Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeefBus

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
parakovacs Sektor Gaza 2010.06.01 18:23:49
BeefBus 2010.06.02 21:34:56
Ahhoz képest, hogy a Discovery Channeltől a TLC-re lepasszolták, majd ott februárban elkaszálták az American Chopper című motorépítős realityt, a műsor köszöni szépen, és kurva jól van, sőt, ennyire jól még tán soha nem volt, hiszen az új évadban már nem is egy, hanem két…..
BeefBus 2010.04.09 00:36:26
@Zsola777:

TLC: The Learning Channel
...

Szerintem az Overhaulin az jobb de mar az is uncsi.
Év eleje óta jöttek itt sorban a hírek, hogy kik lépnek fel a nagy európai fesztiválokon, egyedül a mi legnagyobb bulinkról, a Szigetről nem tudtunk semmit, csak pletykákat. Most viszont már itt van az első hivatalos hír a fellépőkről, amik közül hirtelen nem is tudjuk…..
A tárgyalóban Hammond egy hangüzenettel kedveskedik Jacknek. A fickó, aki küldte, bevallása szerint nem amatőr, és mindent tud Roswellről, a Kennedykről, a kólában robbanó Mentosról, a gabonakörökről, a jetiről, a Loch Ness-i szörnyről, Godzilláról, és a lista folytatódik.…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
B-oldal TOP50 gitárszóló EVÖR 2009.02.05 07:38:00
Van egy téma, ami örök sláger marad, amíg léteznek rockerek e bolygón. Kié a legjobb gitárszóló? A lehetetlen küldetés előtt fejet hajtva, szakítva a szubjektív listákkal, most egy igazi szakmai fórum, a GuitarWorld honlapja által készített összeállítással török borsot az…..
BeefBus 2009.02.05 10:16:16
A vietnami háborúról gyakorlatilag egy átlag ember annyit tud, mint annak idején negyedik gimnáziumban: azaz semmit, hiszen a történelem könyvben odáig már nem jutottunk el.  Ez a semmi kb. pont annyi lehet, mint amennyit e háborúban részt vevő katonák tudtak a háború…..
Mandiner blog Elvtársi gyász 2008.08.07 11:01:00
 „Csak a halott kommunista a jó kommunista!" - Istenem, hányszor hallottam nagybátyámtól a nyolcvanas évek derekán. Nagyapámmal ellentétben benne nem volt düh, inkább viccnek szánta a vadnyugati, indiánokra szabott okosság parafrázisát. Kicsit talán ízléstelen, de…..
Kettős Mérce Hazaszeretet? 2008.07.24 15:20:00
Szeretem a hazámat. Szeretem a hazámat, mert meseszép az Alföld, a Mátra, a Mecsek. Itt kanyarog a Duna és a Tisza. Szeretem a hazámat, mert Ady, Petőfi, Radnóti, Tóth Árpád és megannyi író és költő élt itt. Szeretem a hazámat, mert nyelvünk egyedülálló, szép és érdekes.…..
Ma már annyira tág fogalommá vált a 'zsidó' szó, hogy szinte értelmezhetetlen lett. Egyfelől jelenti a vallást, de azonosítják a származással, a nagytőkével, a különböző érdekcsoportokkal, a harácsolással, a bankvilággal és még ki tudja, hogy mivel. Ha…..
Bármilyen meglepô lehet egy konzervatív-liberális bináris (bipoláris) világképbe beleszürkült magyar homo politicusnak, de létezik olyan ország, ahol szocialista, hovatovább kommunizmussal barátkozó kormány kimondottan nacionalista politikát folytat. Bolíviában a kormányon…..
Olvasgatom ma a Magyar Nemzetet (amit viccesen polgári napilapnak szoktak hívni), és a Vélemény rovatban ilyen főcímet találok benne: Mengele unokái játsszák szerepüket. Persze rögtön kedvet kaptam az elolvasásához. Németh György cikke egyébként, és a tankötelesség…..
killtheradical Mocskos liberalista! 2008.07.22 06:19:00
Szikszó, Gárda, megélhetési demonstrálók és megélhetési kisebbségi képviselők verbális összecsapása, nyilatkozatháborúja. Akit érdekel, nézzenek videókat. Engem egy dolog ütött szíven, mégpedig Murányi Levente, a Jobbik alelnökének azon megállapítása, hogy a…..
Ajánljuk Seres László írását a Hírszerzőn."A döntéssel nem kevesebb történt, mint hogy az ECHR csak szelektíven védte meg a véleményszabadságot, ellenben beavatkozott egy, kizárólag a nemzet történelmi emlékezetére és jogállamára tartozó kérdésbe, nem mellékesen…..
Tennivaló nélküli értelmiségiek mozgalmárkodnak, és hülyeségeket beszélnek. Aki nem bírja a centrifugális erőt, az ilyeneket repít ki magából: Tükröt Tartási Mozgalom. Az alapjaival nem is lenne baj, mert pont a saját ostobaságukkal szembesítené képletesen a…..
 Bocsánat, hogy megint gárdázok, de nemzettestvéreim, itt van 3 videó a hvg.hu-ról, a békés magyar gárdáról.A gárda Szikszón járt, pár idézet:Volt a nácizmus, az annál károsabb kommunizmus és a legkárosabb, a liberalizmusMikor indulnak a vagonok (a cigányokkal W.M.H.)…..
Igaz, a legutóbbi meccsen 2-1-re kikaptunk a németektől, mégis hihetetlen bravúrt vittek véghez az U19-es magyar focihőseink: kijutottak az EB-re és bejutottak a legjobb 4 közé. Ezzel az eredménnyel már meg is szerezték a VB kvótát. Volt szerencsém élőben megnézni őket…..
killtheradical Romper Stomper 2008.07.20 06:33:00
Szkines téma megint. Feltűnt a videókon meg a kommentek között a film címe, meg hogy kult, meg minden, gondoltam megnézem, mert még nem láttam. Előre szólok: se a film, se poszt nem a nácizmus, a rasszizmus vagy az erőszak dicsőítéséről szól. Csak hogy…..