Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F4rky

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A múlt hétvégén az a ritka helyzet állt elő, hogy egyetlen budapesti csapat sem játszott hazai mérkőzést, de cserébe ezen a hétvégén három mérkőzést is láthatnak az érdeklődők. Bár a másodosztály bajnoki címe már biztosan a Miskolc Steelersé, még két mérkőzés…..
FlyEagles.hu GM játék 2010.06.06 10:57:00
 Shawn ötlete alapján felvetődött, hogy mi lenne, ha saját GM játékot csinálnánk. A játékról itt mindent megtalálsz, ha nem tudnád miről is van szó. Annyi kérésem lenne, hogy a hozzászólásokban, itt a cikk neve alapján csak a következőt írd (legyen egyértlemű a…..
Ubuntu tippek blogja Hello world! 2010.03.04 20:35:00
Üdv mindenki!Nemsokára elkezdem feltölteni az eddig összegyűjtött anyagokat, kis formázás, kis szövegelés, és nyomás. A blog célja, hogy megosszam a - sokszor elég nehézkesen - megtalált megoldásokat Ubuntus problémákra, tippeket, trükköket, ötleteket osszak meg az Ubival…..
F4rky 2010.03.05 20:39:29
 Az Electronin Arts (EA) gondozásában október 20-án jelent meg a legismertebb focis játék, a FIFA10. Nem kétséges, rajongók millió várták világszerte a kezdőrúgást, s az EA-nál minden (pénz, paripa, fegyver) adott volt ahhoz, hogy egy kiváló játékot jelentessen meg. Több…..