Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Götz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akit ugye nem hall a nagyvilág,már jól ismerjük az Ismerős Arcok Nélküled című számából. Igen, most itt a lehetőség, hogy Székelyföld autonómiáját megvitassák Európa szinten. Mivel a rokonaim 95%-a Székelyföldön él, közöm van hozzá, hogy 2020-ban, hogy dönt az Európai Parlament, napirendre kerül-e…..
László Götz 2020.01.22 19:20:33
A következő kapcsolatra kell rákeresni, és ott lehet aláírni, kérném önöket, hogy juttassák el minden barátjuknak, rokonuknak és ismerősüknek.

eci.ec.europa.eu/010/public/#/initiative

Kapcsoljanak rá a magyar nyelvre, úgy egyszerűbb, ne felejtsék, hogy az azonosító számot egyhuzamban, mindenféle kötőjel nélkül kell beírni.

Számomra egyszerűnek tűnt a folyamata egészen addig a pillanatig, amíg vissza nem dobta azzal az üzenettel, hogy az azonosítószámommal baj van. Arra magamnak kellett rájönnöm, hogy a személyi számaim között kötőjeles hézagok vannak a számok között, itt meg egyhuzamban várják el őket.
Talán azon kívül, hogy valamiért kétszer kell a “válassza ki az országot” választ adni, nem is tudom, hogy mi egyebet lehetne mondani.
Talán, idősebb rokonainknak, barátainknak, ismerőseinknek ajánljuk fel segítségünket a kérdőív kitöltéséhez.