Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamtaramtaram (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végem van. Sakk-matt, a nagyszájú újságírógyereket, sőt, a „névtelenségbe burkolózó bloggert” bedarálta a politika, a kormányszóvivő nyilatkozatában már szó szerint idéz a posztomból. Illetve dehogy idéz, sajátjaként használja a szavaimat, szóval…..
tamtaramtaram (törölt) 2009.12.18 13:43:00
A kétszeres világbajnok megmutatja, milyen erő van a Forma-1-es pilóták nyakában. A videó egy forgatáson készült, Alonsót kérlelik, mutassa be különleges tudományát, és egy kis rimánkodás után kötélnek áll. Füle alá teszi a kemény héjú növényt, pontosan beállítja,…..
tamtaramtaram (törölt) 2009.09.27 10:31:42
@đanieł:
szerezz egy szponzort, mint ennél a blognál az LG, és akkor te is kikerülsz a zindex címlapjára. így működik ez a mocskos kapitalizmus.
w Horogkeresztények 2008.11.28 08:30:00
„Ne legyen köztetek olyan, aki a fiát, vagy leányát áldozatul elégeti” Ha egy szervezet prominense nyilasnak néz ki, az egyetlen esetben nem probléma: ha az egy nyilas szervezet. Minden más esetben az ilyen figurákat sürgősen el szokás tüntetni. A Magyarországi…..
Lehet, hogy csak balfácán a pécsi egyetem, de az is lehet, sőt egészen sanszosnak néz ki, hogy egy nagy, nemcsak a baranyaiakra jellemző csalássorozatra derít fényt Tiboru levele. Már attól boldog voltam, hogy a fegyveres testületeknél is olvasnak minket, az írás tartalmától…..
Úgy tűnik, nem volt alaptalan az a korábbi feltételezésünk, hogy a Google azért szentel kiemelt figyelmet a Gmail kontaktlistájának fejlesztésére, mert az új közösségi funkciókat ennek segítségével szeretnék beindítani. Lemondtak tehát az Orkut bütyköléséről, vagy új…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
Hozzávalók:- 7 csirke apróléka- néhány hülye mondat pár nappal korábban- só, bors, paprika- 3 nap különalvás- víz, tűz- jegygyűrűt nem hordó menyasszony- néhány hülye mondat a pár nap alatt- leveskocka, delikát, olaj, hagyma- ágy, fazék- fakanál, koton, főzősörKedves…..
tamtaramtaram (törölt) 2007.11.27 06:42:07
Subba Kék tenisz 2007.05.30 15:45:00
Dolgozni tulajdonképpen hasznosabb, de azért az sem rossz, ha a rendőrök erőszak helyett a forgalomirányító izéikkel játszanak egy gyors szettet. Kár, hogy nem magyarok...
comment:com Megbukott a Hősök 2007.05.25 13:57:00
Most már hivatalosan bejelenthetjük: a Hősök megbukott. Mármint Magyarországon. Múlt héten és most is alulmaradt ugyanis a Dr Csont című, egyébként nem túl izgalmas Helyszínelők-utánérzéssel szemben. Ennél is szomorúbb, hogy amíg az este kilenckor kezdődő Doktor House-ra…..
A minap Darren Rowse kérte arra olvasóit, hogy írják meg neki, milyen élményeik vannak feedolvasójukkal, hogy könnyebb legyen megállapítani, melyik eszköz a legjobb hírolvasásra.  Mi is hasonló kéréssel fordulunk hozzátok. Írjátok meg véleményeteket arról a…..
Fura, de eddig nem a Google oldalai voltak a leglátogatottabbak a weben, hanem állítólag a Microsoftéi. Na de most ez a helyzet - legalábbis a comScore adatai szerint - megváltozott, és a fiatal mamut beelőzte az idősebb mamutot. Márciusban a Google oldalainak összesen 528 millió egyedi…..
Nem tudom, hogy kell-e még magyarázni, mi az az OpenID. A szokásos egymondatos def, hogy ez egy decentralizált közös belépőrendszer (sso). Az OpenID-t támogató webszájtokra mind ezzel a közös azonosítóval léphetünk be. Na, és van egy csomó OpenID provider, náluk lehet létrehozni…..
A Google elérkezettnek látta az időt, hogy feladja meghívásos rendszerét. A hír pontosan úgy szól, hogy a magyarországi netezők ezentúl meghívó nélkül regisztrálhatnak a GMailbe. (Senki ne próbálja a gmail.hu címet, ami továbbra is a GPortál tulajdonában van. A valid cím…..
via TechCrunch..
tamtaramtaram (törölt) 2007.01.28 20:26:19
Ki írja azt elő, hogy keresztény fiatalok csak ministrálás közben találkozhatnak? Miért ne lehetne nekik is saját menő, közösségépítő weblapjuk? Pláne most, hogy az iWiW az NBH, közvetve pedig a szélsőséges cionisták kezében van? A Christeens.hu-n egy modern, keresztény…..
A kivégzést bemutató hivatalos és nem hivatalos felvétel is tartja magát - napokkal az esemény után is -  a nagy videómegosztókon. A Dailymotion vagy a YouTube kint is hagyta a különböző felvételeket. És megint egyértelművé vált, hogy a Revver, a Metacafe vagy a Google Video…..