Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sleepless

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végeláthatatlan vita vette kezdetét a minap, mikor Red előtt ki mertem ejteni, azt, hogy a Playboy egy értelmetlen férfimagazin, tele meztelen nőkkel és iszonyatosan haszontalan, bár szerinte "férfias" cikkekkel. Ugyanmár.. ha valaki azt akarja nekem megmagyarázni, hogy aki…..
Sleepless 2010.02.14 22:11:56
Isten utál minket Önző dolog 2009.12.17 08:33:30
Na szóval ezt rövidre fogom. Van egy lány, aki nagyon tetszik mer' aranyos-szép-egyszerű-okos-csinos-jófej-eléggébolond. Annyira szeretem, hogy levágnám a fejét és leugranék vele egy hídról.Minderre ma jöttem rá. Éppen a Kikötő nevű öltöny-nyakkendős helyről távoztunk…..
Már megint ciculunk... Támadás 2009.11.26 18:55:00
Sokan azt hiszik egyszerű a szegény kollégisták élete. Pedig ez nem így van."Ti már tapasztaltatok olyat, hogy épp próbáljátok megvetni az ágyat, és az rátoktámad?"Épp ma hangzott el ez a mondat drága Klajciim szájából. Igen, vele ilyenek történnek szerény…..
Herr: Azt hiszem ki kell majd vasalnom a fekete ingemet.Sengi: Mi? Mármint, úgyértem te tudsz inget vasalni? Na nem azért, én is tudok, de a fiúk nem tudnak inget vasalni..Herr: Kérlek szépen, én igenis tudok.Sengi: Na de miért?Herr: Készülök arra, hogy szar feleségem lesz...
Már megint ciculunk... A jövő... 2009.11.15 22:54:00
Klajci: Én nagy esküvőt akarok. Gyönyörű ruha, sok ember, nagy lagzi...Sleepless: Nem, nem. Mi szépen bemegyünk majd az anyakönyvvezetőhöz, aláírjuk amit kell, aztán megyünk szépen haza. Ugye így van, Fecó?Fecó: Ááá, nem. Egy sör azért még belefér.Sleepless: Helyes!…..
Sleepless 2009.11.19 00:08:51
Írok az igazi veszteségről majd én. Ez nem magasröptű nyakatekert filozófiai eszmefuttatás, hanem tény.Október 15-ét nagyon vártam, mert ugye a diákhitelt utalják. Közben dörzsöltem a kezem, mert rá egy hétre pedig indultam volna Pestre a Szigetes fizumért. Hó végére tele…..
Igen régóta tervbe volt véve ez a blog, mint a „méltán” híres kimentasor.blog.hu ellenpólusa, vagy fogalmazzunk szépen: női változata. Nem mintha bármi közünk is lenne hozzájuk... Nah de nem is ez itt a lényeg, hanem sokkal inkább mi. Kezdésként egy kis szemelvény…..
Utálom Harry Pottert. Utálom a filmeket, de mégjobban gyűlölöm a játékokat. A könyv meg NEM-ÉR-DE-KEL. Pár évvel ezelőtt néztem, ahogy a 6-7-8 éves unokatesóim játszottak az akkori legújabb idétlen HP játékkal. Legszívesebben lerúgtam volna a monitort. Nem is csodálom,…..
Isten utál minket Nehéz kezdet 2009.09.19 18:16:00
Szóval végre nekem is elkezdődött az egyetem mint minden más nomrális embernek. Volt szept. 11 is, mégsem dölt össze a világ ahogy az Amerikaiak fele megjósolta. Rendben,csendben zajlik a suli ( értsd: kurvák, piálás, minden ami a csövön kifér ), és persze ennek megfelelően…..
Sleepless 2009.09.19 23:18:16
Nagyon, de nagyon rég írtunk, valószínűleg az a két ember, aki megtalálta az oldalt, az már réges régen máshol beszéli ki sörfogyasztási szokásait. De ez így van rendjén, aki nem frissül, az eltűnik a wc-kagylóban.Minden sörfogyasztó számára eljön az a pillanat, amikor…..
Régen volt Nitrome-játék a blogban, mert az utóbbi időben nem voltak nagy dobásai a fejlesztőknek, de most a Double Edged című csodával alaposan megleptek. Verekedős akciójáték a kicsike, és nagyon ismerős volt valahonnan már az első pályán is, aztán amikor megjelentek zsákos…..
Geekblog Zombieland - előzetes 2009.06.20 18:28:00
Elnézést kérünk a Geekz összes olvasójától, amiért a Zombieland előzetesét eddig nem tettük ki. Fogalmunk sincs, hogyan történhetett ekkora malőr, nálunk jobban ugyanis kevesen rajonganak a morcos élőhalottakért, úgyhogy most szégyelljük is magunkat. A felelősöket…..
Doris naplója Mi lennél? 2008.09.21 11:19:00
"- Gyere, kezdd el a leckédet! - Milyen kár, hogy iskolás vagyok! Nem akarok iskolás lenni. Nem akarok semmi lenni, senki lenni. Csak itthon lennék mindig, és úgy okosodnék, az lenne jó." "- Ez életem második legjobb napja. Az első az, amikor a világra hoztál. Mer' én…..
Sleepless 2008.09.21 14:37:06
Mindig öröm, ha magyar flashjátékot ajánlhatok, fogadjátok ti is szeretettel Ficsor Gergely alkotását, a Treasure in the darkot. Át is adnám a szót az alkotónak: „A játék lényege, hogy minden szinten meg kell jegyeznünk az adott barlang útvonalát, majd emlékezetből el kell…..