Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koncepciós per

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést javasol a Pillangó utcai metró-ütközésben érintett, hátulról érkezett metró járművezetőjével és a szolgálatban lévő KFM diszpécserrel szemben. A javaslat alapja a közlekedési szakértő azon megállapítása, hogyha az alkalmazott sebességnél jóval lassabban, 28…..
Koncepciós per 2020.01.22 14:32:35
@térgépész:

Ötletelések az utólagos házibarkácsra már vannak (sínfűtés, miegyéb), de az nem válasz arra az eget verő disznóságra, hogy ez rendszerszinten el lett qrva, és a nyilván jól fekvő és jól fizetett szakértők és jóváhagyók elqrását akarják most másokra kenni.
Koncepciós per 2020.01.22 15:09:11
@térgépész:

"most, hogy egy kevésbé kormány-protezsált főpolgi van, várható a házibarkács helyett egy rendszerszintű felújítás?"

Hát köszönöm a kérdést, de én sem a jövőbe nem látok, sem pedig tűz(húsosfazék)közelben nem vagyok, hogy tudhatnám a választ.
A véleményem az annyi, hogy amikor ezt a projektet csinálták, akkor is "kevésbé kormány-protezsált főpolgi" volt ha jól emlékszem... A magam részéről amúgy egyik politikai oldal sem a szívügyem, mert mindegyiknek megvan a maga gusztustalan baromsága.
"Rendszerszintű felújítás" egyenlő PÉNZ! SOK PÉNZ!!!!! Folytassam?
Talán csak annyi, hogy a jelenlegi abszurd vádemelés nem nem csak arra jó, hogy az illetékes elvtársakat kimossa ama fekáliából, amit maguk csináltak, hanem arra is, hogy ne kelljen elismerni a rendszerhibát. Hiszen ha emberi mulasztásnak hazudjuk a rendszerhibát, akkor a rendszert nem kell piszkálni, az embert le lehet csukni, és mindenki boldog. (Ja, nem.) Ha ellenben ki kell jelenteni, hogy rendszerhiba van, akkor azzal bizony kezdeni kell valamit. És a pedig PÉNZ! Sok PÉNZ!!!!
Teccikérteni.
Koncepciós per 2020.01.23 02:24:33
@xxxzzz80:

Ez mind így van, ahogy mondod, és ennek a témának a permutációit próbáljuk itt szájbarágósan előadni egy páran, mintegy gyengébbek kedvéért.
A gond csak az, hogy falra rókázott borsóként pereg le olyanról, aki érvelésének az a non plus ultrája, hogyaszongya, "dehát a zügyésség az tök okos ám, és nem is emelt volna vádat sem, ha nem lenne ilyen tök okos, tehát tuggya micsinál, tehát biztos hogy igaza is van, tehát a bakter meg a masiniszta fülig sáros, azért, mert csak. Naugye hogy igazam van! Hát nem? Hát de!

Ez egyébként még szórakoztató is lenne valahol, ha csak egy ilyen sötét gyalog létezne, de valószínűleg a kívánatosnál több rohangál a fajtájából, merthogy Isten állatkertjének méreteit túlbecsülni nehéz lenne.

Borzasztó dolgok ezek.