Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pajaci

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dél-Koreában egyre többen vannak, akik saját akaratukból vonulnak börtönbe, és ezért még fizetnek is. A Belső börtön nevű létesítmény persze nem igazi börtön, de mindenben hasonlít rá. A rács mögé vonulók 90 dollárt fizetnek azért, hogy bezárják őket egy napra, és mindezt éppen azért teszik, hogy…..
Nemrég láttam egy videót a neten, hogy hogyan mossák liszttel szép fehérre a nem legfrissebb, apró csiperke gombát. A trükköt elraktároztam fejben, hátha kell valamikor. Nagyon hamar eljött az idő, ugyanis vettem fél kg apró csiperkét, majd ügyesen lebetegedtem és nem nyúltam hozzá 4 napig. Igen,…..
pajaci 2018.12.01 11:56:54
Üdvözöljük azokat, akik új telefonjukat 30 ezer forint alatt szeretnék kijuttatni Kínából!..
pajaci 2018.08.16 11:51:40
@Gtusa: Jót kacagtam!
A légkondicionáló használata a munkahelyen, otthon és az autóban olyan általánossá vált, hogy komolyan foglalkozni kell az egészségügyi következményeivel is. Az orvosok egyre gyakrabban találkoznak olyan problémákkal, amelyeket a túlzott klímahasználat okoz...
Biztos sokan, legalább annyira várták ennek a terméknek a megjelenését, mint én, hiszen a Mi Band, a Xiaomi low budget okoskarkötőjének indult, aztán olyan fejlődősen ment keresztül, hogy nem mondhatjuk rá, hogy csak egy sima aktivitásmérő lett belőle...
Villamos autókban, nyilvánvalóan egy elektromos áramforrás része a hajtásrendszernek, a benne tárolt energiát használják a motorok a jármű mozgatásához. Általában ez egy egyenáramot szolgáltató, a megszokott 12V-nál nagyobb feszültségű akkumulátort jelent. Nem csak a hajtásrendszert, hanem sok más…..
pajaci 2018.06.29 20:18:48
Nem gyakran látni olyan abroncstesztet, amelyben három második helyet találunk, majd két ötödik és két nyolcadik helyezett következik. Az Auto Bild most ilyen csodát hozott létre. De kezdjük a lényeggel: a Hankook Ventus Prime³ az Auto Bild által lefolytatott, 195/65 R15-ös méretű nyári abroncsok…..
pajaci 2018.06.12 20:12:42
@PITTA: Jól mondod, a négyévszakosok főleg a prémiumok, félelmetesen jók. Good year vectort használok, tökéletes télen nyáron. Ez a jövő, illetve már a jelen.
Jelenleg 80 ezer dolgozó hiányzik a munkaerőpiacról a KSH első negyedéves számai alapján. A munkáltatók mindent megtesznek a fiatal, tehetséges munkavállalók  megszerzéséért. Egészen új toborzási formákat találnak ki kezdve az éjszakai fröccsözéstől a sörözésig. Van, ahová már az önéletrajzot sem…..
Sok olyan történetet hallottunk már, hogy az állatok megérezték előre valamilyen katasztrófa előjelét, és nemes egyszerűséggel ezt jelezték is a gazdájuknak, aki vagy komolyan vette őket, vagy nem. Biztos mindenki ismeri Oscar cica történetét, aki egy idősek otthonában leheveredik azok mellé a lakók…..
pajaci 2018.06.01 09:59:19
@önfeledt szurikátázás: Ütős lehet, mit szedsz? NER-t?
A saját, autós zeneállomásunk létrehozásához nem kell több egy adathordozónál és egy szivargyújtóba dugható átjátszónál. Az FM transmitter a pendrive-on vagy SD kártyán tárolt zenét sugározza az autónkban és ezt a rádiónk segítségével befogjuk, mint egy rádióállomást és hallgathatjuk a kedvenc…..
Noha tudjuk, hogy a fizetés nem minden (hiszen az is számít, mibe kerül a megélhetés), azért érdemes megnézni, melyek azok a nagyvárosok, ahol a legjobban kereshetünk. Az alábbi lista bőven tartogat meglepetéseket. Zürichben a legmagasabb az átlagfizetés..
pajaci 2018.05.31 13:15:48
1889. A német SMS Eber hadihajó roncsai Apia kikötőjében a Nyugat-Szamoán végigseprő hurrikán pusztítása után. A szigetcsoportért vívott hatalmi harcok miatt - amiben a britek, a németek és az amerikaiak versengtek polgárháborút kirobbantva Szamoán - három német és három amerikai hadihajó semmisült…..
pajaci 2018.05.29 09:08:40
@¿Qué tapas hay?: Sorkatonaság alatt tanították, atomrobbanás esetén be kell csukni a szemünket, nehogy a sisak bele folyjon.
A törvények nem hiába léteznek. Nélkülük ugyanis eléggé kiszolgáltatottá válna a legtöbb ember rengeteg olyan esetben, amikor kihasználják, meglopják, vagy épp fizikailag bántalmazzák őket. De persze ahogy fejlődött az emberiség úgy fejlődtek a törvények is. Párat…..
pajaci 2018.05.27 19:07:58
@Libidó: Neked meg a nem kötözködés.
Egy rejtély foglalkoztatja a kanadaiakat már több mint tíz év óta, de a helyiek azt állítják, hogy nincs kapcsolatban sorozatgyilkossággal. A 14. cipős lábat British Columbia állam déli partján májusban találták meg. Az elsőre még 2007 és a két dátum között rendszeresen  bukkantak rá a többire. A…..
pajaci 2018.05.26 23:34:19
@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Már azt hittem hogy a Soros...
Najib Razak 9 év után az idei választáson bukott meg miniszterelnökként Malajziában és elég zord idők várnak rá, hiszen sem ő, sem felesége, Rosmah Mansor nem hagyhatja el egyelőre az országot...
  Sajnos éves szinten bőven történnek hazánkban olyan bűntények, ahol emberi életet olt ki az elkövető. Ezek közül azok a legborzasztóbbak, ahol gyermek az áldozat. És már le is írtam a két bűvös szót: elkövető és áldozat. Igyekeztem kicsit tájékozódni a neten fellelhető hírekből az üggyel…..
pajaci 2018.05.24 13:09:39
@maxval balcán bircaman: Ja, a liberál fideszizmus társadalma.
pajaci 2018.05.24 13:10:24
@sas70: Nem ökörség, birkaság :-)
Az általános (hazai) közvélekedés szerint a magyar szinkron kifejezetten jónak számít. Persze sokan úgy vélik, ez csak a klasszikus, legalább 20 évvel ezelőtti szinkronra igaz, ami még az eredeti hangon is túltett, szemben a mai silány tömeggyártással. A szinkron minőségén, egyáltalán a…..
"Szótárt lapozgatok. Van-e a szótárnál gazdagabb, élőbb, lelkesebb valami? Benne van a nyelvünk összes szava. Benne van a múltam, a jelenem és a jövendőm. Benne van az életem. Benne van a halálom is. Benne van a sorsom." (Kosztolányi Dezső, Pesti Hírlap, 1929.) Halápy Ferenc: Főszerkesztő úr,…..
pajaci 2018.05.23 08:04:44
@maxval birca szürke balkáni proletár: Ehhez is hülye vagy...
A napokban több órát töltöttem vonaton, és módomban állt megfigyelni, hogyan viszonyulnak az emberek az automata ajtó témájához. Az IC első osztályon (lehet, hogy máshol is) olyan ajtó volt, amelynél a kilincset a nyitásirányba kissé megnyomva kinyílt, majd automatikusan bezáródott. Ezt…..
pajaci 2018.05.18 21:24:18
@maxval birca szürke balkáni proletár: Te tényleg ennyire primitív vagy, vagy szerelmes vagy a saját böfögésedbe?
Pocsék zenék mindig voltak, igénytelenség mindig is létezett. A kilencvenes évek második felétől azonban olyan folyamat indult a fősodratú könnyűzenében, ami teljesen átalakította az addig ismert popműfajt. Korábban a nagyközönség előtt valamiféle zenei tudással és/vagy tartalommal felvértezve…..
Senkinek nincs türelme végigolvasni az összes elemzést, ugyebár. Elolvastunk egy rakat véleményt és elemzést, és desztilláltuk egy cikkben...
pajaci 2018.02.28 18:38:16
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Te Hitlernek is tapsoltál volna.
A déli határon annyira nem történik semmi, hogy az ott szolgáló katonáknak játékokat ajándékozott a szolnoki önkormányzat...
pajaci 2018.02.19 19:44:47
@atomic power 1986DucaDuca: Nem 80-ezer ember jönne! Egyenesen 80 milliárd. Minimum...
Sports Illustrated 'Swimsuit' nevű bikinis kiadványa minden év februárjában kiadásra kerül - ez idén sem volt másként.  A magazinba bekerülni minden modellnek, sportolónőnek és hírességnek nagy szó, melyért nem jár honorárium, cserébe viszont a világ legszebb tájain - többek között Arubán, a…..
pajaci 2018.02.14 19:59:53
@Hortenz: Savanyú a szőlő...
Pár napja derült ki, hogy az RTL Klub műsorán február 5-én indul A Fal Sebestyén Balázs vezetésével. Ez az a műsor, amit tavaly ősszel premier előtt mutatott be a tévéadó azért, mert szerintük a TV2 lemásolta az általuk megvásárolt formátumot. A TV2 A Piramist a reklámjaiban eredetiként hirdeti, így…..
1989-ben beléptem a Fidesz-be. Akkor még úgy hívták, hogy Fiatal Demokraták Szövetsége, fiatalok voltak és demokraták. Ma már – az akkori szabályok értelmében - nem lehetnék a tagjuk. Nem is vagyok, de más miatt. Boldog, lelkes ifjú voltam, hogy bizony én is teszek a demokrácia ügyéért valamit.…..