Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majd értesítjük

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szerencsés, ha egyetlen vidéki háziorvos akarja eldönteni, hogy bezárjuk az országban az összes óvodát és iskolát. Nem szerencsés, ha megkérdőjelezhető kijelentéseket kérdőjel nélkül adunk közre. ..
majd értesítjük 2020.11.07 17:16:12
@Ghengis Smith: az ingyenes parkolás az speciel egy jó dolog.
Persze, nem a főváros számára, meg a többi önkormányzat számára, akik a többi mellett ebből a nyomorult sarcból is élnek. De csak azért, mert ebből élnek, az még nem jelenti, hogy maga a rendszer jó.
Bmeg, a SAJÁT krva lakótelepi házam előtt a 400-600 fős (annyira saccolom) parkolóhelyen nem tudok parkolóhelyet találni délután 4 óra után már egy jó ideje, merthogy minden nyomi itt áll le, mert itt nincs parkolási díj, más kerületekben meg van!! Ha nem lenne SEHOL, akkor ez eloszlana a városban.
Persze, a másik megoldás, hogy mindenhol legyen, de alapvetòen minek fizessek plusz még egy sarcot azért, mert a belvárosiak nem akarják, hogy mindenki ott parkoljon? Na, OTT, elárulom, akkor is mindig tele lesz minden parkolóhely, akármennyi a díj, legfeljebb nem a prolik parkolnak ott, hanem a kőgazdagok. Úgyhogy tökmindegy.
Talán most ezeknek egy része eltakarodik majd a házam előtti parkolóhelyekről, legalább egy rövid időre.

Az embereknek viszont jó, hogy nem kell még ezzel a hülyeséggel is foglalkozni veszélyhelyzet idején. És ez is inkább bátorítja az autóhasználatot, ami meg szintén jó, ha menni kell valahova, mint ha a tömegközlekedési heringjáratokkal járnának, ami megintcsak elősegíti a járvány terjedését.

Márpedig amivel csökkenteni lehet a terjedést, az jó. Nem is ezzel van bajom a posztban.

Hanem hogy az iskolabezárás is pont ilyen eredménnyel járhatna.

Na meg a home office munkavégzés minél nagyobb bátorítása ott ahol ez lehetséges.