Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cservonec

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyermekként még ökölvívásért, majd később a színészetért rajongó Reich Jenő (később 1926-tól Rejtő Jenő), tanulmányai után (és színészi karrierjének korai megfeneklését követően) 1928 és 1930 között egy két éves európai utazás során járta be a kontinens nagyvárosait és vetődött el Marseillebe, a…..
Libéria potenciálisan értékes tengeri uborka-kereskedelmet folytat Kínával, de Lucinda Rouse újságírónő arról számolt be a BBC-nek, hogy ez a tevékenység igencsak veszélyeztetheti a part menti ökoszisztémát. A tengeri csillaggal rokonságban álló, nyálkás, kolbász alakú élőlények nem érdekesek a…..
A Tesla 2020-ban több mint félmillió autót gyártott le, ami 17 évvel a cég megalapítása után egy nagyon szép szám. Ha visszagondolok 2003-ra, nem rémlik egyetlen gyorstöltő sem az utcákról, voltak viszont telefonfülkék. Nem voltak halkan guruló autók, de megvesztünk a Honda Accord selymesen, de…..
cservonec 2021.01.05 20:30:23
@bontottcsirke: Érdekes , ahogy emeletes házat ír valaki egyből a panel ugrik be
neked. Az egész belváros emeletes házból áll. Lesznek töltők igaz de nem 5 perc lesz egy tankolás (töltés) hanem reggelig fog tartani.
cservonec 2021.01.05 20:33:23
@Nagykörúton túli magyar: Igen de ne 1 autót számoljál ha már csak az lesz.
És 10 óra töltés , ez szörnyű az 5 perces tankolással szemben.
cservonec 2021.01.06 17:39:28
@Nagykörúton túli magyar: A rácsatlakozás fél perc de utána ott kell aludnom az autóba mire feltöltődik és utána elmehetek 2-300 km-t de ha bekapcsolom a klimát vagy a világítást akkor még annyit sem.Én 5 percig tankolok majd
rögtön mehetek 800 km-re akár végig klímával. Lelassúlna az egész életvitelem és kompromisszumokra kényszerülnék az autózással kapcsolatban.
Amikor a 70-es évek new york-i metrójában este valaki meglátta a piros barettsapkát és fehér pólót az alábbi felirattal: Guardian Angels, már tudta, hogy ő egy ún. Őrangyal. De mégis kik voltak és miért éjszaka lehetett velük találkozni a metróállomásokon és a metrókocsikban?..
Az 1956-os forradalom egyik legszomorúbb hozadéka a mindkét fél részéről tetten érhető embertelen brutalitás honfitársai felé. A most következő cikkben az 1956. október 31-én történt szörnyű eseményt próbáljuk meg bemutatni a közönség számára. Fontosnak véljük elöljáróban megjegyezni, hogy elítéljük…..
Jelentős kínálatból válogathatunk, ha igazán jó háborús filmekre vagyunk kíváncsiak. Az elmúlt évtizedekben ugyanis rengeteg kiemelkedő produkció készült az amerikai látványfilmektől egészen az orosz és német alkotásokig és a több évtizedes  régi klasszikusok közt is rengeteg zseniális munka akad. A…..
cservonec 2020.10.11 19:59:22
A most következő rendhagyó cikk egy kicsit több képpel és kevesebb szöveggel fog rendelkezni mint az eddigiek. Egyben előrevetíti majd az egyik következő bejegyzésünket, mely ezzel a témával fog kicsit érdekesebben foglalkozni. (Szovjet űrprogramról, illetve az űrben eltűnt asztronautákról lesz szó…..
A Moszkvában élő, csokoládévállalat-vezető Gábor következő írását egy nemrég a Határátkelőn az orosz üzleti etikettről megjelent írás inspirálta...
cservonec 2020.06.23 21:25:33
@lucullus: Igazad van , hogy ilyen stílusban válaszoltál. Sok pöcs
nem tud érdemben semmihez hozzászólni csak fikázza a szerzőt ,
ebben éli ki magát. Írjál még a mai ottani dolgokról. Privet sztarik.