Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F.G.

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a szép napon elindult a közgazdaságtant egyszerűvé és érthetővé varázsoló, szalonna-alapú, bacon-által interpretáló közgazdaságtudomány legmélyebb bugyrait firtató blog...
Egyértelmű tény, hogy a 2012-es év két legnagyobb androidos készüléke a HTC One X és a Samsung Galaxy S III. Rengeteg kiváló telefon került már vagy kerül hamarosan a boltok polcaira, de ez az a két óriás, amiket nyugodtan tekinthetünk a kategória csúcskészülékeinek. A HTC,…..
Kétszer is legyőztük Európa még nálunk is frusztráltabb nemzetét.Nem akarunk mélyen belemenni a moldáv néplélek rejtelmeibe, de enyhe frusztráltságra vall labdarúgó Eb-selejtező 70. percében kifüggeszteni nekünk egy hibátlan magyarsággal megírt „Gyűlölünk titeket”…..
Először csak rossz viccnek tűnt, főleg, hogy a Gizmodón jelent meg, márpedig a lap mostanában nincs valami jóban az Apple-lel, de mostanra biztosnak tűnik: az új mobil eldobja a jelet, ha két ponton is megérintjük a keretét. Mivel beszélgetés közben erre igen nagy esély van,…..
TJ fedőnevű munkakerülőnk küldte be a Palisade Guardian 2 linkjét (az első részről itt írtunk). „Új fegyverek új ellenfelek egy-két apró fejlesztés, jó idő elklikkelni” – írja emberünk, és igaza van: nagyobb fejlesztések tényleg nem kerültek a játékba, csak…..
Húsvét előtt lesz néhány nyulas játék a blogban. Kezdjük a sort a Bunny Invasion: Easter Speciallal, ami a nemrég bemutatott, nagy sikerű Bunny Invasion 2 húsvéti kiadása. Vagyis ebben is nyulakat kell irtani ezerrel, közben fegyvereket venni és fejleszteni, szóval szokásos. 60…..
Bigyóblog Kétképernyős laptop 2008.12.20 10:50:00
Egészen új irányba vinné a laptopok fejlődését a Lenovo. Bejelentették ugyanis, hogy olyan laptopot terveznek, melynek két kijelzője van, az első 17 colos, a második 10,6 colos. A "mobil munkaállomás", ahogy a Lenovo nevezi az új gépet Intel Core 2 Duo processzorral és…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
F.G. 2008.12.05 20:43:48
F.G. 2008.12.05 20:47:27
Bimbórabló fedőnevű munkakerülőnktől kaptuk a Hit the Jackpot 2 linkjét, ami jó példa arra, hogyan lehet szórakoztató egy játék, ami egyáltalán nem látványos. Egy íjászversenyen kell helytállnunk más nemzetek és játékosok íjászaival szemben, szélerőt és távolságot…..
Bigyóblog Keverő-kavaró bögre 2008.07.16 07:06:00
Ha ki szeretnél maradni az irodai kiskanál projektből - szól a bemutatószöveg. És tényleg. De akkor is jó, ha egyszerűen túl lusták vagyunk kavargatni a cukrot a kávéban. A Bigyóshop jóvoltából kipróbálhattuk a Felkavaró bögrét. A lényeg, beletöltjük a kávét/teát a…..