Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DEde

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az etikett egy romantikos és lényeget-megfogó defini akkor született amikor a Keletrómai Császárok gyakran úgy kerültek trónra hogy a környezetük messze magasabb származású volt, és hogy megőrizzék a tiszteletet, nehogy valaki véletlenül felhozza az isteninek igazán nem…..
  A pillangó effektus tömören és szemléletesen azt jelenti, hogyha az amazonasi őserdőben egy türkizszínű óriás a Morpho Didius úgy látná jónak hogy pár pillanattal hosszabb ideig repül, akkor kész a baj és jön a Kartina 2. Bennünket közép európaiakat ez ne igazán hat…..
Nem kellett volna...   „Ha nem ismered a múltat, honnan tudod, hogy ki vagy?”             (Konfuciusz után, szabadon)   Általában nem vitatkozni akarok, csak gondolatot ébreszteni. De most kivételt teszek. Kedves…..
Napló blog 2008.07.22 09:29:23
Önmegvalósítás és önkifejezés amelyet a 20. századi elhidegülés szült és a 21. század technikai fejlődése tett lehetővé.. legalábbis én így érzem. Örülök, hogy van blogom mert így része vagyok én is a kollektív szellemnek, alakíthatom a kultúrát, túllépve a…..
Napló tibet 2008.07.21 17:23:00
  Az olimpiai szellem a görögök szabadságeszményében gyökerezi. Ebből nőt ki a mi kis kultúrkörünk aki létrehozta az a technikát amivel megtudnánk magunkat egyszer és mindenkorra semmisíteni. Kína megfelel a szabadságeszménynek? Nem, hiszen egy diktatórikus állam akkor,…..
Hiába vitte bíróság elé a hazugságon kapott cég a Bonux mosópor versenyfelügyeleti ügyét, a tábla jóváhagyta az ítéletet, csak bírság összegét csökkentette. Ha valaki emlékezne, a reklámokban "rendkívüli tisztítóerővel" ruházták föl a terméket. Részletek az…..
Magyar melegek és kínai eunuchok: történelmi párhuzam   „Orrszarvútól, tigristől nem fél, sem harcban a fegyveres katonától. Az orrszarvú nem döfi beléje szarvát, a tigris nem vágja beléje karmát, nem sebzi meg a katona kardja.…..