Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cheereck

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérek minden kedves Cukiság olvasótól, de a fordítással akadt némi problémám, amint elkészülök vele, utólag pótolni fogom a filmhez kapcsolódó sztorit. Addig is hagyatkozzunk a vizuális élményre és kívánom, hogy mindenkinek fülig érjen a szája, akárcsak ennek a…..
"Béla nyulunk kb 1 éves és lány. A világ legrosszabb, legbutább és legidegtépőbb nyula tud lenni. Sorban irtja ki a virágokat, ha olyanja van lepisili a szőnyeget, éjjel hangosan rázza a ketrecet, teleszarja a lakást... De egyvalami nagyon tud: amikor olyanja van, a világ…..
"Arész november 20-án született, karácsonyi ajándékként költözött hozzám. A 9 éves nagy Leo kutyámat örömmel kergeti, melyet Ő rácsodálkozva szemlél, míg szegény Shíva cicám 2 hete gyakorlatilag disszidált a házból" - írta nekünk Cecília.   ..
A tanzániai Udzungwa-hegyi Nemzeti Parkban lévő Magombera erdő élővilágának tanulmányozása során bukkantak rá a Yorki Egyetem kutatói egy korábban ismeretlen kaméleonfajra, melynek a Magombera kaméleon (Kinyongia magomberae) nevet adták. A faj közeli rokonságban áll a Eastern…..
Mikron Hurrikán az űrből 2009.09.04 14:28:00
Az alábbi felvételt az Európai Űrkutatási Ügynökség Envisat műholdja készítette a Jimena hurrikánról 2009. augusztus 31-én, hétfőn a mexikói Baja California félsziget felett. A felvétel készítésének pillanatában a hurrikán ötös erősségű volt, 250 km/h sebességű…..
A 25 évvel ezelőtt megalkotott építkezős játék, a Tetris a mai napig töretlen sikernek örvend, s kanadai és amerikai kutatók most azt is kimutatták, hogy a játék nemcsak szórakoztat, de fejleszti is az agyat. A kísérlet elején MRI felvételeket készítettek a vizsgálatban részt…..
Nehéz ezt a képet máshogy értelmezni. K.V. fotózta az ablakukból a Hitgyüli utánfutós reklámautóját, ami egy hatalmas Bibliát hurcol magával Budapesten Egerben: Ma délelőtt nyugodtan ültünk a gépünk előtt, amikor arra jött egy kocsi hangosbemondóval. Gondoltuk már megint egy…..
"Kaptam. Továbbküldöm. Szerintem van Isten. Ekkora Cukiság az ősrobbanásból soha nem lett volna" - vezette le nekünk az elméletét Hana, de a képek végignézése után hajlunk arra, hogy neki adjunk igazad.Görgessen ön is, és a két utolsó képnél vigyázzon, hogy le ne…..
cheereck 2009.07.11 10:06:14
@gabriseszter: mikor megláttam a képeket, nekem rögtön a Motkány jutott eszembe :D