Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1.87

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fair Ha nem maradsz, nincs szám! 2008.12.17 13:42:00
Úgy látszik a Pannon nem szeretné elveszíteni előfizetőit, amit Vigyorka a saját bőrén is megtapasztalt.2006. 06.08. napján kötöttünk szolgáltatói szerződést a Pannonnal, egy családi csomagra, melyben legközelebbi családtagjaink vettek részt. Tudomásul vettük, hogy egy…..
  Előző bejegyzésemben már említettem, hogy "megérkezett" az asztalra a Csörgő, digitális hanggal, világítással, úgyhogy most kicsit "csörgőzünk"...  Először is az eredeti Fuggerth gépet szeretném megdícsérni, nagyon szép a futása,…..
Decembertől a szállópor határértéket is alapul veszik Budapesten a szmogriadó elrendelésekor, a fővárosi közgyűlés csütörtöki ülésén egyhangúlag döntött a határértékek szigorítása mellett. Az új szabályozás szerint várhatóan sokkal gyakrabban, az elmúlt öt év…..
Legutóbb a BRFK, most az ORFK közölt adatokat az októberre és novemberre bejelentett fokozott közúti ellenőrzésekről, melyek célja, hogy kikényszerítsék a gyalogosok és a kerékpárosok szabályos közlekedését, olvasható a hétfői közleményben. Október 1. és 26. között…..
Zenehallgatásra, fotózásra, navigációra és böngészésre teljesen alkalmatlan mobilt kaptam a Pannontól. Olyan készüléket, amely a telefonáláson kívül semmi másra nem jó. Ma már ritka az ilyen mobil, a Doro HandleEasy 326gsm is csak azért ilyen végletesen egyszerű, mert…..