Regisztráció Blogot indítok
Adatok
novashop

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Most még jól elvagyunk ezen a piacon, ismerjük a legkisebb fűszálat is, tudjuk, ki mikor hol és miért vétkezett. Jól megélünk abból, hogy mi vagyunk a piac. Itt vagyunk már évek, sőt, évtized óta. De nem hiszem, hogy jó az, ha mi maradunk itt örökké. Betyöpösödünk. Egyre…..
Az USA legnagyobb online hirdetői a költések alapján, 2008. június. Az adatok a TNS Media Intelligence-től származnak.  Top 50 Internet Advertisers by Media Value,June 2008PositionAdvertiserMedia Value($000)Sector1Countrywide Home Loans: consumer services26,212.3Fin2E-Trade…..
Nem igazán akartam bekapcsolódni az iPhone hazai hype-ba, hiszen egy termék entertainment-marketing bevezetése önmagában nem újdonság, láttunk már pár ilyet. De korábban is írtam, hogy az Apple telefonja sokkal több hatásában, mint bármi más, ami a mobil iparágban az elmúlt pár…..
A sok számítógépezéstől könnyen begörbül a hát, elmerevedik a nyak, elfárad a csukló, az ujjízület, elfárad, kipirosodik a szem a merev nézéstől, ezeket tudjuk elkerülni.Ahogy korábban ígértem néhány álló helyzetben 5-10 perc alatt elvégezhető egyszerű gyakorlatokról…..
novashop Take a break, jógázz! 2008.08.14 21:55:25
1 hét Bükk-ben eltöltött csodálatos jógatábor után szeretnék néhány hasznos gyakorlatot megosztani elsősorban az irodai munkát végzőkkel.A sok számítógépezéstől begörbül a hát, elmerevedik a nyak, elfárad a csukló, az újjízületek, elfárad, kipirosodik a szem a merev…..
novashop Azok a ragadós cetlik 2008.08.05 22:21:12
Biztos használta már mindenki azokat a színes kis papírokat, melynek van egy kis ragadós csík a tetején. Csak érdekességképpen megemlítem, hogy a kutatók egy nagyon erős ragasztót akartak, és megtalálták a leggyengébbet :) Egy a cégnél dolgozó mérnök kitartásának…..
A következőkben egy sorozatot szeretnék bemutatni, hogyan szervezhetjük életünket hatékonyabban számítástechnikai eszközök és szoftverek segítségével. Szemléltető videók is lesznek majd, remélem tényleg gyakorlatias, és könnyen elsajátítható lesz.Előtte azonban pár fontos…..
novashop Droidzóna 1. 2008.07.23 21:54:00
Avagy egy munkanap kellemes történései:Vetítő vászon és projektor telepítés volt a kitűzött cél.Reggel megbeszélés a lakatosokkal, hogy csinálják meg a tartót a vászonnak.Ez sem volt egyszerű, még az utolsó pillanatban sikerült tisztázni, hogy milyen irányba is kéne…..
novashop Az informatika vajon mi? 2008.07.21 13:37:37
Kedves Blog olvasó. Ha ezt a blogot olvasod, akkor már biztosan használsz valamilyen számítástechnikai eszközt és internetet. A kérdés csak az, hogy milyen mély tudásod van ezekről. Mennyire vagy képes kihasználni azokat a lehetőségeket, melyeket nyújtanak. Csak úgy vannak neked,…..
novashop Első bejegyzés 2008.07.21 13:29:48
Főként informatikai megoldásokról, hasznos tanácsokról, tapasztalatokról, a kisvállalati szférát érintő kihívásokról lesz szó (pl. hatékonyságnövelés, fejlődés). Kikapcsolódásképpen persze néha egy kis más is. Egér egér :)..