Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pánstopsyou2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A házasodást és gyerekvállalási kedvet nemcsak az egzisztenciális bizonytalanság, a család-karrier egyensúlyba hozásának kihívásai vetik vissza, hanem az a fajta primitív látásmód és kegyetlen testkultusz, amit a napokban Schobert Norbi terjeszt...
pánstopsyou2 2020.01.22 11:51:33
@midnightcoder2: Esetleg még nyögd már be hogy a chemtrail meg a gyerekkori vakcinák miatt híznak el a nők meg a férfiak.

Mi köze van a gyógyszeriparnak ahhoz hogy a magyarok a leglustábbak az unióban ha edzésre kerülne a sor? Semmi. Egyszerűbb enni a sok szart és sírni hogy miért nincs párom/miért hagy el mint felemelni a súlyzót minden nap, vagy lefutni pár kilométert.
És mondjuk nem ismerem Norbi milyen diétát vagy kajákat árul, de ha valaki rendszeresen sportol az nehezebben hájasodik el az biztos.

A másik állításod se állja meg a helyét. 30x éves vagyok szóval baromira nem eltartott, sőt kedves államunk aktívak károsít meg mindenkit folytatólagos jelleggel. Anno 10 éve fenyegették meg a népet hogy a magánnyugdíjpénztárak a sátán hírnökei, és majd ők csinálnak saját állami nyugdíj számlát mindenkinek személyre szabottan. Na azóta a visszaállamosított pénzt mind egy szálig elverték de állami magánszámla a kanyarba sincs és nem is lesz soha. Így lett pl. anyámnak 2 millióból 0 forintos nyugdíjalapja.

Amiket írtam példákat meg igen, saját tapasztalat. Van az ismerősi körömben milliárdos vállalkozó, meg normál munkás is. Mindkettő egy csinosabbra cserélte a feleségét. Véletlen? Nem.
Lehet hitegetni magatokat hogy a szerelem meg szeretet blabla. A szerelem évek alatt elmúlik, aztán meg hiába szereti ha nem kívánja meg, akkor úgyis megcsalás vagy csere lesz a vége.

És mielőtt rám nyomnátok hogy védem a disznó férfiakat, nem. Azok is ugyanolyan elhízott balfácánok akik már csak a tükörben látják a fütyköst, csak jelenleg sok nőnek annyi is elég hogy a bankszámla vastag legyen és mindegy milyen a faszi külseje.