Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redcap

0 bejegyzést írt és 309 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik nem csak a norvég black metal színtér tud felmutatni kegyetlenkedést. A thaiföldi zenekarok körül is történnek brutális események. A bangkoki Surrender Of Divinity frontemberét például a napokban ölte meg egy rajongó, mert szerinte nem volt elég sátánista. Samong…..
Redcap 2014.01.14 11:52:56
@Gyingizik: olyanhoz szólj sztem hozzá, amiről van fogalmad ;)
www.youtube.com/watch?v=IIHH9THNRQA
Redcap 2014.01.14 16:45:58
@Gyingizik: hát hogyne :D Azért a kedvedért itt van valami más:
www.youtube.com/watch?v=Z9cSiwyU6so

Kíváncsi vagyok, hogy ezt vajon bathorysított Diablo Swing Orchestra-nak fogod-e hívni, bízom a kreativitásodban :D
Redcap 2014.01.15 13:51:55
@Gyingizik: "csak 30 éve még grindcore-nak nevezték"

Bocs, ezután nehezen tudlak komolyan venni.
A Gyűrűk Ura (könyv és film) rajongójaként pocsék érzés volt ülni tavaly az első Hobbit-filmen, és rohadtul unatkozni. Mindenki ismeri az érzést, amikor akarja, nagyon-nagyon akarja, hogy valami jó legyen, és egy ideig még sikeresen be is beszéli magának, hogy tényleg az. Ebből…..
Ugyancsak felbolygatta a közvéleményt a Teczár Szilárd vs. Doboz ügy. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság kimondta, diszkriminatív az a gyakorlat, hogy a nők ingyen mehetnek be egy szórakozóhelyre, míg a férfiaknak fizetniük kell. Sokat elárul, hogy kik háborodtak fel igazán a…..
Lángoló Gitárok A pénz miatt 2013.11.06 15:24:17
Egyébként meg nem csak azért. Sőt. A presztízs ilyenkor legalább annyit számít. Hogy rólad szól minden, miattad megy oda annyi, amennyi csak befér a placcra, sikítanak, sírnak, ugrálnak és veled éneklik végig. Azért az nem olyan rossz. Hogy még pénzt is keresel vele, az már csak…..
Redcap 2013.11.08 09:53:04
@Attila1234: Mondd, te amúgy első osztályban hol voltál értő olvasás órán?
Egy rakat idióta zenész magából teljesen kikelve tombol a színpadon, és azt az első hallásra teljesen értelmetlen zenei káosznak tűnő izét, amit khm, játszanak, pont ugyanúgy elő tudják adni, sőt korábban lemezre is vették, tehát a dolog meg vagyon írva. Nos, ez a leírás nem…..
Ejha, Kónya Péter furmányos trükkel akarja tönkretenni Bajnai Gordont! Lássuk csak: először országos cimbiként elhívja nyilvános budai születésnapi partijára, sőt felkéri ünnepi beszédre is; majd miután szende Gordon a legnagyobb lelki nyugalommal idő előtt távozik a…..
Redcap 2013.09.30 10:15:14
Geekblog Itt a vége 2013.09.23 06:54:00
Sztárkéjlakok romjaiban térdig gázoló, óriási péniszét himbáló Fenevad, lángoló hollywoodi dombok helyén nyíló feneketlen verem, ami egyenesen a Pokolba okádja a bűnös életük miatt elnyelt élveteg amerikai színészsereglet színe-javát, utcákon garázdálkodó démonok és…..
Redcap 2013.09.23 11:14:20
@Borbíró Andris: ki mondta, hogy Seth Rogen képviseli ma az igényes humort? Az alpári/füves humort képviseli, de azt legalább jól csinálja.
Geekblog VHS paradise: Predator 2013.09.20 06:00:00
Keményfiúk, kéziágyúk, izomhegyek, dzsungelkommandó, földönkívüli, gerinckitépés. A cicivillantáson innen a Predatorban minden, de úgy kurváraténylegminden megvolt, amiről a VHS-korszakban egy pelyhedző állú ifjonc álmodhatott – meg még az is, amiről nem. John McTiernan…..
"LiLo, you're fucking in!" kommentálta pár blog a hírt, miszerint Lohan a The Canyons című (bukott) szoftpornószerűség után az HBO Egyszer fent, inkább lent című sorozatának záróévadában lesz vendég, ráadásul nem is akármilyen szerepben: ő lesz a sorozat főszereplőjének, a…..
A Viasat3 hivatalosan is bejelentette, hogy náluk lesz látható a History Channel nagyszerű, Vikings című történelmi sorozata, amiben egy Ragnar Lothbrok nevű, halászemberből prominens viking vezérré váló férfi élettörténetének egy szegletébe tekinthetünk bele. (Nagyszerű…..
Redcap 2013.08.14 16:30:20
@sixx: Emlékeim szerint a sorozat első képkockáiban éppen egy csatában vannak...
Redcap 2013.08.15 10:59:14
@KGYM: habár a Vikings tényleg tele van butaságokkal, a Rome-mal mellényúltál, mert az pont az egyik leghitelesebb sorozat (ha nem A leghitelesebb).
Redcap 2013.08.15 15:02:10
@KGYM: nem mondtam, hogy tökéletes, de az egyik leghitelesebb még így is. A képek nagyrésze egyébként pofátlan autista szőrszálhasogatás. Pl belekötni abba, hogy kevés a statiszta, vagy, hogy a katonák egymásba kapaszkodnak egy-egy csatajelenetben, ami nyilvánvalóan csak akkor látszik, ha kikockázod a jelenetet. A scutum az egyetlen igazán szembeötlő hiba a sorozatban.
Nem is értem, mi az a cetcápa, mert hát az hogy van, egy cápa megdugott egy cetet, az nem megy, mert a cet az emlős, a cápa meg izé, állat, és ezek ketten így nem, szóval nem értem, meg a delfinek azok dugnak egymással, de a cápák nem. Tara Reid a Sharknado című zseniális zséfilm…..
Redcap 2013.08.09 09:54:40
@panaszmuki: fasszal
Mivel a Star Wars-franchise jogait a Disney szerezte meg, az ABC tévétársaság pedig a cég egyik tulajdona, nem nagyon lehet azon csodálkozni, hogy a tévés jogok is hozzájuk kerültek. A tévé fejeseit pedig nem sokat szaroztak, és leültek beszélgetni a Lucasfilmmel, hogy milyen…..
Deafheaven – Sunbather(Deathwish) Sokan a mai napig úgy gondolják, hogy a divat követése csak a mainstreamre jellemző, pedig nem. Az undergroundban is éppen úgy ütik fel a fejüket többek által követett dolgok, mint a nagyközönség előtt. Pár éve éppen a black metal lett ilyen…..
Redcap 2013.07.30 09:34:28
@hochkunst: az előző album szerintem csak erős közepes, de pl a Liturgy-nek is érdemes adni egy esélyt, mindkét albumuk nagyon húzós.
A BBC riportere kissé pikírten azt jegyezte meg élő adásban, amire úgy nagyjából mi is gondolunk a Királyi Ivadékkal kapcsolatban: Kit érdekel? Miért hír ez? Miért kell foglalkozni vele? Hiszen VV Alekoszról is írhatunk! ..
Redcap 2013.07.23 10:17:49
@Mesterlövész:
"De ez csak egy példa, szerintem a briték még jobban viszik a pénzt"

Szerinted? Akkor jó. Szerintem meg az ég zöld. Csak attól, hogy szerintem az, még nem úgy van. Mi lenne ha az ilyen nagyokosok, akiknek fogalmuk sincs a világon láthatólag semmiről, nem pofáznának, hogy szerintük mi hogyan is van. Szerinted jobban viszik a pénzt. Beszarok. Elárulom: te hülye vagy, ugyanis a brit királyi család nem viszi, hanem HOZZA a pénzt, méghozzá nagyon súlyos fontszázmilliókat. Barom.
A Vörös Viperát alakító Pedro Pascal után újabb színész csatlakozott a Trónok harca negyedik évadához, mégpedig az a Mark Gatiss, aki a BBC zseniális Sherlockjának egyik fontos szereplője (ő alakítja Holmes testvérét, Mycroftot) és egyben a sorozat egyik alkotó-producere is.…..
Redcap 2013.07.18 11:56:34
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
Geekblog Europa Report 2013.07.16 06:00:00
Noha nem horror, legfeljebb csak nagyon áttételesen az, az Europa Reportban van az év legfélelmetesebb jelenete: egy, a Jupiter holdja felé tartó űrhajón javításokat végző asztronauta elszakad a száguldó járműtől, és tehetetlenül nézi, ahogy az egyre kisebbé zsugorodik a…..
Redcap 2013.07.16 10:21:48
„Álmodás vagy álmodva levés?” (Gire – Törjön testünk!) Az izlandi Sigur Rós a metalosok egyik kedvenc meditatív jellegű zenét játszó csapata – köszönhetően főként post-rock-jellegű, de egyedi stílusuknak. A Sigur Rós műfajokfelettisége egyértelmű: valódi…..
Redcap 2013.07.09 08:37:08
@ALFI: lehet. Megsúgok valamit: a King Crimson is az mai szemmel, csak ugyebár mivel klasszikus, ezt nem illik mondani rá. Egyszerűen nem értem az ilyen embereket, mint te, akik szerint minden ami új csak szar lehet. A King Crimson, a Pink Floyd vagy a Led Zeppelin valóban nagyon nagyot alkotott a maga idejében, de a rockzene nem azzal érte el a csúcsát. Ez legalább olyan butaság, mint amikor a faterom bármelyik mai focistára legyint és Puskás Öcsit emlegeti, pedig a mai játékstílussal állva hagynák az Aranycsapatot a pályán. Ettől még nem évül el az ő teljesítményük, de a világ változik és vannak új klasszisok. Javaslom nyisd ki egy kicsit a szemed és a füled a világra, fantasztikus előadók vannak odakint, a Sigur Rós is közéjük tartozik.
Redcap 2013.07.09 09:41:55
@ALFI: Ez a nagy baj. Vannak ugyanis még egy páran.
Redcap 2013.07.09 09:43:09
@ALFI: www.youtube.com/watch?v=Grm8j4fnNIU

Hallgasd végig ezt (nézni sem árt), valahol itt van jelen pillanatban a rockzene felső végpontja.
Egy képregényrajongónak lehetetlen a kedvére tenni. Ha nem készül film a kedvenc karakteréről, az baj – milyen dolog már, hogy tele van minden Batmannel meg X-Mennel, és sehol egy Wonder Woman/Flash/Dr. Strange-mozi? Ha pedig mégis készül? Na, akkor aztán Isten meg az Ördög óvja…..
Redcap 2013.06.24 11:36:48
@Publius Clodius: "Próbáljátok már élvezni, ha kaptok valami igazi moziélményt"

Ha kaptam volna ilyet a Man of Steel-től, pl semmi bajom nem lenne ;)
Redcap 2013.06.24 11:53:21
@doggfather: nekem az tetszett, a MoS viszont már-már Wolverine színvonalú szar volt.
Redcap 2013.06.24 12:06:04
@doggfather: Man of Steel?
Rusznyák Csaba írásának szinte valamennyi állításával egyet tudok érteni, miként a Trónok harca 03x09 epizódja által keltett közfelháborodást is komikusan buta reakciónak tartom. Mégis úgy vélem, hogy az egyébiránt kiváló cikk legfontosabb tétele sajnálatos módon téves:…..
Redcap 2013.06.10 09:38:20
@Felagund: konrétan trollkodást sejtek. Jonban nem feltélenül vagyok biztos, de a Tél Szeleiben szerintem kiderül, hogy mi lesz vele :)
Redcap 2013.06.10 12:58:54
@Tiger Woods: arra még éveket kell várnod, viszont nem tudom, hogy ugyan ki ígérte be? A könyv pedig jó, olvasd bátran.
Redcap 2013.06.10 13:30:35
@-dj-: Kíváncsi vagyok, hogy azok akik sokallják a karaktereket azok olvasták-e a Malazai Bukottak Könyvét :D
A világ vasárnap este megtelt kisírt szemekkel, sokkos állapotokkal, tönkretett életekkel, válogatott káromkodásokkal, dühvel, keserűséggel, öngyilkossági hajlammal és frusztrációval, és bebizonyosodott, hogy George R. R. Martin egy perverz, szadista vadállat. Mármint ha komolyan…..
Talán soha nem volt még ennyire brutális, sokkoló klipmegosztás a Lángoló Gitárokon, mint az e heti. A Halloween biztos közrejátszott abban, hogy egyaránt korhatáros klipet készített az OFF!, Sufjan Stevens és az of Montreal, de a Cattle Decapitation már egészen odáig ment, hogy…..
Nem is tudjuk hol kezdjük! Talán ott, hogy pénteken a Nightwishnek majdnem le kellett mondani a denveri koncertjét, mivel Anette Olzon énekesnő annyira rosszul volt, hogy még a kórházba is be kellett mennie egy éjszakára. A (régebben áriázós, ma már inkább operettes) finn…..
Redcap 2012.10.02 09:59:05
@guMe_._e: Ahhoz először lehet, hogy ki kéne nyírnod magad, az talán megsürgeti a dolgot.