Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy Hin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kilencvenes évek második felében alakult, eredetileg nu metal zenekarként induló, mostanában magukat simán csak rockzenekarként aposztrofáló, chicagói Disturbed 2018 őszén egy új nagylemezzel (Evolution) örvendeztette meg a rajongókat. A zenekar friss albumával a címhez illően valóban egyfajta…..
egy Hin 2019.06.27 09:44:46
Kezdjünk egy erősnek tűnő indítással. A központi hatalmak 1918 késő tavaszára katonailag megnyerték a Nagy Háborút. Csak mivel akkoriban az volt a mondás, hogy a háború túl komoly dolog ahhoz, hogy katonákra bízzák, politikai döntés született. Ezen okból pedig a központi hatalmak nem…..
Először vádoltak meg emberöléssel egy kerékpárost az Egyesült Királyságban. Charlie Alliston tavaly februárban ütött el Londonban egy nőt, aki később belehalt fejsérüléseibe. A biciklist most bűnösnek találták, de nem emberölés bűntettében. Charlie Alliston (Fotó: PA)..
Igyekeztem teljesen közérthetően leírni, hogy az átlagszavazók – akik nem csüngenek folyamatosan a híreken és nem néznek meg minden egyes híradót – miért látják bebetonozva a kormánypártokat. A választások előtt szűk egy esztendővel nyomát sem látni egyetlen politikai erőnek sem, amelyik eséllyel…..
Emily Deschanel és David Boreanaz beszállt a sorozat executive producere, és egyben az alapjául szolgáló regények írója, Kathy Reichs mellé, és peres úton akarnak részesedést kapni a sorozat bevételeiből. A Fox történetének leghosszabb sorozata (11 évad) nem kevés hasznot…..
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akit gyerekkora óta izgat a páternoszter. Ezért a múltkor, amikor az Andrássy úti MÁV-hedkóterben jártam, elhatároztam, hogy a figyelmeztetőtábla ellenére sem fogok kiszállni a legfelső emelet után, hanem továbbmegyek. Mérnök szülőktől…..
egy Hin 2008.07.21 08:57:53