Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pánstopsyou

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A házasodást és gyerekvállalási kedvet nemcsak az egzisztenciális bizonytalanság, a család-karrier egyensúlyba hozásának kihívásai vetik vissza, hanem az a fajta primitív látásmód és kegyetlen testkultusz, amit a napokban Schobert Norbi terjeszt...
pánstopsyou 2020.01.22 09:49:24
Ki lett forgatva minden szava. Egyrészt a videóban azt mondja hogy az anyák térjenek vissza leánykori súlyukra, nem pedig azt hogy mindenki legyen szupermodell. Baromi nagy különbség.

Külföldi kutatásokkal igazolni a magyar helyzetet megint baromság. A magyar egy külön faj, többsége nincs agyilag egy szinten egy nyugatival. De ha tények kellenek: OECD 2018: a magyarok európa legelhízottabb nemzete, világszinten is 4. Ez a döbbenetes, bár ha jársz bevásárolni akkor mégse, mert a kosarak többsége egészségtelen szarral van tele, amit otthon anyu és APU is kétpofára nyomhat befelé, és a gyerekeknek is jut chipsecske meg kólácska.

A mostani tinilányokra rótt teher megint röhejes, mikor a 20-on éves lányok alapfelfogása az hogy a férfi keressen többet (sokkal) és tartsa el az egész leendő családot. A "ha nagy leszek influencer leszek" típusról már ne is beszéljünk.

És a magyar tények: szülés után még anyuka 2 évet babázik mert csak(külföldön meg egyből mennek vissza heti pár napot 4 órába), addig apa hozza a pénzt. Apának már nincs joga a szexhez, mert anya meghízott és nem szereti magát így szexelni se akar (de diétára, edzésre "nincs idő" a gyerek mellett), és különben is már a gyerek az első, a férfi nem létezik. Apára már kacsingat egy régi ismerős, vagy kollegina, hát mivel otthon nincs szex ezért félrelép.
Ugyan ki ne tudna ilyet mondani az ismerősi köréből???

Szóval Norbi szövegével részben egyetértve a szülésnél cseszik el a nők, de nem úgy ahogy ő mondja. Hanem azt gondolják ha leszültek egy gyereket akkor a férfi már "meg van fogva", kuss a neve, a nőnek meg mindent lehet.

És persze vannak ilyen bólogató férfiak is akiknek minden mindegy. Ezeknél a nő sokall be kb mikor 10 éves a gyerek, mert rájön hogy mindent neki kell csinálni hiába van ott a férfi, neki kell szervezni, ruhát venni mindent és tudatosul benne hogy nem 1 gyereke van hanem 2 mert a férje nem férfi hanem gyerek akit ugyanúgy ki kell szolgálni meg noszogatni hogy csináljon már valamit.