Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisoft

9 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szertár Конец? 2009.04.29 06:42:00
Sziasztok, ez itt a Szertár... eddig kb. 50-szer hangzott el ez a mondat a videókon, hellyel-közzel heti rendszerességgel. Most azonban úgy néz ki, eléggé bizonytalanná vált, mikor lesz legközelebb Szertár-adás.Mi a gond?A kísérleteket kitalálni és felvenni nem vesz el sok…..
Krisoft 2009.04.30 13:02:59
@PETI:
Az rss egyszerűen fogalmazva egy weboldal üzeneteinek listája.
A megfelelő olvasó jelzi neked, ha frissítés történik, így nem maradsz le az esetlegesen ritkábban frissülő oldalak tartalmairól sem.


hu.wikipedia.org/wiki/RSS_(f%C3%A1jlform%C3%A1tum)

Amint arról az Index is beszámolt, február 9-én leégett a Mandarin Oriental Hotel negyven emeletes épülete Pekingben. A csaknem elkészült, Rem Koolhaas (OMA) vezetésével tervezett épület hotelt, színházat és a televíziós stúdiókat is magában foglalt (volna). Az olimpia alatt…..
Krisoft 2009.02.12 20:06:04
Antivírus blog A PC ügyvédje 2009.01.26 16:31:00
Ha feltennénk a kérdést, vajon mindenki alaposan elolvassa-e a szoftverekhez mellékelt felhasználói szerződést, nem kellene felnyújtott karerdőtől tartani. Mindenesetre kipróbáltunk egy érdekes megoldást, ahol némileg automatizálva hamar kiderülhetnek a szerződésben szereplő…..
<buherator> Harsonaszó, dobpergés: Az alábbiakban reménybeli szerkesztőtársam, N1gg@ első szárnypróbálgatását olvashatjátok. Fogadjátok szeretettel, és adjatok sok visszajelzést, hogy minél több és jobb poszttal szolgálhassunk a továbbiakban!Miután az elmúlt hónapban…..
krisoft Képregény szerkesztő 2008.02.28 23:08:00
Az animált képregény projekt tervezésének talán legnehezebb része a szerkesztő kitalálása. Egyszerre kell könnyen kezelhetőnek, és intuitívnak lennie. Minden funkciót el kell tudni érni pár kattintással, és megérthetőnek kell lennie próbálkozással Adódna az ötlet, hogy…..
Design Pumpa Varjúcsipesz 2008.02.27 17:41:00
Mindenkinek, aki unja a teregetést, vagy nincs ötelete, mivel ajándékozza meg HTB rokonait: varjúcsipesz!!! Kihagyhatatlan. 22 dollár hét darab, fából és kézzel készült.Shop: Realm Dékor.comVia: Modern Roost..
Nyers fordítás/raw translation:The Immutable Laws of Web Design and Development Via:Webisztán Esetenként az okos emberek igazán jó dolgokat mondanak. Az ilyen bölcsességeket a számítástechnikában törvényeknek hívjuk, és kiötlőjükről nevezzük el. A legismertebb ilyen Moore…..
krisoft Animált képregény 2008.02.26 22:45:00
Képregény generátor annyi van mint égen a csillag. Na de animált képregény generátor? Az ötlet a következő: A felhasználó hozza a történetet. Ezt egy erre szolgáló felületen formába önti, előre megrajzolt hátterek, alakok és szöveg buborékok segítségével. A…..
Először az olimpiák történetében, a Nemzetközi Olimpiai Szövetség megengedte az olimpikonoknak, hogy blogoljanak, ha betartanak néhány szigorú szabályt. Elég sokáig rágódtak a kérdésen, már tavaly nyáron felmerült, blogolhatnak-e a sportolók.A szabályok: a blognak napló…..
krisoft elkelt a tűzeffektem 2008.02.17 20:11:00
Ma írt nekem valaki youtube-n hogy a tűzeffektnek nem adnám-e át a forrását. És átadtam. És megköszönte, és elkérte felhasználni a készülő játékához. Így megy ez. We are living in a globalised world. Merthogy a valaki azt hiszem lengyel. Megígérte, hogy majd elküldi a…..
krisoft Kitchen Budapest, kritika 2008.02.14 23:20:00
Kritika? Hát ki vagyok én, hogy kritizálhassak? Egy látogató, azt hiszem. És nekem csinálják a weblapot. Ha mégsem akkor baj van… Ha csak azért csinálják, hogy legyen akkor is baj van… Ha annyi a munka, hogy nem jut idő lekommunikálni, akkor nincs baj. Az jó, sőt örömteli,…..
krisoft tűz effekt pascalban. 2008.02.12 16:34:00
Különösebben nem érdekes. Csak valami amire büszke tudok lenni. Összességében sok ilyen van, amit mutogatok, meg örülök neki, habár már látott is ilyet a világ, meg nem is különösebben szép. Ez például egy játékhoz készül, amit Julcsával fejlesztünk. Ő felel a játék…..
krisoft Jet d'Eau 2008.02.11 21:38:00
Jet d'Eau, másnéven a Vízsugár. Hozzá, és a Cern óriás részecskegyorsítójához fogunk utazni jövőhéten az iskolával. A program érdekesnek ígérkezik. Lesz mindenféle előadás, talán még buborék kamrát is fabrikálunk. Egyenlőre annyi biztos, hogy kaptunk egy pár…..
krisoft szépet akartam 2008.02.10 23:51:52
Akartam csinálni nektek, egy szép videót egy pascal programról. Egy aféle tűzszimuláció karakteres alapon. Ez persze senkinek nem lenne érdekes aki már látott demo-t valaha is, de mivel manapság az emberek többsége úgy egyáltalán nem lát karakteres megjelenítést, így akár még…..
krisoft kéne egy olyat... 2008.02.07 22:43:00
egy olyan parancssoros pénznyilvántartót. Azért nem írok accounting softwaret mert azt egy kicsit túlzásnak tartanám. Kivét Betét, célja/forrása, mennyi, hol(számlán?fiókban?pénztárcában?) mint látjátok, nem kell valami nagy dolgot elképzelni, csak épp annyit, hogy mindíg…..