Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cado

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sonoff S20-nál valamivel kisebb, talán elegánsabb megoldás is a Blitzwolf SHP2. Egyúttal magában foglalja a Sonoff POW-nál megjelent fogyasztásmérőt. (ekkora méretben ez igen derék!) Ez nem kizárólag azért lehet érdekes, hogy tudjuk mennyit fogyaszt a rá kötött eszköz, hanem visszajelzést ad, hogy…..
cado 2020.01.04 12:12:57
@cado: Kedves eNeS!
Kértem a szolgáltató ZTE modemét átállítani bridge módba. Így mellétéve egy saját TP-LINK routert működik a beregisztrálás.
Sajnos így 2 eszközt kell árammal folyamatosan ellátni.
Jó lenne tudni, miért nem megy a ZTE eszközével...
Üdv, Norbert
cado 2020.01.15 18:52:30
@eNeS: Nagyon köszönöm a segítséget! Pedig próbáltam, hogy megosztott mobilneten egyik eszközön beregisztrálom, másikon használom, de nem jutott eszembe, hogy akkor már az itthoni Wifi-t is lemásoljam így regisztráció idejére... :( Köszönöm, így működik!

(más: az SHP2-est távolról kikapcsolva, úgy, hogy a hűtőgép ment rajta keresztül, elromlott az SHP2 :( utána a relé kattant, de nem volt áram a kimeneten, majd később jó lett (gondolom a relé beégett?), és azóta a fogyasztás mérés stabilan 4.1W, bármit is teszek rá... Még reménykedem, hogy a Tasmota fog segíteni. Belül semmi látható nyom.)