Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papas

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb nagy név távozott, na nem jószántából, az MTVA-tól: az a Zelinka Ildikó, aki 17 éve dolgozott a köztévénél. A nagy nyári hajtás (labdarúgó-Európa-bajnokság, nyári olimpia) előtt a döntés elég furcsa, de hát mi nem az ennél a cégnél, ugye. A hírt a Story magazin hozta le elsőként, nekik a…..
papas 2016.05.05 12:37:46
@cilamila67: itt olvastam róla néhány hete, keresd vissza. remélem nem kacsa volt.
papas 2016.05.05 12:44:43
@kelemen12: nyilván nem a szerkesztői munkáját véleményezte, mert arra nincsen rálátásunk, hanem a képernyős tevékenységét. az meg katasztrofális volt.
papas 2016.05.05 13:00:17
@dr. v.b.1990: "szerintem a vízilabda és a foci közvetítéséivel nem voltak problémák. "
borzalmasak voltak azok is. szerintem, persze. még szerencse, hogy az olimpiai döntőket az eurosporton is adták. ráadásul mezei emberileg sem kis cserkész, az eltávolított korábbi főszerkesztő, schulek csaba is tudna erről érdekes dolgokat mesélni.

"Olimpiai előtt pár hónappal nagy takarítást végezni szakmai baklövésnek tartom."
nem tudom mekkora a szerkesztőség, de ha csak ezt a három embert tették ki, azt még nem nevezném nagytakarításnak. mezei, zelinka könnyedén pótolható, bárkivel.
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
Ez a tavasz eddig egészen jól alakul, be is fejeztük a kora tavaszi munkákat, már csak a talajmunkák vannak hátra. A családomra nagyon büszke vagyok: a feleségemmel és Ákossal nevetségesen rövid idő alatt befejeztük a metszést, és Enci és Kata bevonásával a lekötést is. A lekötés utolsó munkanapja a…..
Az országgyűlési választások (április 6) hetében voltam a birtokon. 5 napot töltöttem ott. Lefestettem korrózióvédő festékkel a támrendszer vasoszlopait. Műtrágyáztam hármaskeverékkel (nitrogén+foszfor+kálium), és elvetettem a krumplit. Dugtam is. Vörös- és lilahagymát. A…..
A The Voice szabályrendszere kimondja, és most akkor idézem, nehogy elkúrjak valamit, hogy Azaz a szavazás az USA államaiból érvényes, pont. Ehhez képest Király Viktor Facebookján arra biztatnak, hogy a szabályokat megkerülve az énekesre Magyarországról is szavazzanak az…..
papas 2015.11.10 10:56:55
@Unsterblich Mensch: csak kompenzál, semmi több.
Mintha csak összebeszélt volna az RTL és a TV2, a Got Talent szombati adása után a Sztárban sztár vasárnap untatott halálra, pedig a műsor ne volt sokkal rosszabb, mint a múlt heti, sőt, egyszerűen csak most lett tele a tököm vele és jutottam el oda, hogy a következő két hetet…..
papas 2015.11.09 13:53:42
Mer’ a póló alól ki kell könyörögni a kockahas továbbjuttatását, de a jelmezzel takart rezgő csöcs/popó az visszatetsző. De ne szaladjunk ennyire előre! A felvezetőben szokás szerint kapunk egy visszatekintést az előző heti adásból, kis ízelítőt a várható…..
papas 2015.11.02 10:51:58
Kedden írtuk meg, hogy Jegyes-Tóth Kriszta távozik a köztévétől, a helyét pedig a HírTV-től lelépett Földi-Kovács Andrea fogja átvenni. Kerestük Jegyes Tóth Krisztát az ügyben, de azt mondta, amíg nem jár le a szerződése, nem nyilatkozhat semmiről, így nem tudtuk meg pontosan…..
papas 2015.05.07 13:54:13
@libuci: és hűséges pártkatona, ami ebben a forradalmi időkben lényeges szempont.
A Bors szerint a Vundersőn és Zuperszexi legkínosabb jelenetének díját Boros Lajos, az egykori konkurens szerepeltetése és megalázása nyerte. A rádiós életkorával, egészségi állapotával is tréfálkozott Sebestyén Balázs és Vadon Jani. A lap szerint senki sem értette, hogy…..
papas 2013.10.15 14:03:20
@klarky: nem is rossz ötlet. a gond csak az, hogy nekik is abból a szűk körből kellene folyamatosan interjúalanyt választani, hogy egy elfogadható nézettség is meglegyen.
Édes Néném, mindig érdeklődéssel figyeltem azokat a szelíden óvatos elemzéseidet, amelyekben a legordasabb és -cinikusabb húzásokban is képes voltál meglátni a lágyító humánum lehetőségét, és az „egyrészt-másrészt” dekázással döntetlenre menteni a menthetetlent…..
papas 2012.09.09 16:31:56
@tarackos: "Inkább arra kellene rákérdezni hol van az másik Török Gábor, a nem elemző Török Gábor, akiről mégis csak feltételeznék, hogy követ vmilyen normákat."

a videoton vip páholyában,oda meg ...

a poszt pedig nagyon rendben van, grat érte, csak az a fránya időzítés, inkább hétfőn kellett volna élesíteni.
A Forbes ismét nyilvánosságra hozta a legjobban kereső hírességekről szóló listáit, melyek kötül az egyiket egy kolumbiai származású tévészínésznő, Sofia Vergara vezet. A nálunk is látható Modern család (ősszel az RTL II is bemutatja a jelenleg az HBO Comedy-n vetített…..
papas 2012.07.20 19:45:39
@orcface: csak halkan mondom, hogy a három műszak, az nem 3x12 órát jelent.

"még jó, hogy tudod miről beszélsz :D"

Ami a listát illeti, Zooey Deschanel 9 milliója, pláne egy új sorozat esetében elég meglepő.
Elutasította a központi nyomozó főügyészség azt a feljelentést, amit Gyöngyöspata Jobbikos polgármestere tett, miután a körzet Fideszes egyéni képviselője megfenyegette őt, ha folytatja lejárató kampányát, nem fog támogatásokat kapni. Az ügyészség arra hivatkozott, nem…..
papas 2011.08.03 18:26:06
@Az igazi Trebics: " ...majd egyszer, ha nem csak fenyeget..."

Ez mind szép és jó, csak itt van ez a másik eset. Mi van azzal a szerencsétlen nyugdíjas belügyi dolgozóval, akit lázárjanika családjának megfenyegetése miatt a Központi Nyomozó Főügyészség terrorcselekménnyel fenyegetés miatt indított büntetőeljárást? Most akkor hogy is van ez? Nos?

Egyébként meg nem ez a garnitúra kampányolt azzal az elmúlt nyolc évben, hogy leszámol a mutyival? eh. 50cent.
Amióta Balsai István elmondta hírhedt mondatát a dohány lobbiról, és annak a Fidesz frakcióra gyakorolt hatásáról, kap hideget, meleget. Ahelyett, hogy végre örülnénk, hogy a 2/3 megingatható (ha választói akarattal nem is, csupán pénzzel), mi csak a lobbisták győzelmén…..
A nyári punnyadt közéletbe némi érdekes színt hozott Karácsony Gergely, LMP-s képviselő Népszabadságnak adott interjúja. Ebben azt javasolja, hogy „a teljes parlamenti ellenzék a Jobbiktól az LMP-n át az MSZP-ig” álljon össze egy átmeneti választási szövetségben,…..
papas 2011.07.14 15:42:13
@Chicano: jaj, is nem azt írta, hogy párttag, ez bizony csúsztatás a részedről. Viszont, derék fidesznyik frontharcos lett az öregből az évek során: napló, bizottságok, tanácsadás, színpadi kellék.

Kedves narancsos barátaink úgy gondolták, hogy a szavazat maximalizálásban pozsgay elvtárs is hozhat néhány ezernyi x-et.
Gréczyblog Orbán bukása után 2011.07.08 07:06:00
Ebből lassan elege lesz Magyarországnak. Most már olyan méreteket öltött a kormányzati alkalmatlanság, az ezzel párhuzamosan áradó gőg, cinizmus és bunkóság, hogy Orbánnak és rezsimjének mennie kell.Képtelenség, hogy hosszú távon állva maradjon egy rendszer, amely képtelen a…..
papas 2011.07.08 17:57:44
@Fell Bandi: Pedig azt hittem, már lejjebb nem süllyedhetsz. Tévedtem.
papas 2011.07.08 18:33:42
@ursus artos: "Én úgy látom, hogy 2002-ben az emeszpé kezdte az árokásást..."

Ja persze. Ez a pofátlan baromságot. A klasszikustól idézve: "innentől a hozzászólás hiteltelen." Egy kicsit frissítsd fel a memóriád, akkor talán eszedbe jut majd dtomika megfigyeléses bejelentése 98 nyaráról és az őrület+cirkusz, ami azután következet. Dereng már?
Leadtuk az EU-s elnökséget, most már jöhetnek a rázósabb falatok. A friss heti menü: Elbocsájtások a közmédiában: "Létszámleépítés" vs. "politikai tisztogatás" Az MTV-ben az 1315 dolgozó közül elküldtek 285-öt, marad 1030. Magyar Rádióban a 906…..
Lehet, hogy a Orbán Viktor atomjaira röhögte magát azon, hogy az EU Elnökeként az EU diktátorát, azaz magát támadta. *** Ugyebár az úgy volt, legalábbis a whig történetírás szerint, hogy Orbán kiosztott egy pár kokit és sallert Brüsszelnek. És persze mi más is…..
Ez a blog felvállaltan nem foglalkozik aktuálpolitikával, de a kínai miniszterelnök látogatásával kapcsolatban néhány gondolatot megeresztenék:Eszembe jutott Hofi Géza aranyköpése, amikor azt ecsetelte, hogy nálunk ugye évtizedekig azt szajkózták, hogy a kapitalizmus haldoklik,…..
papas 2011.06.27 23:40:31
@Bathory: Látom érdemben nem tudsz hozzászólni vagy védeni azt ami itt a hétvégén történt, ezért nem maradt más neked csak a buta személyeskedés. Gratulálok.

Egyébként ha valami, akkor a magadfajta fideszdroid, már tényleg nagyon unalmas, mert csak a jól ismert kommunikációs kliséket ismételgeti.
papas 2011.06.28 00:25:44
@mikka: "Az emberek etessek a felelotlen, tibet zaszloba burkolt LMP vagy MSZP kepviselok gondolataival a gyermekeiket a jovoben?"

Ez kb akkora csúsztatás és hazugság, mint amikor vitya a tévé "vitában" kikérte a magyarok nevében a panelprolit.

kövér és semjén nem másodosztályú, olvastad mit és hogyan nyilatkoztak kínáról korábban? vagy a tibetiek szombati berendelését, a csöppnyi tiltakozó vegzálást, akkor ezt a baromságot, hogy vagy képes leírni, nem értem.

persze nekem van gerincem, lehet hogy ez a baj velem.
papas 2011.06.28 13:56:49
@Tedat: ivóvíz a mágikus szó, ezért ragaszkodik ennyire Kína Tibethez.

Amúgy, ebben a történetben, bár a fideszdroidok próbálják jó szokásuk szerint erre tolni a beszélgetést, nem Tibet a fontos, hanem szeretett pártunk és vezetőinek gerinctelen pálfordulása, viselkedése. Vajon most miért nem szól most az ávh kórus? Persze, tudom, más ment ki a körüzenetben.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim, elértük a szökési sebességet. Csak továbbra is jól kell kormányoznunk, és végre le tudjuk rázni az Európai Unió rabigáját. Orbán Viktor szombaton éppen azt tette, amivel a szélsőjobb hagyományosan zsidókat és baloldaliakat…..
papas 2011.06.26 14:47:33
@Archenemy: kedveském, azok az angolok, meg németek nem azzal töltötték az elmúlt nyolc évüket, hogy a politikai ellenfeleiket kommunistázták vagy hazaárulózták.

Azok a németek, meg angolok, nem szerveztek korábban tüntetést a komcsi, elnyomó kína ellen és Tibet mellett.

Az államadósságról, az ország fillérekért történő eladásáról, a tibeti menekültek fogva tartásáról, a tibeti zászlók széttépéséről már nem is beszélve.
Van még kérdésed, vagy meg kell várni míg szíjgyártópetik is megérkezik a hivatalba?