Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goatlord

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg, aki a nosztalgikus emlékeket idéző VHS-korszakban töltötte gyerekkorát, még mindig rajong a 80-as évek mozifilmjeiért. Kétségtelen, hogy legendás korszak volt ez a filmek terén, amit mi sem bizonyít jobban, mint a számos – mai napig is készülő – folytatás. A most következő listánkban…..
Jön az új Mortal Kombat játék, ha minden igaz, a kilencedik rész, és a kiadó rettenetes felhajtást csap körülötte, többek között leforgattak hozzá egy 12 perces epizódokból álló websorozatot, ami az egyes karakterek háttértörténetét vázolja fel. Az első részben Jax, Sonya…..
"Sziasztok!Lehet, hogy nem ez a legcukibb állat, de a sztori - szerintem - aranyos, ezért írom meg nektek. :-) Egy állatkereskedésben nézelődtünk, és a fotókon látható lény (nem tudom, mi lehet, olyan, mint egy ősgyík) szabadon kóricált, pontosabban inkább csak napozott a…..
Igen, az új dizájn nem a legszebb, tudjuk, érezzük. Eleve átmeneti megoldásnak indult, és a blog indulásakor jeleztem is, hogy várok ötleteket, hogyan lehetne jobb. Karakterméret, szín, bármiről jöhet kritika. És keressük a blog új fejlécét is – ha van kedvetek és nálam…..
Máris érkeznek az első játékjavaslatok a postaládába, Roden fedőnevű jómunkásemberünk például saját játékát, a Letter Huntot ajánlotta nekünk. Egyszerű kis program, de azért kihozza az emberből az adrenalint, és elég sokat vár el a játékostól. A játéktér alatt szavak…..
Nagyon nagy elnézést mindenkitől az elmúlt két és fél hónap hallgatásért, és köszönöm mindenkinek a türelmet. Mint látjátok, új blogon folytatjuk a böngészőben játszható (azaz főleg flash-) játékok összegyűjtését. Hogy miért született ez a nem éppen ideális…..
Flash Játékok Sokoban 2010.03.22 09:36:14
Curse küldte be a következő játékot, a klasszikus sokobant.Mindig öröm, amikor egy magyar játékkészítő nemzetközi poronra kerül, ezért arra kérlek titeket, ha nem is játszotok a játékkal, egyszer kattintsatok rá, amíg bejön a játék, növelve ezzel egy kicsit a…..
Subba A hét képe: Starwars 2010.02.01 09:14:00
Han Solo, Darth Vader, Chewy, Luke, Leia, R2D2...
goatlord 2010.02.02 11:19:54
@Zölderdő Béla: yep, ezert kapta el az ep5 legelejen a "havasi yeti"(R) a hothon, hogy legyen mivel magyarazni, hogy atrendeztek az arcvonasait. jezusom mekkora sw fuggok vagytok :)
Szponzori együttműködést alakított ki a Mol csoport a jégkorongszövetségekkel – áll az olajcég és a jégkorongliga közleményében. Az együttműködés eredményeként a legjobb magyar és a legjobb romániai csapatok ősztől egy bajnokságban, a Mol Ligában mérhetik össze…..