Regisztráció Blogot indítok
Adatok
getmygirls

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hová tűnt a Jericho? A sorozatjunkie egyik olvasója ment utána a történetnek, és addig küldözgette az leveleket a csatornának (örüljenek, hogy nem mogyoróval szórta be a székházat), mire válasz jött: hazánk egyik kereskedelmi tévéje nem adja tovább a Jericho című sorozatot,…..
Mielőtt kitörne a pánik, hogy ma még nem volt naiv ügyfél, gyorsan beposztolunk egy kövér citibankos sztorit. László hitelkártyáját negyedéven belül 2x terhelték meg egyszeri 500 eurós vásárlása miatt, majd miután kiterrorizálták belőle másodszor is az összeget, addig…..
getmygirls 2007.07.12 10:15:45
  Egy német-angol(?) közös(?) fejlesztésű "Roter Baron III" nevű, első világháborús repülőgépszimulátor.Nagyon unalmas a játék, mert szinte mindegyik pálya teljesen azonos. Tudom, hogy egy repülős játéknál túl nagy variáció nincs (csak lőni meg bombázni…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
w Reform és bukás 2007.05.30 05:30:00
„Reform, vagy bukás. Nincs más. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.” Őb 14,12 De igen, van más: reform és bukás. Lásd ábránkat. A Magyar Szocialista Párt…..
Rémálom blog találkozásaim 2007.05.07 20:47:00
Nézzétek el nekem, hogy a bloghoz elég ritkán írok új bejegyzést. Van egy olyan érzésem, hogy hosszúra nyúlik a történet, nem akarok senkit fárasztani az új bejegyzéssel, ami esetleg nem szól semmiről. A lánnyal kapcsolatban nincs semmi új dolog, az érzéseinket, gondolatainkat…..
w Mese pappal 2007.04.30 08:30:00
Vallási vitákban előbb-utóbb előjön az evolúció vs. teremtés című témacsokor, akkor is, ha épp semmi köze az aktuális kérdéshez. Mint ahogy az eggyel előbbi postnál. Gondolom, azért, mert az Isten oldalán prókátorkodó kollégák minden, az övéktől különböző véleményt…..
getmygirls 2007.05.04 12:54:56
Kedves Árpád, valahogy nagyon hadilábon állsz Te ezzel az egész hit/vallás/egyház témával.

Előljáróban leszögezem, hogy én a káoszelméletben hiszek, a mindennek hatása van mindenre, nagy energiamassza, stb... összefüggésegben, de most nem is ez a lényeg.

Azt látom, hogy ontod magadból az erre a témára vonatkozó cikkeket, írásaidban egy alkalmat nem hagysz ki, hogy a mónika- és balázs shows értelmi szintű embereket ne fikáznád le, és közben képtelen vagy olvasni a saját soraid között.

2000 évvel ezelőtt is emberek éltek itt -e földön, és akkor is voltak okosabb, érzékenyebb, illetve butább és ostobább emberek. Aztán néha napján, születtek tisztább szívű és okos emberek, akik előbb utóbb rájöttek, hogy ennek az egésznek az a lényege, hogy valahogy túl segítsük egymást ezen a szaron (by vonegut), egy dolog az értelme, legalábbis a boldogulás kulcsa, hogy ne írtsuk ki egymást, és valamilyen szinten békességben élhessünk egymással, az a szeretet. Ha mondjuk a mónika showban a magamutogató, értelmes mondatokat alkotni nem tudó kétfogú kisebbséghez odamennék, és elkezdeném magyarázni neki, hogy szeretet öcsém, szeretet, akkor ő ebből az egészből mit sem értene.

Jézus, Buddha, Mohamed, és még páran rájöttek erre, de pontosan tudták, hogy ezt bizony le kell fordítani az emberek nyelvére is, másképp nem fogják megérteni. Ebből születhetett a biblia, a korán, stb, kultúráktól függően. Biztos nem egyedül írták, ez az hozzátett még jónéhány dolgot, de ha megnézed a világi vallások nagy része erre a gondolatra építkezik. Ennyi, semmi más.

Az megint egy más kérdés, hogy a gonosz egyházak (pl. a kereszténység esetében), hogyan használták ezt fel saját céljaik és meggazdagodásuk érdekében, nem is róluk, hanem csak a vallásokról beszélek.

Ha valaki szóról szóra veszi is, akkor sincs különösebb gond, hiszen ha semmi mást nem csinál, csak betartja a tízparancsolatot, máris nem közveszélyes, sőt a legkevesebb vizet zavarja. Azt meg mindenki kibírja, ha 5 percen keresztül traktálják baromságokkal. Inkább, mint, hogy egy elvetemült bűnöző megerőszakolja a csajomat, vagy agyonlőjön akárkit.

Amúgy pedig szíves figyelmedbe ajánlom C. J. Jung Gondolatok az értelemről és a tébolyról című könyvét, illetve ennek a gondolatok sorozatnak a többi darabját is.

Az ember fél az ismeretlentől, ezért kitalál valamit, amiről azt hiszi, ismeri. Védekező mechanizmus, semmi több. De ha valaki a mélyére lát, ki tudja bogózni belőle a lényeget.

Kár, hogy ezt a hozzászólást már valószínűleg nem is fogod olvasni, én megtettem, ami tőlem tellett, hogy kicsit felnyissam a szemedet. Ha ezek után sem tudod túltenni magad ezen a vallás témán, akkor sajnállak. Sokkal egyszerűbb, mint hinnéd.

GMG
Amikor legutóbb azt írtam, hogy "a tököm tele van azzal, hogy már zsinórban harmadszor estem ki badbeattel", akkor csak visszafogtam magam a káromkodásban, nagyon dühös voltam. Tegnap viszont zsinórban negyedszer esem ki badbeattel, méghozzá 30 percen belül kettővel,…..
Póker Absolute reklám 2007.04.05 11:21:00
Nem, nem a vodka, csak az Absolute Poker több reklámja egy videóban. Kicsit sok így egyben, de kényelmes. Némelyik kicsit rossz, de van benne több jó is. Kicsit. ..
getmygirls 2007.04.12 02:16:55
w Parancsolat Nr. 8. 2007.04.10 03:30:00
Hogy miért nem érdemes olyan közönségesen manipulálni, mint az eggyel alább megénekelt Hír TV-műsor tette, arra remek példa ugyanaz az adás. A Célpont ugyanis két riportból áll, amiből az egyik volt a szcientológiás, a másik pedig a Hankook-földekkel foglalkozott. Ugye, most…..
Póker Jamie Gold 2007.01.03 01:23:00
Aki nem tudná, a holywood-i producer, Jamie Gold nyerte a 2006-os WSOP Main Eventet (kb. póker vb. főverseny), nyereménye 12 millió dollár volt. Mint az nem sokkal a WSOP után kiderült, van, aki úgy gondolja, hogy a pénz fele nem Goldot, hanem őt illeti. Bizonyos Crispin Leyser azt…..