Regisztráció Blogot indítok
Adatok
instale

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha lopott, ha nem (az), A piramis című műsorral jól járt a TV2, mert 2018 első két munkanapjának estjén, azaz kedden és szerdán is agyonvágták a konkurenciát és mindkét estét megnyerték 18-49-ben, amire hosszú évek óta nem volt példa. A számok szintjén maradva az van, hogy amint vége a Fókusznak, a…..
instale 2018.01.04 20:47:02
@igenember: annyit pontosítanék, hogy nem andrew g szólt le, hanem szalai vivien úrhölgy.
Naszóval. Van az a mondás, hogy ha sárga és hápog, akkor kacsa, hiába üvöltöd, hogy ló. Ezen egy "eredeti" címke sem segít egyébként. A TV2 új vetélkedője az RTL A Fal című licenszműsorának egyértelmű és pofátlan nyúlása, pont olyan, mint a Való Világ volt a Big Brotherről, és ezzel ezt a részt…..
A konstruált reality-k korát éljük, eddig kettőt láthattunk a két nagy kertévétől, a Gyanú árnyékában az RTL, a Családi titkokat a Tv2 indította el. Ha valaki nem ismerné a műfajt és annak rettenetes magyar képviselőit, annak egy gyors összefoglaló: Az amatőrszereplős…..
hogyvolt VV4 - 4X14 2010.12.29 10:50:00
A macit megvarrtam, megvolt az első, minden télen aktuális vita a „hogy lehet másfél órán keresztül üveges tekintettel síugrást nézni” témában, forró habos kakaó, Balázs. Még mindig nem találtak egy valamirevaló bőrdzsekit, amiben ne úgy nézne ki, mint majom a…..
instale 2010.12.29 16:11:44
@KancsiPista: lacika győzelme szintén lehet bunda.
Amúgy a látottak alapján négy esélyes van: cimbora olika, szintén belsős lacika, meg a rendkívül kameraérzékeny testvérpáros. Az első kettő, ugyan mi másért ment volna be, mint a final round? Mi más lenne a motivációjuk, azért ők már nem gyerekek. Számukra ez szimpla munka, ami jól fizet.

Amit meg most csinál a retek az egyenesen gusztustalan, az éjszakai biztonsági őrünk szerint még alvás közben is olikát mutatják. Ebéd közben rámegyek az oldalukra, tudom ciki, de este jobb programom van, és csak ezt a gyökér(oli)vért láthatom. Építik rendesen a srácot.

Gömbi pedig tudatosan lesz ellenszenves, hogy utána a következő héten ő legyen a kiválasztott és kivigye az oroszlánt.
hogyvolt VV4 - 4X09 2010.12.23 11:50:00
Nem elég, hogy Lilu méteres műszempillákkal és kékeslila sminkkel büntet, Gombika énekel, ajajj, erős kezdés. Olivér szerint Gombi hisztériás rohama sok volt, és érted, krokodilkönnyekkel bömbölni, hát férfiak vagyunk. Megjegyzem ananászt őrizgetni, ebből oltárt csinálni,…..
instale 2010.12.23 23:36:12
@Doktor Kotász: "Felesleges beavatni ebbe a szereplőket, mert egy kibiruláskor elkotyognák."

Talán tudsz valamit? Zsuzsi többször elszólta magát, amikor ment a közvetítés, ilyenkor az adás hirtelen megszakadt, na ezért is tették ki, meg a narancs dobálásért, de az már politika.
hogyvolt VV4 - 4X07 2010.12.21 11:00:00
VV Zsuzsit, a Bombanőt a szabályok megsértése miatt kizárták a játékból, és hazaküldték a Villából. Igen, csak így, in medias res, úgyis tudjátok, annyit azért feltétlenül megemlítenék, hogy Balázs testre simuló selyemüngben és csípő farmernadrágban volt. Ez azért…..