Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sokol

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész ott kezdődött, hogy a Red Hot Chili Peppers lement a Qualitons koncertjére a híd alá, és Anthony Kiedis énekes kért egy CD-t a magyar zenekartól. Ezzel nagyjából meg is vették, nem csak a magyar rajongókat, de még azokat is, akik amúgy ki nem állhatják a zenéjüket. Innentől már csinálhatott…..
sokol 2016.09.03 20:14:21
@...khm...:

Hogy te mennyire képben vagy,azta!
Milyen érzés álnéven elmondanod a tutit,miközben látszik,hogy fogalmad sincs arról amiről beszélsz?

Tudod messziről jött ember azt mond amit akar.

Akárhogy is fáj a kicsi szívednek a RedHot korszakos zenekar,nagyszerű zenészekkel.
Ez teljesen objektív.
Ami Flea-t illeti,beválasztották minden idők 100 legjobb basszusgitárosa közé.
Olyanok, akik nálad valószínűleg jobban értenek a témához.Ez se zavarjon.

Szóval a tudatlanságról árulkodó,arrogáns megjegyzéseidet tartsd meg inkább magadnak mert itt nem valószínű,hogy sok ember fogja értékelni.

Még hogy ott voltál koncerten.

Lehet éppen akkor púderozta be anyuci a popódat amikor Anthony rázendített az Under The Bridge refrénéjre.

Ki tudja?

Mindenesetre várjuk az építő jellegű hozzászólásaidat.
Nagysikerű multikulti sorozatunkat folytatjuk. Ezúttal Berlinbe tesszük át a metaforikus székhelyünket. De itt inkább a "németbe megyek" jelenségről fogunk beszélni és nem egy konkrét deutsche városról. Elterjedt a népvélekedés, hogy tényleg mindenhol jobb, mint itthon/idehaza/orbánisztánban. Nem…..
sokol 2016.04.01 14:54:47
@Irbisz:

Hát haver te nagyon nem vagy képben,ennek ellenére elég határozottan írogatsz.
sokol 2016.04.01 14:57:58
@Janossz:

Ez rög magyar valóság,nem az ,hogy álnéven ki mit keres és írogat.
sokol 2016.04.01 15:26:28
@Irbisz: @nagybalfasz:

Először próbáld meg értelmezni azt grafikont,mert ez konkrétan a csak teljes munkaidőre vonatkozik, nem fedi a teljes képet.

Másrészt nem ártana ha a az egy városhoz tartozó béreket és lakhatást hasonlítanád össze.

Arról nem is beszélve,hogyha a béred nem ér el egy bizonyos szintet,akkor az állam szubvencionál,értsd kipótolja a jövedelmedet.

Ez függ a családi állapottól,gyerekek számától stb

Örülök,hogy segíthettem.
Czett Petra Ugyan Németország és Magyarország kulturálisan nem tér el annyira egymástól, mint mondjuk Kína Magyarországtól, de azért itt is van pár furcsaság, ami kizökkentett a lelki nyugalmamból. Az aggódóknak mondanám, hogy talpra álltam, és újra ráleltem a balanszra...
Az Egyesült Államokban, az Arizonai Tucson városának Davis-Monthan nevű légi támaszpontján található a világ legnagyobb repülőgép-temetője. Egyes becslések szerint a nagyjából 5-6000 darab, forgalomból kivont és leselejtezett repülőgép és helikopter között rengeteg…..
Magyarországon a szakemberhiányra a cégek többsége úgy tekint, mint egy körülményre, amelyre nincsen hatásuk és inkább folyamataikat egyszerűsítik, vagy éppen alacsonyabb hozzáadott értékű feladatokat vállalnak. ManpowerGroup Éves Tehetség Felmérés 2015 Újabb csúcsot…..
sokol 2015.05.21 13:11:38
@Nand:

Nem mondtam,hogy mindenki protekcióval kerül be,de vannak jópáran ilyenek,akár műszakvezető,csoportvezető pozíciókba is.

Embere válogatja.
sokol 2015.05.21 13:16:04
@Kicknick:

Lehet,hogy a dolgozói "hierarchiát tekintve" kommunista cégek,de egyébként kőkemény versenyszféra.

A mentalitással van a probléma,konkrétan a "magyar" mentalitással(vezetői és alkalmazotti).

Teljesen mindegy,hogy ez állami vagy versenyszféra.
sokol 2015.05.21 14:21:57
@Kicknick:

Abban,hogy profitorientált vállalatról beszélünk.
Ehhez nincs köze a sógor-koma viszonynak,az csak a kiválasztásról szól.
Burger Blog BurgerBar, Amszterdam 2013.07.22 06:00:00
Pár hétvégével ezelőtt egy kiváló amszterdami technofesztiválon vettem részt, és ha már ott voltunk, mindenképp be kellett próbálnunk egy hamburgeres helyet is. A helyi toplistákon a top3-ban tuti benne van a Burger Bar - ide tértünk be hát mi is. Elvileg két egység van…..
sokol 2013.07.22 19:05:40
@Virágh elvtárs:

Talán nem ingbe meg nyakkendőbe kellet volna elmenni egy hamburgerezőbe,az ilyen dolgok simán előfordulhatnak egy ilyen helyen,ebben nem a hely a hibás hanem te, aki úrifiút akartál játszani.

De most komolyan,ing,nyakkendő egy hamburgerezőbe?

Ne hülyéskedj már!

Frakk,kalap nem volt rajtad?
Az ember rögtön rávágná, hogy Porschéval, Ferrarival, Bentley-vel és sorolná az összes luxusmárkát. Pedig nem. Meglepő lista következik. Ha az ember a gazdagok világára gondol hatalmas luxusautókat, méregdrága sportkocsikat lát maga előtt – ám egy felmérés szerint ez…..
A napokban körbefutott a weboldalakon egy fotó, amin az átlagos női arcokat mutatják, országonként lebontva.A magyar átlagos nő és férfi így fest:Az első, ami eszünkbe juthat, hogy ezek ugyan nem az átlagos női arcok. Aki sokat járt a világ nagyvárosaiban, lefotózott már az…..
sokol 2011.02.11 18:12:30
@gyvy:

Miért is?
sokol 2011.02.11 18:14:04
@Doktor Kotász:

A magyar nőknek nagyon alakjuk van azaz jók az adottságaik.Az már más kérdés,hogy hogyan élnek vele.
  Gyönyörűek. Ez persze így még nem pontos, mert a szépség nem csak a külsőben rejlik. A svéd nők például esztétikai értelemben nagyon szépek – de mindegyikben ott lakik egy kis Gudrun Schyman, úgyhogy végül elmegy tőlük az ember kedve.   A thai lányoknak…..
sokol 2011.01.20 12:20:14
@sokol:

A többiről nem is beszélve mert az még rontana az összképen.
sokol 2011.01.20 23:38:21
@α Ursae Minoris:

Világos,csak nálam a helyes meg a nagyon szép(ahogy te fogalmaztál) két különböző minősítés.Tehát amikor valamit,valakit jellemzek, akkor megpróbálok minél precízebben fogalmazni.Persze ez nem jelent kukacoskodást,csak szeretem nevén nevezni a dolgokat.
Meg nálam a női szépség jellemzése amúgy is összetettebb,komplexebb külső,belső ismérvek alapján történik.Ezáltal nálam a svéd(de általában skandináv lányok,nők) nem kapnak túl jó minősítést.Vannak náluk sokkal rosszabbak, de sokkal jobbak is.

Persze valószínű nem egyformák az elvárásaink se,meg elképzelhető ,hogy a viszonyítási alap is más.
Nincs két egyforma ember,de nem is baj, mert akkor mindenki ugyanazon marakodna.
Mit lehet tenni akkor, ha a fiú beleszeret egy ázsiai lányba és minden az ellen szól, hogy együtt legyenek?  Sziasztok! Ma megint tizenévesek történetei vannak a blogon,ami egy idő után nagyon unalmas. Persze mindenkinek a maga problémái tűnnek a legsúlyosabbnak,de azt…..
sokol 2011.01.20 13:04:56
@mütyür:

Miért is?

:)
sokol 2011.01.20 13:10:41
@Dövan:

Azt aláírom,hogy az ukrán lányok legszebbek ARCRA.
De mint írtam, nálam a szépség egy komplex dolog amit sok tényező határoz meg.Ilyen esetben meg a lengyel csajok nálam a favorit,bár az ukránok sincsenek messze.
sokol 2011.01.20 13:11:51
@mütyür:

Csak nem csörgedezik benned egy kis lengyel vér?

:)
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
sokol 2007.02.08 18:09:19
Nekem erről a Tokio hotelről hasonló véleményem van mint annó a Backstreet Boysról.
Egy kitalált médiakoncepció alapján "megcsinált" együttes kiválaszott célközönséggel.

1.Végy néhány fiatal helyes fiúcskát(lehetőleg 14-18)között
2.Vigyél bele néhány manapság divatos motívumot(pl 1.frizura-a frontember frizkója olyan mint amilyen a japán animé mesékben látható,ennek nagy divatja most németben 2.öltözködés-buggyos gatya,kendő a baseballsapka alatt.)
3.Potenciális vásárlóközönség(hasonló korú lányocskák.
4.ha valamit kifelejtettem lécci írjátok meg.

A videóról:

Nem tűnt fel nektek de nekem az volt kicsit durva,amikor az idős néni azt modta, hogy idétlen együttes, erre az egyik picsa odaszólt neki:Nem idétlen,lelocsollak!!!
Először is milyen alapon tegez egy kis tizenéves csitri egy idős,ismeretlen öregasszonyt,Másrészt még fenyegeti is.Mellette meg ott állt a férje(valszeg)aki helyébe olyat letekertem volna a kiscsajnak hogy kifordult volna a TH-s polójából.Mégis mit képzel

Asszem igaza van nagynátyámnak,aki azt modta a genrációk egyre hülyébbek leszenk-persze tisztelet a kivételnek- amihez a média is nagyban hozzájárul

Más,ha már itt tartunk,olvastam kis hazánkban is fellépnek valamikor tavasszal,mit szólnák ha koncert előtt ha megint lenne egy hasonló találka a két "tábor" között!?

Jó alkalom lenne egy kicsit "feltüzelni" őket mielőtt láthaták kedvenceiket...