Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hopeland

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
M.Attila (49) 2023 szeptember 10.napján délelőtt 10óra környékén a Budai várkertben található Turul szobornál egy, az Afrikában őshonos barna réti poloska feltűnően provokatív példányára vadászott 69cm-es szénacél pengéjű katanájával. Egy segítőkész szemtanú elmondása alapján a poloska, az éppen…..
Sok sok mindent tanultam arrol ki vagyok es mire van szükségem, azota amióta elhagytam azt az álházasságnak nevezett általam üzemeltetett inkubátort melyet a csaladomnak hittem. Erősebbnek, es gyakorlatiasabbnak nem gondolom magam, de talán többet vagyok kénytelen hallgatni a szívemre. Es ebben az…..
Busting Dragonz Bezárva, elzárva 2020.01.05 21:51:50
  A blog célja az, hogy elmondjam, hogy szeretem, hogy helyre rakjam benne azt, hogy ki voltam és vagyok, nem csak a szépet, és jót, hanem mindent, mert amikor lehetőségünk lett volna, akkor borzasztóan gyengén teljesítettünk kommunikációs téren. Pedig..... Azt hiszem, hogy mindketten meg vagyunk…..
Hopeland 2020.01.07 22:32:54
Hope Kár hogy nem látod magad 2020.01.04 23:15:00
Vagy ha látod, akkor ennyire torz a saját magadról alkotott képed. Ha tényleg igy es ezeket érzed még mindig nem hiszed el. Szerencsés vagy. Pont az origónn állsz, semmi veszteni valod de olyan tornyot is építhetsz amitől Smaug is összeszarja magát.  Az agyad es szived egy eldugott szegletében…..