Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibeerius

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Először is leborulok a kommentelők kedvessége előtt: a Homáron és a Cukiságon közzétett felhívásomra, miszerint nevet keresek a család új szálkás leánytacskójának, több mint 520 hozzászólás érkezett, ami ennél jóval több nevet takar, hiszen volt, aki…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
Tibeerius 2008.03.21 16:07:05
Tibeerius 2008.03.21 19:29:21
C.B. azt hitte, fittyet hányhat a globális gazdasági világégésre és cipésznél próbálkozott. Vesztére. Hiába érezte a veszélyt, amikor alászállt a setét pincébe, nem tudta hova tenni a villogó piros transzcendens POZOR-feliratot: Tavaly, lévén carriebradshawsan cípőmániás,…..
Néhány hajnali műszakindító feles után bárkivel előfordulhat az ilyen, kerek is, kábé azonos színű, mehet a hálóba. De aki pakolta a raklapra, majd kitolta az áruházba és végül felrakta a helyére, mire számított? És vajon honnan hiányzik az a paradicsom? És ha szükséges, a…..
Egy kanadai tetovátornak az a zseniális ötlete támadt, hogy a lábára tetovált luficsöcsű csajt karácsonyra szilikonimplantátumokkal lepi meg. A műtét röpke 45 perc alatt sikerült, azonban két hét múlva a varrat felszakadt, egy liter nyiroknedvet kellett lecsapolni a lábából és…..
Tibeerius 2008.02.22 16:23:09
Nincs is annál szebb, amikor a spammer saját reklámjával spammeli körbe a világot:A főnököm ma az alábbi emailt kapta! Elég érdekes! És szerény véleményem szerint igencsak törvénytelen lehet! K Chris From: Molnár Zsolt [mailto:molnarzsolt2007@gmail.com] Sent: Tuesday, February…..
Büntetlenül elérhető kellemes érzés, amikor az embernek igaza van. Az adrenalinszint megemelkedik, bizsergető melegség tölti el, amitől percekig peckesen járkál fel s alá a bőrfoteles irodájában. Ilyesmit érezhetett Zám Tibor, amikor papírra vetette alábbi levelét naiv ügyfél…..
Ezt a zseniális képet Péter lőtte a szigetszentmiklósi Auchanban. Az agresszív vásárlók több ízben széttéphették a pultost korábban, hogy ilyen megoldásra fanyalodtak, de az is lehet, hogy a nosztalgiázó nyugdíjasok kedvéért hozták vissza a jegyrendszert...
Egy hete történt az ominózus vendéglátóipari teszkósodási akció, ami után főleg negatív tapasztalatokat kaptunk, de nem kizárólag. Alábbiakban a hétvége óta befutott 4db elégedett ügyfél levelét olvashatják. Vicces, hogy egyikük az egyórás várakozás ellenére pozitívan…..
Misztikus, miért igyekeznek az emberek az Imax moziba, ahol megfáradt 10-14 éves természetfilmek mennek 3D-ben, nem Angelina Jolie mellei. Matux azonban a térhatású bohóchalig sem jutott el, a vadiúj, hájtek filmszínházat ugyanis téchnikái málőr sújtotta, így 2D-vel…..
Fantomtartozni nem csak a Centrum kft-nek lehet. Zsuzsi például egy balassagyarmati videotékától kapott egy tréfás levelet (hajtás után csekkolható), egy 9500 forinttal kiváltható félmillás tartozásról: 2008. január 2.-án a csatolt levelet kaptam Balassagyarmat mozijának…..
Beindult a konzumterrorizmus vagy csak egy görbe fóliázós este eredményét fedezte fel Kriszh? A Pepsitől soha nem állt távol a konkurencia pajkos gyalázása, de ez mondjuk egy szinttel erősebb: Az M3-as Metroban lőttem a mellékelt képet, nem nagyon hittem a szememnek: vagy a Pepsi…..
Az már most látszik, hogy a minden eddiginél nagyobb érdeklődés minden eddiginél több szívást eredményezett Torkos Csütörtökön. A Homár elkötelezett híve a virtuális önbíráskodásnak, úgyhogy aki az imént is vázolt trükkökkel (áremelés, foglalás törlése, kimagaslóan…..
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
meg egy jó buli. Pia is volt böven. A lányok még kiültek a padra ejtőzni. ..
Subba New Wheels On The Block 2007.06.04 14:58:00
Azt eddig is tudtuk, hogy Norvégia két (vagy kétezer) lépéssel előttünk jár, de ez azért még így is mellbevágó. Tolókocsis fiúcsapat mindent feldolgoz az A-HA-tól a Bon Joviig, ráadásul úgy, hogy az eredmény egyáltalán nem szánalmas, hanem őszintén vicces. Ilyenek legyenek…..
A létező legbizarrabb karácsonyi üdvözlőlap felkutatásáért indított expedíciónk váratlan segítséget kapott a Kispad blogtól. Az általuk levadászott, a budapesti szemetesek által osztogatott 2007-es kártynaptár tartalmilag és formailag egyaránt számtalan megfejtésre váró…..