Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lorrh

4 bejegyzést írt és 3774 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Javaslom hogy, mindenki tegye fel magának ezt a kérdést. Aztán próbálja is megválaszolni, ahogy én is tettem. Nem a szívem csücske a Peti, de nem tartom árulónak. Nem árulta el az országot, és nem ártott eddig a magyar népléleknek. A maffiacsaládját árulta ez, az meg kit érdekel ?! Na ugye!…..
Lorrh 2024.05.06 22:12:47
@F.M.J.: " Valójában nem egyeduralma van, hanem ez a nép véleménye. "
Hát sajnálom a beszűkült gondolkodásodat ami elfeledteti veled a szavazási körzethatárok átszabását, az erdélyieknek adott szavazati jogot - akik nem ide adóznak tehát nem vállalnak felelősséget a döntéseikért - elfeledteti veled a borzalmas közpénz égetést ami az óriásplakátolást, propaganda agymosást és bármi ellenzéki hang karaktergyilkolását műveli. A teljes közmédia és sajtó megszállását jelenti - ezeket elegánsan átléped és nem látod annak aránytalanságát, hogy a szavazóképes lakosság 50 valahány százaléka már kétharmados egyeduralkodói diktatúrát jelent. Ha neked ez mind okés, akkor nincs értelme nekem egy fidesztálibbal vitázni.
Lorrh 2024.05.07 19:49:57
@Neytiri1: Hontnál és Ceglédinél az volt a nagyon szomorú, hogy egy mérsékelt liberális, jó értékrendű emberekből orbánnak tapsoló cinikus rossz lelkű majmokká váltak. Az átalakulásuk volt megdöbbentő.
Nálunk itt a házban lakik egy elég... hmmm.. szdsz-közeli család. És a múltkor olvasok a férfiról, aki szintén orbánpártivá vált.
Az ellenzéki értelmiségiek felfogták, hogy az ő életük már az orbán rendszerben fog eltelni és akkor már kicsit akarnak ők is haszonélvező, korruptak lenni. Hát egy életünk van, nem!?
Lorrh 2024.05.09 16:09:21
@Neytiri1: Szerintem valami itt nagoyn félre van értve ezzel a sztorival kapcsolatban.
A gyónás egy az Istenhez intézett fohász, lelkiismereti könnyebbülés. A pap csak "közvetít". A gyónási titok azt jelenti, hogy a pap semmit nem mondhat el. Semmiféle világi bűncselekményt, mert az a gyónó, bűnös ember nem a világnak üzeni hanem Istennek.
Másképp a rendőrségre menne feljelenteni magát.
Ha egy papot arra kötelez az állam, hogy mondja el milyen bűncselekmény jut a tudomására, akkor ezzel a gyónás alapjait, a titkot teszik tönkre.
A végeredmény: SENKI nem megy majd gyónni tudva hogy bebörtönzik érte.
Erre hogyhogy nem gondol senki okos ember?
Ehhez képest az ügyvédi vagy orvosi titoktartás pehelysúlyú semmiségek, cska a világi hatalomra tartozik.
A gyónás meg Istenre.
Érteni kéne a különbséget.
Ostoba műbalhé, gumicsont.
Nagyon érdekesek a gazdasági tendenciák mostanában, annyira gyorsan változnak, hogy még a szakértők sem érték utol magukat rendesen. Érdemes összegezni az utóbbi évek tendenciáit, aztán megnézni, hogy milyen kép rajzolódik ki mindebből. 1.Úgy lettünk „fejlett ország”, hogy közben paradox módon…..
Lorrh 2024.05.04 16:42:28
@Andy73: amikor nagy tömegben érkeznek külföldiek, akkor már nem kell se magyarul tanulniuk, se integrálódniuk, az nehéz ugyanis. Hanem önálló szigetek lesznak.
Mint az oroszok Izraelben hogy már meg se próbálnak héberül megtanulni, mert oroszul tudják élni az életet, van boltjuk, tévéjük rádiójuk a saját nyelvükön.
A tömeges bevándorlás teljesen szétcseszi az adott országot.
Pont ez ellen tiltakoztak orbánék - helyesen, most meg ők követik el ezt a merényletet ellenünk. Ez A nettó hazaárulás.
                       „Nem azért van pár elvárásom, mert sok sérelem van bennem, hanem azért, mert ezek nélkül csak kallódás minden kapcsolat.” – A rossz jelek néha azonnal megmutatkoznak. Posztolónknak vannak elvárásai, és úgy érzi, önvédelemből van néha ezekre szükség, hogy elkerüljük a későbbi…..
Lorrh 2024.05.03 07:32:57
@F.M.J.: tényleg úgy gondolod hogy ez a pasi egy ennyire szofisztikáltan bonyolult, pszichológiailag kitalált játszmát vezetett? Hogy ha eljön a csaj akkor kuka, de ha nem jön el akkor érdemes küzdenie mert lehet hogy még szűz és akkor övé lesz örökre a hölgy becsülete és örök hűsége?
ahh de szép.
Ja nem is.
Lorrh 2024.05.03 13:00:41
@F.M.J.: " mindkét nemnél előfordul mindenféle" Így van.
Ezek meg kitalált ostoba történetek és ezekből levonni pszichológiai következtetéseket.... ahhh... ezt minek minősítenéd?
Lorrh 2024.05.03 14:52:30
@F.M.J.: semmi, boldog karácsonyt! :-)
1.Nem lehet már tagadni Mindig lesznek, akik tagadják azt is, amit mindennapos tapasztalataink is alátámasztanak, egyszerűen mert minden területen vannak afféle megrögzött tagadók. A klímánk változásának a ténye önmagában lehetne teljesen természetes folyamat, a gyorsasága viszont azt mutatja, hogy…..
Lorrh 2024.05.03 07:49:43
@Diorella Queen: "országok" az egy elvont fogalom. Kik nem veszik komolyan?
Mi emberek.
Mi szavazó polgárok.
Amíg az emberek egyénenként leszarják a környezetvédelmet és az csak egy hírlapi kacsa, addig a politikusok nem fognak élenjárni a szavazóik számára kényelmetlen dolgok propagálásával. A politika egy részt a tömegízlést szolgálja ki, más részt a saját vagyonát és hatalmát akarja biztosítani.
Ezt a buta struktúrát kellene először lebontani.
Utána jöhet az önkorlátozás.

De felesleges szájtépés az egész téma, mert senki nem fog önkorlátozni és megvárjuk az összeomlást. Az emberiség nagy részének - a feleslegnek - el kell pusztulnia egy élhetőbb világ érdekében. Ez meg is fog történni.
   Nem szoktam túl sok bugyuta műsort nézni, de most én is rákaptam erre a nagy házassági kísérletre, ahol a párokat pszichológusok állítják össze, ki tudja milyen szempontok alapján. És csak az anyakönyvvezető előtt látják egymást először.     Aztán amikor nem működik a kapcsolat, mert undorodnak…..
Azt már tudjuk, hogy megjelenése nem csak egy „médiahack”. De, hogy hova fut ki, még várat magára. Csodálkozunk rajta, pedig „csodálni" kellene. Vagy csak a helyén kezelni. Azért tettem idéző jelbe, nehogy megint valami csúnya jelzőt kelljen magamra aggatni, mint a múltkor. Természetesen szó sincs…..
Lorrh 2024.04.30 09:34:27
@gigabursch: rohaggyon meg a csicska ellenzék is, de legfőképpen a disznófejű nagyúr és seggnyalói rohaggyanak meg minél előbb.
                       „Azt mondja, csak egy alkalom volt. De előtte, amikor fiatal volt, sok egyéjszakása is volt” – Ha valaki magányos, képes sok mindent elnézni, és lejjebb engedni azt a mércét. Posztolónk a szakítása után újra próbálkozik egy nővel, de úgy látja, sokkal jobb lenne, ha a…..
Lorrh 2024.04.25 16:50:32
@bz249: 11 év alatt csak kettő megengedett, a harmadiknál főbelövés jár. Nem vihető át sehova. Ellenben végbél közösülés bármikor akárhányszor lehetséges, ez még istennek is tetsző cselekedet.
Lorrh 2024.04.26 19:53:23
@F.M.J.: Nem hogy így gondolja, de így is éli. Ő benne volt/van mindenféle poliamor meg kommunában dugós swinger csoportokban. Váljék egészségére.
Bár lehet hogy már a kiégés is saját tapasztalata.
Lorrh 2024.04.26 21:44:06
@F.M.J.: mindenki ezt gondolja. Én például csak a szines lepkék világáig látok. Abban van minden tudásom és tapasztalatom. Lepkéken túl nincs is élet. Az számomra mordor földje. Mint a budai embernek csepelre menni.
                       Minden házasságban elérkezik előbb-utóbb egy pont, amikor a felek már nem tartogatnak túl sok új és izgalmas dolgot egymásnak. Mi a megoldóképlet, amivel mindez kiküszöbölhető?                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak…..
Idegbaj.blog.hu Filmbuziskodás 2024.03.12 19:40:03
Mostanra elmondhatom magamról, hogy a nikotin, koffein, cukor és só függőségem mellé, már keményen fim függő is lettem. Vagy tíz különböző sorozat folytatását várjuk sm-l. Már nem adok arra, hogy tele legyen egy film számítógépes effektekkel , mert vannak baromira jól sikerült alkotások ezek nélkül…..
Lorrh 2024.04.18 13:01:52
Lorrh 2024.04.20 10:08:03
@szociál: Legjobb rendező evör. a dogtooth a csúcs nekem.
Lorrh 2024.04.21 08:08:13
@szociál: na köszi, nem ismerem, ránézek.
                       A szerelem idővel elmúlik, csak az a kérdés, kinél mennyi idő után? Levélírónknál jelenleg a negyedik év a legnehezebb szakasz, noha előtte már kétszer végeztek próbaszakítást.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak…..
                       „Az önzetlenség egy velem született tulajdonság, sosem mondta senki, hogy ez így a helyes, a szüleim se erre tanítottak” – Mi lehet a közös a házhoz szállítás és egy működő párkapcsolat között? Posztolónk elárulja.                                  Fedezd fel és használd!…..
Lorrh 2024.04.18 12:57:44
@God Harald: már akinek van még ágya meg keze. Megaforintról nem is beszélve.
                       Ha a szakítás után többet találkozol az exeddel, mint akkor, mikor még együtt voltatok, az ugyanúgy nem normális, mint az, ha furcsa tárgyakat kapsz tőle ajándékba.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad…..
Lorrh 2024.04.17 20:39:03
@Kovacs Nocraft Jozsefne: biztos kövér és büdös a nő aki kutyának sem kell csak ennek a kocka nyomigyereknek. Megtalálta a Jacques a foltját.
                       A pasi megérti, ha a csajának fontosabb az anyja, mint ő, de neki semmilyen körülmények közt sem kötelező kedvelnie. Nincs is rajta túl sok kedvelni való, ráadásul most szóba került, hogy esetleg ő is odaköltözne hozzájuk.                                   Fedezd fel és…..
Lorrh 2024.04.12 12:38:52
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
- Tegnap este hazamegyek és megkérdem anyát:
- Van valami kaja?
Igen,- válaszolta - van két szendvics a hűtőben.
Odamegyek, kinyitom és benézek a hűtőbe:
- Anya, csak egy van!
Sziasztok! Gondolkodtunk róla, legyen-e poszt a témáról. De már a csapból is ez folyik, mindenhol erről olvasni. Mi újat írhatnánk még? Ezért poszt helyett csak egy beszélgetős oldalt hozunk létre. Úgy néz ki még eltart ez az állapot egy ideig, így egyszerűbb, ha egy helyen lehet beszélgetni…..
Lorrh 2024.04.10 23:17:58
@Egon, az egér: a hiteled akkor inflálódik el ha az inflációnál jobban nő a fizetésed. Ez egész kevés embernél történik meg szerintem.
Az államkincstárjegynek azért ilyen magas a kamata, mert a valós infláció ennél nagyobb. A ksh hivatalos inflációs adatát elhazudják.
Lorrh 2024.04.11 13:39:42
@Egon, az egér: ja, igen, ha marad a törlesztőrészleted (ami nem fog, mert a bank se hülye) akkor igazad van.
Lorrh 2024.04.12 08:03:30
@Egon, az egér: majd jön a mészárolmaffailölö és mondja, hogy "de szép 10% kamat, nehogy valami baj érje, kellene havi 100ezres biztosítást kötni rá" :-)
                        „Az igény jelen van, tudomásul van véve, felnőttek vagyunk... az pedig, hogy megnéz egy egészséges érdeklődésű férfi egy nőt, mondhatni természetes ösztön” - Levélírónk egyik haverja csúnyán megjárta már a félrelépéssel, ám ő nem is ilyesmiben gondolkodik.              …..
Orbán egy f@sz, de ezzel semmi újat nem mondtam. A minielnökünknek azért van humora, meg kell hagyni. Na de mit is lehet egy ilyen Magyar szappanoperára reagálni, ami lassan már túl megy túl az abszurditás határán? A kormány MONNNYON LE! De azonnal mondjon le mindenki!? Hülyeség! Nehogy már…..
Lorrh 2024.04.09 07:17:07
@szociál: ja és itt nem egy emberről van szó, hanem a csládról is. Ha kiteregeti a szennyest akkor a gyerkei vastagbelét fogják egy vaskapmóval kirángatni a torkukon keresztül. Hogy értsék az üzenetet. a maffia nem enged.
Ez a magyarpéter egy rendszerhiba volt, de összezárnak most szorosan. Ilyen többet nem lesz.
Ja és a vargajudit tartja magát a maffiához, ő nem beszél, sőt elszinészkedi a hattyúk halálát is, pedig ő még köztársasági nyugdijat sem kap.
Lorrh 2024.04.09 21:49:08
@s: igen, ez szánalmas, hogy az 54. rendű vádlottat tudták ilyen izzadtságszagúan összehozni Hadházyval, persze a fideszes index rárepült erre a szarra is.
Sajnos a telex is durván benyal orbánnak és már a HVG is. Kb nem maradt független sajtó.
Lorrh 2024.04.10 23:14:02
@Diorella Queen: ja, soha. De ez a fideszmánia minden szinten már nyomasztó.
                       A barátnő addig macerálta Levélírónkat a féltékenységével, amíg odaszólt neki egy durvát. A csaj besértődött és azóta elérhetetlen. A pasi üzenetekben kérleli őt, és arra kíváncsi, mikor érdemes abbahagyni ezek küldözgetését.                                   Fedezd fel…..
Lorrh 2024.04.10 21:23:33
@moonshadow: pontosan!
                       „Ha igaza van, azt be szoktam látni. De tény, hogy eddig még senkivel sem voltam, aki ilyen lett volna, mármint ilyen mértékben” – Posztolónk egyszerűen nincs hozzászokva ahhoz, hogy időnként gorombáskodjanak vele. Eddig még sosem volt ilyen pasival, és úgy érzi, nem is lesz…..
Lorrh 2024.04.09 21:19:40
                       „Míg fölértem hozzá, legalább 4x csörgött rám, de tömegközlekedtem (hát autóm sincs,) ő elkezdett poharazni, és teljesen elázott, mire megérkeztem” – Az is kínos lehet, ha saját lakás hiányában a családi házban intézi valaki a találkozókat, de az még kínosabb, ha egyes nők…..
Lorrh 2024.04.04 23:26:52
@Reactor: de ehhez mekkora buta pasinak kell lenni, hogy egyedül vegyen fel hitelt a nő kedvéért???
Nem arról beszéltek ti itt évek óta, hogy a pasi legyen alfahím és dominálja le a csajt?
Hogy addig fejlessze magát hogy a csajok omoljanak a lába elé?

Most meg jössz ezekkel a nyúlbélákkal, akik lemennek kutyába?
Ezeket pont ti, nagymegmondó emberek - ti nézitek le, hogy lúzerek.

Most akkor döntsd el melyik oldalon állsz.
Lorrh 2024.04.05 08:39:15
@bz249: Jogos! Amúgy a házasság előtti saját vagyonod a válás után visszajár a közösből is.
Más kérdés, hogy egy anyát a gyerekével sosem tudsz kirakni a közös lakásotokból, ha ő nem egyezik bele az eladásba.
Lorrh 2024.04.05 11:34:41
@bz249: Az autó csak akkor számít értéknövekedésre, ha egy 1968-as Lamborghini Miuráról beszélünk, annak 1-ről 2 millió euróra ment az értéke. A dacia duster meg semmit nem ér már használtan sok év után.
Ellenben az ingatlan az tartja az értékét, sőt borzalmas sokat nőtt az elmúlt 10-15 évben.

Velem hiába vitatkozol, ez a bírósági és jogi gyakorlat: ha valaki egy másfeles panelt vitt be a házasságba akkor neki onnan egy jelenértékű másfeles panel jár első sorban, utána a többi meg felezendő.
                       A csaj egyértelműen szakított Levélírónkkal, aki ennek megfelelően nem is utasította el más nők közeledését. Mivel exével megmaradt a beszélőviszony, elmondta neki. A csaj erre felháborodott, mert szerinte ha nem sokkolta a szakítás, akkor nem is szerette igazán.      …..
                       Az újrakezdések mindig rizikósak, hiszen annak valami oka csak volt, ha a szakítás egyszer már ki lett mondva. A pasi tudja magáról, hogy nem fog változni, és valószínűleg azok az okok sem, amik miatt szétmentek. Most az újrakezdés egy dolgot hozott: rengeteg kételkedést,…..
Lorrh 2024.04.02 13:38:13
@God Harald: bizony! Ha van teje, van ideje, miért ne szoptasson!

Most jövök egy női fórumról és a téma előadója szerint -aki egy "sokat tapasztalt" férfi - a pasik így beszélnek a csajukról akit épp megdugtak és utána a haveroknak a kocsmában ez megy:

Szóval megjön Béla az adott hölgytől és már jön is:
- Bélukám! Átlátszó a füled komám!
- Jaaa sácok! Leszívták az agyam! Ez a csaj… Tereza Orlowski ehhez képest szende szűz! - Gyerekek. Ahogy ez nyelte… Féltem, hogy elröhögöm magam.
- Nem má… Olyan kis szerelmesnek nézett ki tegnap.
- Az is volt, de bekapcsolt a parafaktor, hogy megtartson és olyan kezes bárány lett, hogy megszűnt benne minden ellenállás!
- Isten vagy Bélú!
- Tudom komám!
- De valami konkrétat is nyomjál már! 3 hete szingli vagyok.
- Mit meséljek. Olyan cukin röfög szopás közben, mint egy kismalac. A bundás meg kicsit Hitleresre van nyírva. Tudod. Ő az a fajta, aki szerint a pasik közül csak a pedók pörögnek a kopasz pu…ira.
- Jaaaj istenem. Na az még egy okoska kaszt. Még! Még!
- A kis nyelvecskéje meg olyan volt, mint mikor Sanya eszméletlenre itta magát azután hogy az asszony kirúgra és oldalt fekve kilógott a nyelve.
- Wuhahahaha!!!! Ordenáré röhögés.
… a seggén meg van egy tök idióta anyajegy…
- Wuhahahahah!!!
… a melle meg úgy laffogott amikor ugrált, hogy szó szerint csattogott.
sírvan yüszítős suttyó röhögés.
Lorrh 2024.04.03 13:00:40
@God Harald: a te baráti köröd így beszéli ki egymás csaj ügyeit? Én ilyen tahó dumákat még nem hallottam.
Tizenegy néhány nappal ezelőtt új szereplő lépett elő a szürkeségből. Magyar Péter. Akkor még úgy éreztük, egy ember határozza meg a következő napokat, heteket. Aztán hirtelen kétszemélyes lett a történet. Nem akárkivel kettőződött meg a létszám: Varga Judittal. Hosszú idő telt el március 15. óta.…..
Lorrh 2024.03.30 18:02:45
@2024: VJ nem maga beszél hanem a rogáni propagandisták írják meg a szövegét és a facebookját. Egy ekkora jelentőségű ügyben te tényleg azt hiszed hogy VJ maga beszél a saját szavaival a saját történetét???
Naiv-e vagy?

De tényleg, legyél már picit nyitott szemű. Tanulj ennek az országnak a történelméből. Rajk László bevallotta hogy jugoszláv kém volt és felakasztották ártatlanul. Te tényleg nem érzékeled a körülötted levő világot?
Új paradigma Az empata 2024.03.28 23:55:27
Varga Judit (a leendő kormányfő ex-felesége, akinek volt férje az egykori igazságügyi miniszter elvált házastársa) interjút adott Hajdú Péternek, a magyar sajtó fenegyerekének, aki kíméletlen és iránymutató kérdéseivel sarokba szorította riportalanyát. Rutinosan kerülve a bulvárnak még a látszatát…..
Lorrh 2024.03.29 18:56:07
@2024: konkrét ügyről beszélgetünk. Az általánosítás buta dolog.
Itt konkrétan vargának kell hazudnia és eljátszania a hattyúk halálát hogy jóvátegye amit a felvételen mondott. Gondolom rogánék zsarolják a gyerekeivel.
Lorrh 2024.03.30 17:53:26
@2024: nagyon vicces sztrovacsek vagy te.
1. Aki igazságügy miniszterként, a családok védelmezőjeként sajkát magát nem tudja megvédeni az alkalmatlan. Mindenre. Posztjára és családi szerepére is.
VJ nem egy áldozat tipus, hanem egy óriási állami hatalom megtestesítője.

2. Hirtelen PONT akkor jön elő ez a bántalmazotti sztori amikor MP-t kell karaktergyilkolni. Te meg beszopod ezt. Te mindent elhiszel amit a kossuth rádió bemond??? :-)))

3. Ha igaz hogy bajerzsolt 10 éve tudja hogy verik a minisztert otthon akkor hhogy semmit nem tettek a fidesztársak???? hazugság level 100.

4. a HVG pont a rogáni propagandá gépezet része lett ebben az esetben. Hirtelen (4 év után) törvénytelenül megkapott egy rendőrségi jegyzőkönyvet amit a fidesz adott át neki hogy a saját érdekét szolgálja. Mennyire "érdekes" hogy pont MOST jött ki ez a sztori. Mocskos ügy ez.

Amúgy leszarom MP-t, nem ő lesz a messiás, de ennek a mocskos rezsim koporsójába legalább belevert egy nagy szöget.
Lorrh 2024.03.30 17:58:16
@2024: apropó: a sztori ott kezdődött hogy orbán áldozatnak bedobta a két nőt akik simán csak bábuk voltak az ő játszmájában. Ezzel indult a lavina. Ez UTÁN kezdett MP szembefordulni a rendszerrel.

Ja amúgy akinek egy mákszemnyi esze van a NER maffiában, az csinál titkos felvételeket és dokumentumokat amikkel majd magát megvédi ha ki akarják csinálni. Simicska lúzer volt, nem hitte hogy őt is ki lehet tönkrevágja a "haverja".
A Simicska utáni korszakban már m-i-n-d-e-n politikus próbálja védeni magát és az érdekeit. Aki nem az lúzer és eltapossák.
                       Mit jelent manapság az, ha valaki normális nőt keres? Legyen hűséges, csinos, okos, céltudatos, igazi jellem, és ne használjon káros szereket. Ennyi? De akkor milyen egy Normális Férfi és mit tud mindezekért cserébe nyújtani?                                  Fedezd fel…..
Lorrh 2024.03.27 19:37:19
@Capillarissa69: Normális == NEM hiszteroid, NEM borderline, NEM nárcisztikus, NEM infantilis.
Mert ezekkel tele van a világ.
Kb lehetetlen kategória normálist találni.
Lorrh 2024.03.28 09:45:19
@Andy73: a való világban nincs ismerkedés, mindenki már a telefonját bámulja és ha hozzászólsz akkor megijed ettől