi sztorija bizonyítja, hogy mindig vannak kivételek. Persze biztosan megosztja majd a társaságot, hogy nem szabályosan járt el a rendőr, hiszen meg kellett volna büntetnie levélírónkat. Egy olyan világban, ahol most a válság a kedvenc szófordulat, talán egy kicsivel…..
Egy időben, az objektív felelősség bevezetése körül divat volt gyorshajtási bírság elkerüléséhez "elveszíteni" a rendszámot. Vagy akár csak azért, hogy ne kelljen autópálya matricát venni, esetleg parkolási díjat fizetni. Vagy egyáltalán semmilyen felelősséget nem…..
Sutty ! 2009.03.17 21:02:46
@SilentSound: bocsi igazad van!

Akkor azon a bizonyos dombon. Oksi,
Sutty ! 2009.03.19 01:11:46
@KuKori: Na látod, ezért nem bíróm a modorod, mivel tiszteletlen mocskos szájú vagy.

Van bőven undorlatos beszólásaid, amikor valaki leírta a problémáját, te meg rögtön, nyomdafestéket nem tűrő hangon megaláztad!

Persze neked mindent lehet!

Különben én tisztelettudó ember vagyok, és nincsen olyan mocskos megalázó beszólásaim mint neked.

Törődjél a magad cserepeivel.

Mivel a beszólásaid a két véglet, csak a cserepeidre akarod felhívni a figyelmet.

Semmit mondóak az írásaid szerintem, csak le húrrogol minden olyan fórumozó társat, akik a problémájukat leírják.

Régebbi dolgokra utalok főként.
Ma reggeli sztorink esetében fokozottan érvényes az az elv, hogy a kevesebb több. Kicsigonzalez ugyanis elkövette azt a hibát, hogy új parkolójegye mellett kint hagyta a szélvédő mögött a régit is. Sejthetitek, nem kellett volna. Régóta olvasom a blogot, tetszik, hogy összefoglalja…..
Sutty ! 2009.03.13 23:09:10
@B.GY.: azért mert ha belehetne járni a boltba kocsival, akkor azzal menne oda is.:DDDD
Sutty ! 2009.03.15 04:13:07
@B.GY.: Egyetértünk úgy érzem.

Nekem sajnos van kártyám a súlyos betegségem miatt.

De tapasztalatból tudom, hogy sokan akiknek nem esne nehezére pár méter, az szinte pofátlanul még a gyalogosok útját is elfoglalja.
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..
Az alábbi ügy  attól függetlenül, hogy nyilvánvalóan jogsértő helyzetről szól, nagyon aktuális problémát vet fel. Vajon hány ilyen webkamera fürkészi a lépéseinket?   T. Címzett! Az alábbiakban kérem véleményét: Kertes házban lakunk. Nem messze tőlünk -…..
Sutty ! 2009.03.10 16:00:52
@psmith: psmith 2009.03.10. 06:09:35
@Sutty !: nincsen semmi abnormális, becstelen, stb. abban ahogyan szarok, oszt mégsem szeretném, ha egy kamera venné és kilőné a világhálóra.
Érted?

Nem csak az utálhatja aki maga nem tiszta úton jár! (járt)

MÁR MEGINT TÚL LIHEGED A DOLGOT!!! kI BESZÉLT ITT A LAKÁS BELSŐ MEGFIGYELÉSÉRŐL???
A következő posztolóval pedig egyet értek: Hozzá Szóló 2009.03.10. 15:33:01
A mindenféle KFT-k által üzemeltetett köztéri kamerák, amik LAKÁSOKBA is belátnak, azok nem zavarják a kedves postírót? Tele van velük az ország...
Sutty ! 2009.03.10 19:45:54
@psmith: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD